Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques partits 3 i 4 març

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA, GRUP B JORNADA 20

Lloc: Igualada-Les Comes

Data i hora: 3-3-2018 a les 16:00

 

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 31

BM PAU CASALS : 26

 

EL FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA CONTINUA EN

PLAÇA D’ASCENS.

En un partit jugat a Les Comes el passat dissabte contra el BM Pau Casals, l’Handbol Igualada a guanyat novament i pot seguir a un punt del SA Sùria, líder de la lliga actualment.

Amb un equip amb moltes baixes per lesions, l’Igualada ha hagut de fitxar un jugador queve de Sant Pere de Ribes, Genís Soler, que ha fet un bon partit i ha contribuït a la victòria.

L’equip del BM Pau Casals tot i estar actualment en l’últim lloc de la classificació ha donat la cara al Finques Argent Handbol Igualada i el partit ha estat competit.

Al final del minut 30 el resultat era de 15 gols a 11 per l’Igualada.

La segona part ha estat també pels locals que sempre ha anat pel davant en el marcador, i que tot i no ha fet un bon joc ha pogut guanyar sense problemes. Al final el resultat de 31 a 26 ha estat just pel joc que han desplegat els dos equips.

El Finques Argent Handbol Igualada continua en el segon lloc de la classificació i queden només 6 partits per acabar aquesta primera fase de la lliga, l’Igualada ha de mantenir aquesta plaça si vol tenir l’opció de quedar primer i passar directament a primera divisió. Si no és el cas l’Igualada haurà de jugar una segona fase d’ascens la qual sí que té ja pràcticament assegurada la plaça

Entrenats per Pol Cantero, han jugat :

Porters: Eric Plaza (7 aturades), Carles Serra (7 aturades)

Jugadors de pista: Oscar Visa(6), Rubén Àlvarez (3), Josep Lluis Àlvarez(1), Esteban Lezama, Roger Calzada(5)

Jordi Grado, Genís Soler (7), Adrià Suero (4), Sergi Garcia( 3), Marc Vilches (2)

Proper partit es juga a Terrassa el diumenge 11 de març a les 17:hores , contra l’Handbol Ègara.

2a CATALANA JUVENIL MASCULÍ – GRUP B – JORNADA 17

C.H. Igualada 34 – 19 CH. Òdena

Màxima rivalitat

El dissabte 3 de març l’equip juvenil masculí del CH Igualada va disputar el partit de la 17a jornada contra el CH Òdena en la Pista Polivalent del Complex Esportiu de Les Comes. L’equip igualadí que ocupa una cinquena posició s’enfrontava contra el rival comarcal CH. Òdena, novè classificat de la competició. L’inici del partit ja es preveia que seria vibrant, tots dos equips van sortir molt motivats i amb ganes de jugar-lo. Una primera meitat on l’equip contrari es posava per davant en el marcador però que a mida que anava avançant el partit l’equip local marcava la diferència i guanyava avantatge. Arribats al descans l’Igualada tenia un resultat favorable de 15 a 9 gols. No ha disminuït la pressió ni la rivalitat en el començament de la segona part del partit, tot el contrari. Aturades en el joc per diferents motius no han evitat que l’equip local anés augmentat la diferència en el marcador. Bones aturades en la porteria i tirs encertats han fet que el derbi se l’hagi endut l’equip igualadí amb un resultat final de 34 a 19. Partit on han sobrat els últims cinc minuts, on actituds individuals despectives no beneficien gens aquest bonic esport que és l’handbol. Dirigits per Josep García, van jugar: Max Segura, Pol Riba, Ivan Ruiz, Iker Sabuquillo, Fernando Almendro, Marc Andreu, David Malpartida, Marc Espinagosa, Joel Santaularia, Xavi Reina, Toni Puig, Xavi Oliva i en la porteria Guillem Nuñez i Joel Solanelles.

CADET FEMENI 7 JORNADA SEGONA FASE 4/03/2018
CHI 21 – CE HANDBOL BCN SANS

Trini Huelva. Últim partit de la primera volta, gris, com el dia, i difícil, com la situació de l’equip. Un equip que hauria de lluir i enlluernar i que no acaba d’explotar les seves possibilitats. Les jugadores han de seguir, han de ser animades a construir i gaudir del joc, com sempre. A lluitar fins al final i no donar el partit per perdut, per falta d’orientació, abans del xiulet final.
Ànims nenes, el sol tornarà a sortir i tornarem a veure-us brillar, l’equip té bona matèria primera i tots confiem en vosaltres. Així que a per totes i endavant.
Jugadores: Carla Carbó,Alba Camañes , Marta Lopez, Elia Dueñas, Claudia Caparros , Karen Garcia, Mireia Monleon , Martona i Xenia.
Infantils. Julia, Aina i Judith
Portera: Ari Sanjuan.
Entrenadors :Juan Pedro (POLLO) i Joel Solanelles
Delegats. Toni López i Josep Carbo

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 17

BM GRANOLLERS 34 – CH IGUALADA 30

ENCHUFADISSIMS

No havia estat mai al Palau d’esports per circumstàncies diverses, alguns nois si però jo no, la veritat és que impressiona molt guapo i a més teníem el parquet de champions on abans havia entrenat el primer equip, tot a punt per fer el millor partit de la temporada fins ara, sense complexos ,concentrats, agressius, igualadíssima primera meitat, que encara que vam anar al descans 5 a sota, els nois van fer unes jugades i unes defenses, que en moments semblava que donaríem feina.

Tot i això, el Granollers té un gran equip i els jugadors marquen la diferència, en la segona meitat un parcial de 0-2, i vàries aturades van permetre fins i tot empatar a 21 i possibilitat de posar-se per davant, però no va ser possible, seguíem defensant fort, tallàvem pilotes i fins als últims segons lluitant com mai, un espectacle d’equip que cada dia ho fan millor, ens em omplert de força, treball i confiança i tindrem alguna alegria aquesta temporada, felicitats a tots i al cos tècnic per lo bé que estem físicament i tàcticament a la part important de la temporada.

La freda: Hi aficionats que es pensen que els seus fills estan jugant la champions, i que jo sàpiga estem a 2º tots al grup E, una mica d’humilitat els aniria molt bé.

La calenta: Tot es possible amb aquest equip, tots els nois ho donen tot.

Entrenats per : David i Eric , Dani a la part de delegats

Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Isaac, Manel, Sergi,José Carlos, Biel,Dimas, Guillem, i Agustín i Marc.

Ànims i a seguir.

Dani leon

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ ACADÈMIA IGUALADA CHI- 39 HANDBOL RIBES»B»-14

 

Bon partit altra vegada de les nostres infantils en aquesta ocasió contra l’equip del Garraf. Les jugadores van sortir molt concentrades i el partit se’ls va posar de cara ràpidament. Partit per provar coses , la defensa 2-4 , jugades d’estratègia en les faltes, donar minuts a les alevines que ens ajudaven… Primera part 18-6 per encarar la segona plàcidament. En la segona no s’aixeca el peu de l’accelerador , tot i jugar molts minuts amb dues jugadores alevines la distància es va fent cada cop més gran. Si que és veritat que en algun moment la defensa ha deixat massa espais a les contràries però és normal una mica de relaxació quan portes tanta avantatja. La nostra portera com sempre espectacular. Com és habitual l’àrbitre ha afavorit clarament l’equip dèbil en la segona part, però de vegades es passen. Quan una jugadora creu que el seu equip ha rebut gol i se’n va caminant cap al cercle central sense botar i fent sis passes digueu-me legalista però crec que s’ha de xiular. Al final 39-14 i tot segueix igual, primers a un sol punt del Granollers a falta de quatre partits per finalitzar la primera fase. Jugadores: Aroa, Alba, Rebeca, Judit, Erika, Mèlat , Aina ,Júlia, Iona i Ariadna. Lesionades: Núria Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- Jornada 18

Acadèmia Igualada – Handbol Igualada 36 – 24 Joventut Handbol La Llagosta

Bon joc igualadí

Dissabte 3 de març s’enfrontaven l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada i l’equip del Joventut Handbol La Llagosta, en el Poliesportiu Les Comes d’Igualada.

L’equip igualadí es va mostrar superior al rival al llarg de tot el partit. Els blaus arribaven a la zona contraria amb facilitat per entrar la pilota en la porteria rival. A la vegada, amb una defensa igualadina disciplinada, La Llagosta no trobava el camí del gol. Conseqüència d’això va ser una diferència en el marcador favorable al CH Igualada que es va anar incrementant al llarg del partit fins arribar al resultat final

Victòria a casa dels infantils del CH Igualada que els consolida en la sisena posició de la classificació

Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Noel Badia, Joan Valentí, Pol Solís, Xavier Malpartida, Jan Tardà, Aitor Doncel, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Èric García, Santi Cuevas i Roger Trull

HANDBOL MARTORELL 4 – 12 ACADÈMIA IGUALADA CHI ALEVI GROC

 

Partit contra el Club Handbol Martorell, en el seu camp, hem començat molt bé amb molt bones accions en atac que han donat fruits amb un gran resultat. La segona part ha estat més igualada però posant pressió en defensa hem sabut remuntar i tornar a guanyar. Les dues parts restants nostre equip ha estat molt motivat a tots els nivells i, per fi, hem quedat 4-12. Aquesta vegada he de destacar que gràcies a alguns espectadors locals, l’atenció es va situar fora del camp, havent d’escoltar insults a l’àrbitre, provocacions als nostres jugadors i entrenadors, fins i tot fora del partit; gran treball de Max i Çesc mantenint perfecta-ment la seva com-postura. L’equip va sua i aconseguí un bon triomf, demostrant al camp el que altres pretenen guanyar crispant l’ambient. Entrenadors:Max Segura ,Cesc Carles Jugadors: Jan Rojo, Roger Oliveres, Guiu Gomez, Eric Angel, Nil Camps, Bru Margalef. Porters: Miquel Baró, Xavi Alonso

 

CAMPIONAT ALEVÍ FEMENÍ

JOCS ESCOLARS BAIX LLOBREGAT. GRUP C

BCN SANTS UBAE A- ACADÈMIA IGUALADA C.H.IGUALADA

 

Derrota de l’equip igualadí en un disputat partit en què, amb un primer temps perdut, un segon guanyat i un tercer perdut, el quart temps es va convertir en un duel entre ambdós equips que es va decantar a favor de l’equip barceloní. Les intervencions de la portera de l’equip contrari en aquest últim temps, van ser determinants en la victòria del Sants.

Es va jugar amb intensitat a l’atac, tot i que no es van aprofitar totes les oportunitats que es van disposar. La defensa, en moments concrets, va tenir dificultats a frenar a algunes de les jugadores rivals amb major envergadura.

El joc va transcórrer amb un arbitratge endreçat en què es marcaven i explicaven totes les normes, aspecte a agrair en uns jocs escolars. La manca de costum a aquest tipus d’arbitratge va generar una mica de desconcert per part de les jugadores.

Cal persistir i seguir millorant!

Partit jugat amb: Ariadna, Clàudia, Emma, Iona, Jana, Júlia, Míriam i Vinyet.

A la banqueta, sota la direcció del Nico i de l’Abril ; com a delegat Magí i tutora de grada Susana.

ALEVÍ MASC NIVELL 1

ACADÈMIA IGUALADA – HANDBOL IGUALADA BLAU 4

BM LA ROCA 12

F. Arribas.

Contundent derrota patida pels nens de l’alevi a la pista de les comes, 3 a 7, 1 a 6, 3 a 6 i 3 a 11, res a dir per part seva, ho van donar tot, però era massa evident la superioritat del rival i l’experiència que els últims partits els hi falta als nois del blau de l’Igualada, són la que demostren l’equip rival.

Només podem esperonar-los i els resultats de ben segur arribaran.

Van jugar Guillem Cabre, Anton Aguilera, Àlex Arribas, Albert Altozano, Lluc Pons, Adrià
Nogales, Jan Riba, Oriol Minguito, Jan Mari, Eloi Puig, Quim Amich i Damià Pou.

Entrenats per Roger Calzada, Pol Calvet i Andrea Romero,

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *