Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques partits 14 i 15 d’Abril

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA,GRUP B-JORNADA 25

Lloc : Sabadell Pavelló OAR Gràcia.

Data i hora: 15-4-2018 a les 19:00

OAR GRÀCIA SABADELL : 31

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 23

L’HANDBOL IGUALADA PERD DOS PUNTS EN UN PARTIT PER OBLIDAR

L’Igualada està a un punt d’aconseguir la classificació per passar directament a
primera divisió i aquest era un dels dos partits que queden de lliga per aconseguir
aquesta fita. El OAR Gràcia Sabadell estava a places de descens i li era necessari
guanyar aquest partit.

En l’inici del partit ja s’ha vist que el OAR Gràcia anava a totes, amb un joc molt
agressiu els de Sabadell han anat tota la primera part per davant en el marcador i el
Igualada no trobava la manera de parar a aquest equip, però mantenia un marcador
que encara per sota del Sabadell ,semblava que es podria recuperar. A la fi de la primera
part el resultat era de 16 a 13, tres gols de diferència que donaven esperances pel segon temps.

En l’inici d’aquesta segona part el Sabadell no ha afluixat i han continuat amb el seu joc
agressiu i els Igualadins no ha sabut contrarestar, a més l’actuació del àrbitres no ha ajudat
gens ja que amb 10 expulsions de 2′ que han xiulat al Igualada contra 4 al Sabadell ha
deixat molts minuts als igualadins en inferioritat a la pista. A més 7 penals en contra del
Igualada i 2 contra el Sabadell. No volem dir que aquest a estat el motiu de perdre, però
ha influenciat molt en el resultat i en els ànims dels jugadors anoiencs. Quan semblava
que recuperaven el partit , decisions arbitrals molt diferents en un equip que en l’altre
tornaven a deixar en superioritat al OAR Gràcia Sabadell. Aquesta segona part el Igualada
ha estat jugant amb només 3 jugadors a la pista en diverses ocasions.

Partit per oblidar que no agrada veure en cap cas, l’Igualada s’ha vist desbordat per un equip que anava per totes i un arbitratge no gaire equànime i no ha pogut guanyar aquest partit amb un sentiment d’impotència total el partit ha acabat amb un resultat de 31 a 23 , que deixa les aspiracions del Igualada per l’últim partit a casa contra el Handbol Parets.

El pròxim dissabte el Finques Argent Handbol Igualada juga contra el Handbol Parets B a Les Comes, si guanya o empata ja passa directament a categoria superior, és per això que l’equip demana a tots el aficionats vinguin a Les Comes a recolzar al Igualada, el partit serà molt dur ja que el Parets també està en llocs de descens i es juga molt en aquest encontre.

Dirigits i entrenats per Pol Cantero, han jugat:

Porters: Eric Plaza (4 aturades), Carles Serra (9 aturades)

Pista: Adrià Suero(5), Rubén Álvarez, Josep Lluis Álvarez, Esteban Lezama (2), Oscar Visa (7), Marc Vilches (2), Roger Calzada (1), Jordi Grado, Sergi Garcia(1), Manel Muñoz(1), Arnau Capitán, Iker Sabuquillo (4)

Pròxim partit a Igualada contra el Handbol Parets B , el dissabte a Les Comes.

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI

SALLE MONTCADA 21 –30 CH IGUALADA

EL MILLOR PARTIT
Diumenge passat ens tocava anar a Montcada i Reixac, aquest equip estava per davant nostre el que presagiava un partit amb força intensitat sempre que nosaltres juguéssim de la manera que feia dies que no ho havien fet i vés per on vam fer el millor partit de la fase regular amb diferència, amb molta actitud i implicació per part de tots i amb moltes ganes, va ser durant tota la primera part un frec a frec amb distàncies mínimes que feien que el públic s´ho passes d´allò mes be veient el seu equip jugar amb una distància al marcador a la mitja part de dos gols.
A la represa la cosa va continuar igual i potser la una mica la intensitat més gran nostre va fer que marxéssim al marcador de quatre gols i ells es van deixar anar fins a arribar al resultat final de 21-30. Es pot dir que els nens van fer un gran partit, si haguessin tingut aquesta actitud durant tota la temporada crec que la classificació seria molt diferent
El partit el van jugar els següents jugadors Fernando Almendro, Arnau Capitán, Marc Andreu, David Malpartida, Marc espinagosa, Arnau Torner, Xavier Reina, Cesc Carles, Max Segura,Xavi Oliva, Ivan Ruiz, Iker Sabuquillo i a la porteria Guillem Nuñez i Dani Arias . Entrenador
Josep Garcia

CATALANA JUVENIL FEMENÍ
CLUB HANDBOL IGUALADA 20 –17 ESPORTIU CASTELLFEDELS ATHLETIC

 

Gran partit de les noies que han treballat de valent per endur-se la victòria, Agrair l’ajuda de les Cadets que han permès fer un partit intens de principi a final.
Hem jugat amb: Aida Lopez, Laia Sanuy, Olga Nuñez, Andrea Romero , Laia Tarrida, Ari Sanjuan, Martona Segura, Carla Carbo, Marta Lopez, Karen García , Elia Dueñas,
Entrenador: Nico Orozco
Delegada: Eva Almendros

CADET FEMENI 12 JORNADA SEGONA FASE 15/04/2018
CLUB HANDBOL IGUALADA 30 – 26 CLUB HANDBOL VILAMAJOR

Josep Carbo. Partit de tornada amb el Vilamajor, un equip molt físic i fort que va fer que les igualadines haguessin de treure totes les seves armes a la pista. Molta velocitat en tot el partit que va fer que l’equip contrari no tingues temps de reaccionar. Semblava que la cursa, que s’estava disputant a l’exterior, s’hagués traslladat a l’interior del pavelló. Aquesta vegada han volgut creure que podien guanyar i ho han fet amb total autoritat, han jugat en equip, que és el que millor saben fer, trenant jugades i passades que a vegades eren del tot «pura fantasia».

Tots sabem del potencial que poden treure aquestes jugadores i malauradament han estat dormides gran part de la temporada.

Jugadores: Carla Carbó, , Marta Lopez, Elia Dueñas, Karen Garcia, Mireia Monleon , Martona i Xenia.
Lesionades. Alba Camañes i Claudia Caparros
Porteres : Ari Sanjuan i Judit Solanelles
Entrenadors :Juan Pedro (POLLO) i Joel Solanelles
Delegats. Toni López i Josep Carbo

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 23
CH IGUALADA 30 – HANDBOL MATARÓ 29
COM UN COHET
Partit de gran nivell entre el 4 i 5º classificats, també marcat al calendari com a partit que els nois tenien moltes ganes, ja que al partit d’anada van jugar sota mínims i amb molts lesionats, i no vam tenir gaire sort i els hi tenien ganes. Vam sortir com sempre molt agressius i molt intensos, i fent uns primers minuts espectaculars, els nois estaven gaudint i tot era força i il·lusió, el rival va quedar una mica sorprès i van arribar al descans amb 4 gols per davant.
La segona meitat, encara més endollats vam aconseguir una renda de 7 gols sobre el minut 14, ells molt desconcertats, van demanar temps mort i en la represa, van estar mes agressius i vam fallar algun atac i alguna pèrdua, van estar més atents i es van apropar a 2 gols, el que va permetre tenir un final de partit d’infart, amb moltes alternatives al marcador i amb errades i decisions arbitrals molt discutides, ens van portar als 2 últims minuts de bogeria, per sort dues espectaculars aturades del Guillem, van permetre aguantar i fins a l’últim sospir aconseguir la victòria i desfermar l’alegria i la bogeria amb els nois i l’afició.
Uffff, des de la distància i en fred, quin final de temporada estan fent tots els nois, reconec que els nois de segon any, han fet un pas endavant i estan espectaculars, i marquen diferència, i els petits son tot força i ganes de lluitar i aprendre, per mi en 5 anys al club, la millor temporada que he vist jugar als nois, per tant només queda reconèixer la tasca dels entrenadors i felicitar-los a tots per l’evolució de tots, feu sentit a la meva tasca, així fins al final.
La freda: 7 exclusions i 7 penals en contra, no es podran queixar de l’arbitratge.
La calenta: tot és possible amb aquesta plantilla, no costa res somiar.
Entrenats per: David i Eric, Dani a la part de delegat
Hem jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí ,Pol Calvet, Isaac Castro, Manel Riera, Sergi Callejas,José Carlos Arenas, Biel Morales,Dimas Fruitós, Guillem Núñez, Agustín Vázquez i Marc Montaner
Ànims i a seguir.

Aleví Masculi Groc Acadèmia Igualada Handbol Igualada – CE Molins

Partit contra el CE Molins de Rei, 2015, Verd; a les Comes. Partit
molt dur psicològicament, un marcador voluminós en contra a
causa del bon joc de l’equip rival, hem aguantat fins al final amb el
front alt, però no ha estat possible trobar la manera de frenar-los.
Hem de continuar treballant i afermant allò après aquest any, tant
en els entrenaments com dels rivals. El resultat ha estat de 4-12.
Entrenadors:Cesc Carles, Max Segura
Jugadors: Jan Rojo, Roger Oliveres, Guiu Gomez, Eric Angel, Bru Margalef, Nil Camps, Biel
Homs, Roc Esteve
Porters: Miquel Baró, Xavi Alonso

 

ALEVÍ MASC NIVELL 1
BM LA ROCA 12
ACADÈMIA IGUALADA – HANDBOL IGUALADA BLAU 4

F. ARRIBAS

Desigual partit el vist a la pista de BM La Roca el passat 14 d’abril de 2018, el lider contra el cuer de la categoria, tot i la diferencia de qualitat i del resultat, el vist a la pista no es reflecteix finalment amb el marcador final, a mesura que avança la competició, els nois del Blau comencen a veure una millora pel que fa al joc col·lectiu, i saben plasmar a la pista allò que els entrenadors els transmeten, a falta d’un partit per finalitzar la competició només podem dir ànims i seguir treballant nois.

Resultat per parts:

1ª part 12 a 8
2ª part 9 a 5
3ª part 9 a 3
4ª part 8 a 2

Van jugar Guillem Cabre, Anton Aguilera, Àlex Arribas, Adrià Nogales, Jan Riba, Quim Amich, Oriol Minguito, Jan Mari, Eloi Puig i Damià Pou.

Entrenats per Roger Calzada i Andrea Romero,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *