Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 25 CH IGUALADA 32 – C.HANDBOL TERRASSA 30

PUNT I A PART

Últim partit de la fase regular, el qual semblava un final de temporada plàcid i tranquil, i que el nostre rival es va presentar amb uns reforços importants i que ens va complicar molt el partit. Bon començament dels nois, encertats en atac, però no gaire en defensa no ens va permetre marxar en el marcador, i ells estaven molt forts físicament, i confiats a poder donar la sorpresa, primera meitat amb moltes alternatives i una mica desconcertada.


En la represa, primers minuts dolents, precipitats i amb presa de decisions no molt correctes i amb pèrdua de pilotes, van permetre al rival marxar de 4, vam remoure l’equip i es va intervenir tàcticament i els nois van fer uns últims 15 minuts espectaculars de força, coratge i amor propi, digne de la temporada que estem fent.
Felicitar a tots els nois per la temporada i als entrenadors per la gran tasca que estan fent, crec que estem fent un handbol de gran nivell i que algun dia tindrem la recompensa, per cert Dimas, felicitats per ajudar a la porteria, no tenim un equip on totes les posicions estan doblades, sinó que quan es necessita un porter, no ho dubtes i ets valent i ho proves, és molt d’agrair.
La freda: No tots els partits poden sortir bé, tenen dret a tenir un mal dia.
La calenta: Remuntar 4 gols a 12 minuts del final, és de cava brut nature ben cuidat i treballat, no tothom ho pot fer, són unes màquines físicament i mentalment

Entrenats per: David i Eric, Dani a la part de delegat
Em jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí ,Pol Calvet, Isaac Castro, Manel Riera, Sergi Callejas,José Carlos Arenas, Biel Morales,Dimas Fruitós, Guillem Núñez, Agustín Vázquez, Marc Montaner i Hugo Cazorla
Ànims i a seguir.
Dani leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *