Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques partits 17 i 18 de febrer

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA , GRUP B JORNADA 18

Lloc: Igualada (Les Comes)
Data: 17-02-2018
Hora: 16:00

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA : 23

HANDBOL POBLE NOU SÈNIOR B : 21

PARTIT DIFÍCIL PERÒ AMB ÈXIT PER L’ IGUALADA

Partit difícil i dur pel Finques Argent Handbol Igualada, ja que la victòria era molt important.

La jornada anterior l’equip va perdre a casa del Valldoreix el lideratge de la lliga i era molt necessari no perdre aquest partit per poder continuar amb l’opció de recuperar aquesta primera posició que actualment lidera el SA Súria a tant sols un punt de l’Igualada.

El partit ha estat molt igualat, ja que tot i que el Finques Argent Handbol Igualada ha lluitat molt per marxar en el marcador de l’Handbol Poblenou, no ha pogut mai deixar-lo enrere, tot el partit la diferència ha estat mínima, a la primera part el resultat ha acabat molt ajustat, un 12 a 11 que no donava cap respir per la segona part.

La represa de la segona part ha estat un mirall de la primera, la defensa del Poblenou no tenia cap forat i els golejadors igualadins es trobaven amb un mur molt difícil de traspassar. Al minut 25 d’aquesta segona part el resultat era 20 a 19 i els nervis als dos equips eren evidents.

La igualtat era total i només un error decantaria el resultat, els últims 5 minuts han estat decisius, l’ Igualada ha jugat amb sang freda i estudiant molt bé cada jugada ha aconseguit arribar al minut 29 amb un resultat de 22 a 21, l’Handbol Poblenou amb la pilota al seu poder podia empatar el partit en l’últim atac però amb una aturada espectacular del porter igualadí Carles Serra en els darrers segons, aquest passa la pilota als atacants igualadins i en un contraatac molt ràpid l’Handbol Igualada aconsegueix marcar el gol definitiu i deixar el resultat de 23 a 21.

Partit com hem dit molt difícil però que l’Igualada ha pogut superar i recuperar la confiança per lluitar pel 1er. lloc. Cada partit és una final , qualsevol equip d’aquesta lliga et pot complicar el partit, es qüestió de lluitar molt i no donar mai cap partit per perdut, i l’actitud de l’equip és aquesta.

Entrenats per Pol Cantero, han jugat:

Porteria: Carles Serra (14 aturades) , Eric Plaza (reserva)

A la pista: Oscar Visa (6), David Cubí (3), Josep Lluis Àlvarez, Rubén Àlvarez, Sergi Garcia(6), Marc Vilches (2)

Manel Muñoz(1), Roger Calzada, Esteban Lezama (2), Jordi Grado (1), Adrià Suero (2).

Pròxim partit el Finques Argent Handbol Igualada juga a Barcelona contra La Salle Bonanova Atlètic el dissabte 24 de febrer a les 20:00 hores.

 

IX TROBADA DE MINI-HANDBOL A GUISSONA
Bona actuació de l’equip «Viu l’Handbol»
Diumenge 18 de febrer, l’equip benjamí «Viu l’Handbol» del CH Igualada va participar en la IX Trobada de Mini-handbol a Guissona que organitzava el club d’handbol Acle Guissona.
La trobada va tenir lloc al Pavelló Municipal de Guissona amb un total de 4 pistes interiors on prop de 200 nens i nenes van gaudir de la pràctica de l’handbol.
L’equip «Viu l’Handbol» va viure una gran jornada guanyant els tres partits que va disputar. En aquesta ocasió els seus rivals van ser el CH Santpedor, el CH Agramunt i l’amfitrió, l’ACLE Guissona. No obstant això, aquesta era una jornada lúdica on no hi havia classificacions i el més important era el fet de divertir-se jugant a l’handbol. Tothom va gaudir d’un bon esmorzar ofert per l’organització i els jugadors i jugadores van ser obsequiats amb una bossa de productes.
Ara toca entrenar de nou amb la vista posada en la important cita del diumenge 18 de març en la Trobada de Granollers.
Dirigits per Aida López i Marc Andreu, van jugar: Abril Guinart, Pau Tardà, Quim Viaña, Marc Borrega, Genís del Viso i Rubén Cámara.

CATALANA INFANTIL FEMENÍ
ACADÈMIA IGUALADA CHI- 31 HANDBOL SANT QUIRZE»B»-12
Partit de nou fàcil per les nostres jugadores que es van posar 10-2 als onze minuts , la qual cosa els va donar crèdit per dormir tot el que quedava de la primera part.
Si fa dues setmanes la defensa era de «muñecas de famosa», aquesta setmana era «entren al portal y vean a nuestra portera Judit con la màscara del niño Jesús». La defensa d’aquesta primera part ha deixat molt que desitjar. Les jugadores del Sant Quirze , inferiors física i tècnicament han entrat pel mig de la defensa en nombroses ocasions trobant llançament fàcil. Només així es pot entendre que ens hagin fet 8 gols a la primera part i encara sort de les aturades de la nostra portera i els errors no forçats de les contràries en gols cantats. Final de la primera part 17-8.
En la segona part molt millor, la intensitat defensiva ha pujat una marxa, la qual cosa ens ha permès jugar més còmodes recuperant pilotes i fent contraatacs fins al 31-12 final.
Positivament destacar el debut d’una nova alevina , l’Ariadna. En negatiu lamentar l’esquinç al turmell de la Núria i esperar que sigui poca cosa.
Jugadores: Aroa, Alba, Rebeca, Judit, Erika, Mèlat, Núria , Aina ,Júlia i Ariadna.
Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC. 16a jornada
Acadèmia Igualada – Club Handbol Igualada 29 – 28 Joventut Handbol Mataró A

 

Victòria en l’inici de la segona volta

 

 

El diumenge 18 de febrer l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del Club Handbol Igualada va rebre la visita del Joventut Handbol Mataró A en el Poliesportiu de Les Comes.
Els igualadins volien millorar l’empat del partit d’anada convençuts de les seves possibilitats. No obstant això, el rival no ho va posar fàcil, doncs, no hi havia forma de distanciar-se en el marcador. Fins i tot, els del Maresme van avançar de dos gols l’equip anoienc a poc temps d’acabar la primera part. Els blaus no van defallir, van superar les dificultats i finalment a l’arribada del descans superaven d’un gol al rival.
En el segon període el CH Igualada va jugar amb més autoritat superant millor l’avançada defensa del Mataró. De mica en mica, els igualadins van anar sumant fins a quatre punts de diferència respecte a l’equip contrari. Però, en Primera Catalana no hi ha rival fàcil, tots els equips tenen una qualitat similar que pot fer que una remuntada en els últims minuts doni la victòria «in extremis». Això va ser el que va estar a punt d’aconseguir el Mataró en un trepidant final de partit.
Alegria pels dos punts aconseguits i com sempre a encarar una nova setmana d’entrenaments buscant la millora de l’equip.
Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán van jugar: Oriol Pou, Jan López, Marc Monclús, Jan Tardà, Guerau Llansana, Roger Trull, Pol Solís, Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Oriol Cirera, Santi Cuevas, Arnau Albareda i Jaume Magaña (lesionat).

 

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 15
CH IGUALADA BLAU 43 – CH IGUALADA GROC 24

 

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 16
CE CASTELLDEFELS 24 – CH IGUALADA BLAU 24

 

10 RAONS PER CREURE
1- Grup col·lectiu, bona gent, companys, alguns amics i bona sintonia.
2- Valors d’equip, corregint amb respecte, ens ajudem i som solidaris.
3- Disciplinats en entrenament i en creure en nosaltres.
4- Gaudim a la pista i ens agrada i ens apassiona l’handbol.
5- Cridem i ens motivem personalment durant els partits.
6- Tenim jugadors que quan volen, marquen i marcaran la diferència. Vull jugadors amb caràcter que es juguin el físic o un llançament en l’últim segon, tant es val si entra o no, jo el vull al meu equip, algun dia entrarà.
7- Tenim regularitat de molts jugadors que són tan constants i tan treballadors que és un espectacle.
8- Tenim educació i respecte a el rival i els arbitres, que és molt complicat.
9- Quan les coses es torcen, el capità, el central, l’extrem, el lateral, el porter o el qui sigui fot un crit de ràbia i tots a una i a treballar, i això no et preu.
10- Tenim un cos tècnic de 4 entrenadors que crec que és un luxe i que penso que ho estan fent molt bé.
Totes aquestes sensacions les vaig veure ahir, guanyàrem o no, però partits com ahir, res a dir: per mi al diccionari és la paraula ACTITUT.
Entrenats per: Nico, i Dani a la part de delegats
Hem jugat amb: Dani, Edgar, Pol, Manel, Sergi, José Carlos, Biel, Dimas, Guillem, Marc i Agustín.
Ànims i a seguir.
Dani león

 

CADET FEMENI 5 JORNADA SEGONA FASE 17/02/2018
CLUB HANDBOL VILAMAJOR 33 – 26 CH IGUALADA

Josep Carbo. Desplaçament a la ,sempre difícil ,pista del Vilamajor amb un equip fort i ordenat. Les nostres van sortir una mica fredes i veient-les venir encara que durant la primera part les locals no aconseguien marxar en el marcador. Un partit que semblava que si però al final era que no.
En alguns moments del partit semblava que no volíem guanyar, pèrdues de pilota, imprecisions en les passades i alguna decisió arbitral que tampoc ens afavoria.
Al final el ja no vam poder aguantar més i les locals van aconseguir un avantatge que ja no podríem atrapar.
Falta una mica bastant de motivació i d’humanitat per part de tothom i saber assumir cadascú els seus errors dins i fora de la pista. No tot ha de ser culpa sempre de la mateixa part. Pensem que fem i on anem, i que volem.
Jugadores: Carla Carbó, , Marta Lopez, Elia Dueñas, Alba Camañes, Claudia Caparros , Karen Garcia, Mireia Monleon , Martona i Xenia.
Infantils. Erika
Portera: Ari Sanjuan i Judit.
Entrenadors :Juan Pedro (POLLO) i Joel Solanelles
Delegats. Toni López i Josep Carbo

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI
C.H. IGUALADA – HANDBOL ST. ANDREU
CLARA SUPERIORITAT
En aquesta jornada ens visitava el St. Andreu tercer per la cua, el partit va ser un partit sense història destacable, de seguida l´Igualada va marxar al marcador i només el relaxament nostre va fer que el St. Andreu entres al partit però sempre amb una diferència destacable al marcador pel nostre equip.
Resultat final de 30-14.
El partit el van jugar els següents jugadors Iker Sabuquillo, Marc Espinagosa, Joel Santaularia, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Xavi Oliva, Pol Riba, Ivan Ruiz, Marc Andreu, Biel Hornas, Toni Puig i a la porteria Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia
A TREBALLAR ALS ENTRENOS I A DISFRUTAR A LA PISTA, MOLTA FORÇA!!!!!!!!!

ACADÈMIA IGUALADA CHI ALEVI GROC
2018.02.17
Aquest dissabte hem jugat a casa contra el Handbol ESPLUGUES GROC. tot el partit ha estat molt difícil, ens hem vist superats en totes les àrees. Però l’equip no ha perdut la seva il·lusió, fins i tot amb un resultat molt abultat (4-12 punts, no gols). El Esplugues va ser un gran rival
De tota manera sabem que el que hem de fer és continuar treballant i segur que aviat
l’esforç donarà el seu fruit.
Entrenadors:Roger Calzada , Pol Calvet
Jugadors: Jan Rojo, Roger Oliveres, Guiu Gomez, Biel Homs, Eric Angel, Bru Margalef, Roc
Esteve, Nil Camps.
Porters: Miquel Baró, Xavi Alonso

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *