Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El club h. Igualada presenta 14 equips en una gran festa de l’handbol

presentacio ch igualada 2017/18

El passat diumenge 4 a la tarda es va celebrar a la Sala de Barri de Les Comes la presentació dels nous equips per a la temporada 2017-18 del Club Handbol Igualada. Un total de 14 equips federats i més de 180 integrants entre jugadors i cós tècnic van participar el l’acte de presentació.

Enguany , es va convocar els jugadors a les 16:00 una hora abans de l’hora que començava la festa de cara al públic. Això es va fer per tal de fer la sessió de fotografies separada de la presentació, així els equips es feien les fotografies oficials de la temporada sense públic i de manera ordenada, incloent-hi també la fotografia final amb tots els components del club i les autoritats. Un cop complet el protocol, els jugadors i entrenadors van tornar cap als vestuaris mentre les graderies de la Sala de Barri s’anaven omplint de gom a gom. Va ser llavors quan el públic va poder gaudir indiscutiblement de la festa, ja que anaven sortint els components de cada equip amb molta fluïdesa col·locant-se a la pista i formant la gran família d’esportistes.

 

Un cop ja teníem tots els components del club repartits per la pista va arribar l’hora dels discursos de les autoritats. El primer torn va ser per la regidora d’esports la Sra. Rosa Plassa de l’Ajuntament d’Igualada en el seu discurs va remarcar les millores previstes tot coincidint amb la candidatura de la ciutat per ser ciutat europea de l’esport el 2019 i confirmant la construcció del nou pavelló a la zona polivalent del complex esportiu. Després el micròfon va passar a mans del sr. Jaume Fort president de la Federació Catalana d’Handbol, que va destacar la bona feina que s’està fent al club – sobretot en clau esportiva – en els últims anys, posant de reflex els èxits individuals de Pol Cantero per finalitzar el president del club, Pep Segura, que va fer un discurs motivador dirigit als jugadors i també va animar al públic assistent – la majoria familiars dels jugadors – a participar de la promoció de l’handbol i remarcant el molt bon inici de temporada del sénior masculí que lidera la classificació encoratjant-los perquè aquesta temporada aconsegueixin l’esperat ascens de categoria.

 

Aquesta edició i com a complement de la presentació es va presentar la nova equipació del club handbol igualada que inclou un nou disseny amb els principals patrocinadors Acadèmia Igualada , Finques Argent i Sai computers. Per primera vegada en la història del Club els jugadors de l’equip special llueixen el mateix disseny que tots els demes equips, reflectint així el caràcter inclusiu que des de fa anys s’ha volgut inculcar en els valors del handbol igualada.

 

Un cop finalitzat l’acte, els assistents van poder gaudir d’una mica de berenar amb pastissos i cava. Més tard, aprofitant l’acte el primer equip masculí del club va disputar el seu partit oficial front l’Handbol Martorell, com és ja tradicional en el club coincidint amb la  presentació se celebra el partit memorial Manel Luque enguany es va lliurar un ram de flors als familiars d’en Manel en un acte de record i memòria, tot seguit es va celebrar l’encontre oficial animats per tots els assistents que van gaudir d’un excel·lent partit d’handbol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *