Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques partits CH Igualada 24 i 25 febrer

 

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA, GRUP B JORNADA 19

LLOC : BCN-LA SALLE BONANOVA POLIESPORTIU

DATA: 24-2-2018

HORA: 20:00

LA SALLE BONANOVA ATLÈTIC : 24

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 25

EL HANDBOL IGUALADA MANTÉ EL SEGON LLOC A LA LLIGA

Amb una altra victòria el Finques Argent Handbol Igualada manté el segon lloc a la
classificació d’aquesta lliga de segona catalana tan competitiva a 1 punt del primer.

Dissabte jugaven la 19ª jornada a la pista de l’Handbol La Salle Bonanova Atlètic a Barcelona.

Els primers 20 minuts de joc el Finques Argent Handbol Igualada dominava el partit , sempre pel davant amb 2 o 3 gols, però a partir de llavors els igualadins han afluixat quelcom el seu joc i els de La Salle ho han aprofitat ràpidament col·locant-se al minut 30 amb un empat a 14 gols que deixava, amb un parcial aquests 10 minuts de 5 a 3, una mica incrèdul a un Igualada que no entenia el que passava.

En la represa l’Handbol La Salle ha sortit crescut i ha plantat cara al Finques Argent Handbol Igualada, tota aquesta segona part el marcador ha estat igualat al màxim, l’Igualada volia deixar enrere al rival però era impossible. Els últims 5 minuts han estat claus i l’Igualada l’ha sabut jugar , amb la seva estratègia ha aconseguit aquests últims minuts un parcial d’1 gol a 2 i de l’empat al minut 25 a 23 gols han aconseguit acabar el partit 24 a 25, tot i que per l’Igualada aquest partit no ha estat dels millors que ha jugat, ha pogut guanyar-lo.

A aquesta lliga, Segona Catalana, la competitivitat és total , qualsevol dels 14 equips que la juguen pot donar molts mals de caps, és igual que el primer classificat jugui amb l’últim classificat, no es segur que el guanyador del partit sigui el primer, l’igualtat entre els equips és tanta que només aconsegueixen mantenir les primeres posicions els equips que lluiten cada partit fins l’últim minut i l’Igualada és un d’aquests. Dels 19 partits jugats el Finques Argent Handbol Igualada ha guanyat 15 ha empatat 1 i ha perdut 3, la regularitat és molt important.

Entrenats per Pol Cantero, han jugat:

Porters: Carles Serra (12 aturades), Eric Plaza (1 aturada)

Jugadors de pista: Oscar Visa (4), Adrià Suero (6), Jordi Grado (2), Marc Vilches, Manel Muñoz (2),

Esteban Lezama (1), David Cubí (1), Josep Lluis Àlvarez, Rubén Àlvarez (2), Sergi Garcia (4), Roger

Calzada (3).

Pròxim partit es juga a Igualada el dissabte 3 de març a les 16 hores contra el B.M. Pau Casals de

Sabadell , 14é a la lliga.

CRòNICA PARTIT SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI
SALLE BONANOVA – C.H. IGUALADA
PARTIT TRASCENDENTAL
Dissabte teníem un partit transcendental pels nostres interessos i és que ens enfrontàvem al primer classificat, per el tant havíem de guanyar si o si per poder tenir opcions per classificar-nos entre els dos primers. El partit va ser un bon partit d’handbol fins al minut 20 amb diferències molt justes, però la pèrdua de concentració i les protestes ens van abocar a marxar al final de la primera part amb una diferència favorable als nostres rivals de 8 gols.
A la represa i encara que no es va intentar jugar per intentar que la diferència no anés a més no es va poder aconseguir. Ara ens queda guanyar tot i que la resta i que els rivals tinguin algun despiste, només així podrem aconseguir quedar entre els 2 o tres primers.
Està clar que si no fem el nostre joc i entrem en dinàmiques negatives no anirem enlloc.
Resultat final de 40-23.
El partit el van jugar els següents jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Xavi Oliva, Ivan Ruiz, Toni Puig, , Joel Santaularia, Pol Riba, Marc Espinagosa a la porteria Joel Solanelles i Guillem Núñez. Entrenador Josep Garcia

CADET MASCULÍ GRUP E CATALANA JORNADA 17
CH IGUALADA 38 – OAR SABADELL 27
BONA FEINA
Tothom té ganes de més, molt optimisme, molta il·lusió, la veritat és que fa molt goig, l’equip té molts automatismes, bones circulacions, atacs i defenses molt intenses i ben treballades, els nois tenen confiança i ganes de fer-ho bé.
Tot està a punt per al moment important de la temporada, pròxims partits molt difícils i exigents, que ens calibraran el moment real i les expectatives d’on serem a final de temporada, però ningú pot posar en dubte l’enorme treball que estan fent tots, estem gaudint d’una temporada molt maca i on aprenem molt i que et dóna una idea de la qualitat de l’handbol a Catalunya, on la divisió és molt competitiva i on hi ha equips que treballen molt bé i de gran nivell.
Recordo el tòrrid mes d’agost, on buscàvem el moment de frescor per poder fer les taules físiques per agafar forma, i ara després de 6 mesos, tot el treball físic de pretemporada i durant els primers mesos, penso que els nois estan en un moment de forma extraordinària.
Entrenats per : David i Eric , Dani a la part de delegats
Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Isaac, Manel, Sergi,José Carlos, Biel,Dimas, Guillem, i Agustín i Marc animant a la banqueta.
Ànims i a seguir.
Dani leon

CADET FEMENI 6 JORNADA SEGONA FASE 25/02/2018

H.SAN CUGAT 33 – 20 CHI

Josep Carbo. Fred i calor a la pista del San Cugat. Fred en tota la primera part on les igualadines nomes van aconseguir 5 gols davant dels 19 de l’equip contrari. Tots gelats amb les mans al cap pensant que la derrota seria històrica i no precisament per la temperatura sinó per el joc igualadí. Canvis de posicions, errors en defensa, falta de recursos…

Calor a la segona part que ha sigut el resultat de tornar a posar les jugadores a les seves posicions naturals on elles poden realitzar el seu joc. Tot i així continua la manca de joc creatiu i ràpid que esperem que treguin i tornin a tenir.

Jugadores: Carla Carbó, , Marta Lopez, Elia Dueñas, Claudia Caparros , Karen Garcia, Mireia Monleon , Martona i Xenia.

Lesionades. Alba Camañes

Portera: Ari Sanjuan.

Entrenadors :Juan Pedro (POLLO) i Joel Solanelles

Delegats. Toni López i Josep Carbo

 

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ
P.B. MONTMELÓ-11 ACADÈMIA IGUALADA CHI-41
Molt bon partit dels nostres infantils a la pista del Montmeló. De vegades potser sóc massa crític amb aquest equip , conscient de la seva superioritat i que veient el partit guanyat es deixen anar. Aquesta vegada no ha estat així. Primera part molt bona iniciant amb una defensa tres-tres que donava els seus fruits en recuperacions ràpides de pilota que propiciaven contraatacs clars.
Jugant molt en equip, crec que més que altres vegades i quan fan això aquestes jugadores són imparables per l’equip rival. Final de la primera part
6-21.
Segona part també sense cap «pàjara», la qual cosa és elogiable tenint en compte la diferència en el marcador i on s’ha provat una nova defensa 2-4 que ens pot anar molt bé contra rivals de més entitat.
L’àrbitre que en la primera part havia estat perfecte, en aquesta segona es decantava per afavorir les locals, influenciada segurament per la diferència entre els dos equips.
En definitiva un excel·lent partit de totes les jugadores i de la nostra portera. Aquest és el camí que han de seguir per acabar guanyant aquest grup C de primera que segueixen liderant a falta de cinc partits i amb el Granollers a un sol punt per darrere.
Jugadores: Aroa, Rebeca, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Aina i Júlia.
Lesionades/Absents: Núria
Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

CAMPIONAT ALEVÍ FEMENÍ
JOCS ESCOLARS BAIX LLOBREGAT. GRUP C
ACADÈMIA IGUALADA C.H.IGUALADA- COSTERETS NEGRE DE SANT PERE DE RIBES
Tot i la victòria, partit deslluït de l’equip igualadí.
Les alevines del C.H. Igualada ens tenen acostumats a un bon joc basat en una actitud compromesa, un esforç constant i jugades de mèrit. Aquests aspectes van ser presents durant els quatre quarts del partit. D’altra banda, els moments d’indecisió, les errades en les passades i certa irregularitat defensiva van portar als empats en dues de les parts i a imposar-se en el resultat en les altres dues per resultats molt ajustats.
La dinàmica establerta per l’equip, però, està sent molt positiva assolint uns bons resultats.
A continuar treballant amb ganes!
Partit jugat amb: Ariadna, Clàudia, Emma, Iona, Jana, Júlia, Míriam i Vinyet.
A la banqueta, sota la direcció del Nico i de l’Abril ; com a delegat Magí i tutora de grada Susana.

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- Jornada 17
BM La Roca 1953 29 – 29 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada
Un empat fora de casa és un bon resultat

Diumenge 25 de febrer l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada va viatjar al Nou Pavelló Municipal de La Roca per disputar un interessant partit amb l’equip BM La Roca 1953.
Després de la victòria a casa en la primera volta, els igualadins, amb quatre punts i quatre posicions per sobre de La Roca en la classificació, afrontaven el matx amb confiança en les seves possibilitats però amb respecte vers un rival sempre difícil.
Com ja és habitual en les últimes jornades tots els equips de Primera Catalana gaudeixen d’un nivell esportiu molt similar. Això es mostra en la igualtat que hi ha en els partits, com diumenge passat a La Roca, on cap dels dos equips va disposar d’un avantatge suficient. Els igualadins en la primera part van mostrar certa feblesa en la defensa i dificultats en l’atac que van permetre a La Roca superar d’un gol als rivals al descans.
En el segon període, els igualadins amb una defensa més avançada i concentrada, i amb una millor circulació de pilota a l’atac van saber controlar el rival. Com a novetat, és de destacar una major participació dels extrems per les dues bandes, encara que de vegades es van perdre oportunitats de jugar amb el pivot pel centre del camp. Però va ser evident una major participació de tots els jugadors en qualsevol posició en el terreny de joc.
Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Noel Badia, Pol Solís, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Jan Tardà, Aitor Doncel, Aniol Gumà, Oriol Cirera, Joan Valentí, Guerau Llansana i Santi Cuevas.

CRÒNICA ACADÈMIA IGUALADA CHI ALEVI GROC
2018.02.24
Partit molt dur contra el Handbol MARTORELL-GROC, el resultat no ha acompanyat tampoc
aquesta vegada, 17-50. Hem començat amb una bona pressió a tota la pista, la pilota,
semblava, no volia entrar. A la segona part estem una mica més igualats, però segueix la
mala fortuna de cara a la porteria. A la tercera hem plantat cara però el bon fer i repris del
contrari ens ha tornat a superar.Finalmente en l’última part amb una expulsió ens han
superat en tota la pista.
Cal destacar el treball d’equip dels nostres nois, millorant en cada partit.
Entrenadors:Max Segura ,Cesc Carles
Jugadors: Jan Rojo, Roger Oliveres, Guiu Gomez, Biel Homs, Eric Angel, Bru Margalef, Roc
Esteve, Raul Van Dinteren.
Porters: Miquel Baró, Xavi Alonso

 

ALEVÍ MASC NIVELL 1

ACADÈMIA IGUALADA – HANDBOL IGUALADA BLAU 6

HANDBOL GAVÀ 10

F. Arribas.

Dolorosa i ajustada derrota patida pels nois de l’Igualada, que no estan tenint sort en aquest començament de playoff, aquesta vegada contra el Gavà la cosa va estar molt ajustada com reflecteix el marcador, 6 a 8, 7 a 13, 8 a 6 i 6 a 7.

Sembla que la manca d’experiència dels nois de l’Igualada (cal recordar que molts són de primer any) envers uns rivals més rodats en la categoria és un llast que els alevins arrosseguen partit rere partit, però quan arribin els resultats s’adonaran de la qualitat que tenen i els resultats arribaran.

Només podem animar-los a seguir lluitant i els esforços es veuran recompensats.

Van jugar Guillem Cabre, Anton Aguilera, Àlex Arribas, Albert Altozano, Lluc Pons, Adrià Nogales, Jan Riba, Jan Mari i Damià Pou.

Entrenats per Roger Calzada, Pol Calvet i

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *