Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques partits 3 i 4 de Febrer

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA , GRUP B JORNADA 16
Data: 4-2-2018
Lloca Igualada CE Les Comes
FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA : 31
CLUB HANDBOL MARTORELL : 28

L’IGUALADA MANTÉ EL LIDERATGE AMB UNA ALTRE VICTÒRIA

Partit que es va disputar a Les Comes contra el Handbol Martorell, l’Igualada ha dominat
sempre a la pista amb un bon joc que ha deixat bones impressions al nombrós públic assistent ja que aquesta tarda del diumenge passat el Club handbol Igualada ha fet la presentació de tots els seus equips de base femení i masculí.

Al final de la primera part l’Igualada guanyava per 17 gols a 12.

En la represa de la segona part la tònica ha estat la mateixa amb un marcador en diferents moments que indicava una diferència de 9 gols a favor dels igualadins , però en els últims 10 minuts l’Igualada

ha baixat el ritme cosa que han aprofitat els de Martorell per posar un marcador final de 31 a 28 que no ha reflectit realment el desenvolupament del partit.

L’Igualada continua primer a la classificació de la lliga seguit molt de prop pel SA Súria que també va guanyar per 1 gol a un combatiu Sant Miquel de Barcelona.

Entrenats per Pol Cantero han jugat:

Porters: Jordi Bermejo (3 aturades), Carles Serra (10 aturades), Eric Plaza (7 aturades)
A la pista: Sergi Garcia(5), Rubén Alvarez ,José Luis Àlvarez, David Cubí (1), Oscar Visa (9), Jordi Grado(10)
Roger Calzada (1), Esteban Lezama, Manel Muñoz(2), Adrià Suero (2), Marc Vilches (1).
Pròxim partit es juga a Valldoreix contra el Club Handbol Valldoreix, el diumenge 11-2-2018

PRIMERA CATALANA JUVENIL FEMENINA

PRIMERA FASE GRUP A JORNADA Nº 17

SANT JOAN DESPÍ 18 – CH IGUALADA 18

Espectacular partit el de les noies aquest cap de setmana. Ens tocava un rival important i, a causa de les baixes, només podíem comptar amb sis jugadores, cinc a pista i la portera. Les noies van sortir al camp tranquil·les, amb ganes de fer les coses bé i molt conscients que la defensa havia de ser un bloc. Eren un mur, van aguantar deu minuts amb la porteria a 0. Al final de la primera part guanyaven d’un. Després del descans tocava donar una volta més, el rival ja sabia per on atacar i la seva defensa es va tornar molt dura, però les igualadines ho tenien clar, a lluitar fins al final donant-ho tot! Final d’infart, les de St Joan ens van atrapar a dos minuts del final, però dues bones defenses van fer que el marcador no es mogués de l’empat a 18. Gran inici de diumenge que va acabar amb la presentació del nostre CLUB i la victòria dels Sèniors.

Jugat amb: Alba Camañes, Alba Casé, Ariadna Sanjuán, Laia Sanuy, Andrea Romero i Olga Núñez. Entrenats per Àngel Arias i Nico Orozco.

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI
HANDBOL CALELLA 26-29 C.H. IGUALADA
SEGUIM SUMANT
Diumenge ben d´hora marxàvem a jugar a Calella, perquè havíem d’estar aquí a la tarda per la presentació no hi va haver cap mes solució que jugar a les 9:30 de matí amb el que això suposava, la concentració a Igualada va ser a les 7:30.
Tot i això vam marxar cap a Calella amb moltes ganes de jugar i fer un bon partit.
El partit va començar bé pels nostres interessos, ja que ens vam marxar en el marcador de sortida marcant una diferència de 4 gols que anava fluctuant segons el joc que fèiem és a dir marxàvem, ens relaxàvem i ells s´apropaven fins a arribar a la mitja part amb una diferència de 4 gols.
A la represa la història va ser igual encara que arribant al minut 15 el Calella es va ficar davant agafant una distància de dos gols sense que l´Igualada reaccionés, va ser al minut 24 que un canvi en el joc de l´Igualada va girar el resultat amb un final molt maco, ja que el nostre porter parava tot el que li llençaven i nosaltres marcàvem tots els nostres tirs.
Resultat final de 26-29.
El partit el van jugar els seguent jugadors Max Segura, Fernando Almendro, Arnau Capitán, Pol Riba, David Malpartida, Xavi Oliva, Biel Hornas, Ivan Ruiz, Arnau Torner, Toni Puig, Marc Andreu, Joel Santaeularia i a la porteria Joel Solanelles i Guillem Nuñez. Entrenador Josep Garcia

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 13
CH SANTPEDOR 26 – CH IGUALADA 41
SEMBRANT PER RECOLLIR
Comencem la segona volta, amb la plantilla en plena forma física i amb tots els efectius , el que ens permet treballar i poder fer rotacions durant el partit i descansar tots, per poder afrontar la part definitiva de la temporada.
Tots els partits són diferents, els rivals juguen diferent, però penso que nosaltres seguim apostant pel nostre joc, les nostres jugades, els nostres contraatacs, les nostres onades, fem la nostra i últimament portem el ritme del partit i la iniciativa, és positiu, i dóna personalitat al grup, sí que és cert que el rival no exigeix molt, és normal que en defensa estem una mica tous. Res a dir els nois estan contents i molt units i motivats, bona feina per part de tots.
La freda: La lesió del nostre míster, que esperem la prompta recuperació i poder estar amb nosaltres molt aviat.
La calenta:La presentació del club, va fer molt de goig, i té molt bona pinta, esperem que tots treballem per ajudar i fer-lo més gran, recordeu que el nostre objectiu i dels nostres fills és jugar algun dia al 1è equip del club.
Entrenats per : Eric , Dani a la part de delegats
Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Isaac, Manel, Sergi,José Carlos, Biel,Dimas, Guillem, Marc i Agustín.
Ànims i a seguir.
Dani leon

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ H.ST.JOAN DESPÍ «B»-10 ACADÈMIA IGUALADA CHI-22

Bon partit de l’infantil femení a la pista del quart classificat.

Comença el partit i al contrari del que deia la frase anterior , tot és un autèntic desastre. Les jugadores estàtiques, les passades dolentes amb la consegüent pèrdua de pilota, la defensa de «muñecas de famosa»… Parcial del Sant Joan Despí de 3-0 i a partir d’aquí les nostres jugadores diuen: «ep, que encara perdrem». Comencen a moure la bola ràpidament buscant forats, a realitzar algun contraatac, a fer bons llançaments de 9 metres i sobretot a defensar com elles saben. Resultat parcial 1-14 espectacular, que serveix per finalitzar la primera part 4-14. La segona part no va ser tan bona com els últims 15 de la primera, però així i tot es va veure bona circulació de la pilota que permetia acabar les jugades amb els extrems quan no es trobaven forats abans. Bona actuació durant tot el partit a la porteria que ajudada per la defensa va permetre encaixar pocs gols.

Jugadores: Aroa, Rebeca, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria , Aina i Júlia. Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

ALEVÍ MASC NIVELL 1

ACADÈMIA IGUALADA – HANDBOL IGUALADA BLAU – 6
HANDBOL SANT JOAN DESPÍ A – 10

F. Arribas.

Partit molt desigual el viscut aquest dissabte a la tarda a les comes, els nois de C.H.Igualada rebien al Sant Joan Despí, i tot i el resultat del primer quart ( 7 a 6),als altres quarts es va veure la diferència de qualitat donada a la superior experiència dels rivals, ( 6 a 11, 8 a 10 i 6 a 11).

Pels nois de l’Igualada, ja és tot un premi jugar aquesta fase, cal recordar que són nous a la categoria i molts comencen aquest any, cal animar-los a seguir treballant així i els resultats arribaran.

Van jugar Guillem Cabre, Eloi Puig, Àlex Arribas, Quim Amich, Jan Riba, Oriol Minguito, Anton Aguilera, Jan Mari, Damià Pou i Adrià Nogales.

Entrenats per Roger Calzada, Pol Calvet i Andrea Romero,

CAMPIONAT ALEVÍ FEMENÍ JOCS ESCOLARS BAIX LLOBREGAT 2a FAS

AC.IGD HANDBOL IGUALADA 10- SEA ELS COSTERETS VERMELL 6

Dissabte dia 5 de febrer després d’haver de suspendre el seu partit de la setmana passada per causes de l’equip contrari, l’igualada rebia a domicili a l’equip del Costerets vermell per disputa el tercer partit de la segona fase. Arribava l’equip local amb aquest partit sense cap derrota en tot el campionat. L’equip visitant arribava amb dos victòries i un empat amb aquesta segona fase. Es preveia un partit dels més disputats d’aquesta fase i així va ser. L’equip visitant va comença la primera part amb molt ritme i amb molta intensitat i amb pocs minuts feien un parcial de 0-3 però l’equip igualadí a poc a poc va començar a imprimir un ritme molt alt i va poder recuperar el marcador i guanyar al últim sospir per 6-5. A la segona part les nostres noies van seguir amb un ritme molt alt ja que les jugadores visitants exigien molta concentració i pocs errors i van poder guanyar amb un marcador ajustat. La tercera part va seguir el mateix guió, joc molt intens per part dels dos equips i molta concentració però aquest equip no té sostre i pot aconseguir el que es proposi, i volien guanyar aquesta part i ho van fer, amb unes molt bona defensa i amb transicions molt rapides. La quarta i última part l’equip visitant la va poder guanyar amb molta comoditat, gràcies a què l’equip de l’igualada al tenir ja el partit guanyat, es va deixar anar i va jugar amb poc ordre i concentració, fins els darrers dos minuts que van espavilar i van poder maquillar el marcador una mica.

Van jugar: Ariadna, Clàudia, Emma, Iona, Jana, Julia, Míriam i Vinyet. A la banqueta, sota la direcció del Nico, Monica i com a delegat Magí.

La setmana que ve l’equip no jugara perquè hi ha descans per carnestoltes.

La següent jornada (5) l’equip jugarà a casa altre cop i rebra al CH RAPID CORNELLA ALV.FEM.

ACADÈMIA IGUALADA CHI ALEVI GROC 2018.02.03

Partit amb el HANDBOL SANTPEDOR

Cada part ha estat un partit diferent, la 1a 10 -10 molt competitiva i igualada, la 2a hem afluixat en defensa i ens han superat 10 – 5, la 3a ens hem tornat a centrar en la defensa i els hem contingut 6 – 6 i finalment en la 4a ens han escombrat en la primera meitat i ja no hi ha hagut temps de remuntar 13-7. Es manifesta que una bona defensa fa que tot sigui més fàcil, els porters paren més i quan anem a atacar no necessitem anar amb presses. De totes maneres el progrés de l’equip és ascendent.

Entrenadors: Max Segura, Cesc Carles Jugadors: Jan Rojo, Roger Oliveres, Guiu Gomez, Biel Homs, Eric Angel, Lluc Pons, Bru Margalef, Roc Esteve, Nil Camps, Raul van Dinteren. Porters: Miquel Baró, Xavi Alonso

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *