Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

ACADÈMIA IGUALADA CHI-25   H. SANT JOAN DESPÍ”B”-13

Primer partit de la segona fase contra un vell conegut de la primera, el Sant Joan Despí.

No va ser el millor partit de les nostres noies , ni en defensa ni en atac. Sense jugar al nivell que poden, perquè ens ho han mostrat, van aconseguir agafar una renda de cinc o sis gols que els donava tranquil·litat. Alguna acció massa individualista i la defensa molt enfonsada ens penalitzaven, simplement no tenien el dia . Així i tot l’equip va tenir suficient ofici per acabar la primera part amb un 14-8.

La segona part va seguir en els seus compassos inicials la tònica de la primera, fins que en un moment donat van poder marcar un parcial que ja els va donar la distància definitiva en el marcador per matar el partit.

Els equips campions es distingeixen dels altres perquè saben guanyar sense jugar bé, nosaltres tenim fe en que el nostre és d’aquesta mena, tot i que de cara als propers partits s’hauran de posar les piles davant rivals més complicats.

Jugadores: Aroa Sánchez , Alba Senar , Judit Solanelles , Rebeca Gutiérrez, Èrika Chia , Mèlat Olivé , Núria Garriga, Aina Hornas i Júlia LLadó.        

Entrenadors: Sergio i Olga             Delegats: Pilar i Jerson

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *