CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 25 CH IGUALADA 32 – C.HANDBOL TERRASSA 30

PUNT I A PART

Últim partit de la fase regular, el qual semblava un final de temporada plàcid i tranquil, i que el nostre rival es va presentar amb uns reforços importants i que ens va complicar molt el partit. Bon començament dels nois, encertats en atac, però no gaire en defensa no ens va permetre marxar en el marcador, i ells estaven molt forts físicament, i confiats a poder donar la sorpresa, primera meitat amb moltes alternatives i una mica desconcertada.


En la represa, primers minuts dolents, precipitats i amb presa de decisions no molt correctes i amb pèrdua de pilotes, van permetre al rival marxar de 4, vam remoure l’equip i es va intervenir tàcticament i els nois van fer uns últims 15 minuts espectaculars de força, coratge i amor propi, digne de la temporada que estem fent.
Felicitar a tots els nois per la temporada i als entrenadors per la gran tasca que estan fent, crec que estem fent un handbol de gran nivell i que algun dia tindrem la recompensa, per cert Dimas, felicitats per ajudar a la porteria, no tenim un equip on totes les posicions estan doblades, sinó que quan es necessita un porter, no ho dubtes i ets valent i ho proves, és molt d’agrair.
La freda: No tots els partits poden sortir bé, tenen dret a tenir un mal dia.
La calenta: Remuntar 4 gols a 12 minuts del final, és de cava brut nature ben cuidat i treballat, no tothom ho pot fer, són unes màquines físicament i mentalment

Entrenats per: David i Eric, Dani a la part de delegat
Em jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí ,Pol Calvet, Isaac Castro, Manel Riera, Sergi Callejas,José Carlos Arenas, Biel Morales,Dimas Fruitós, Guillem Núñez, Agustín Vázquez, Marc Montaner i Hugo Cazorla
Ànims i a seguir.
Dani leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies