Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

resum partits 20 i 21 de gener

 

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA , GRUP B JORNADA 14

 

Sant Esteve Palautordera B: 22

Finques Argent Handbol Igualada: 27

NOVA VICTÒRIA DEL FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA

El passat dissabte l’Handbol Igualada s’ha desplaçat a Sant Esteve de Palautordera per jugar el 1er partit de la segona volta.

L’Handbol Sant Esteve de Palautordera és en aquests moments el cuer de la classificació a la lliga però és un equip lluitador i amb una bona defensa que no es mereix realment aquest lloc a la taula. Durant els primers 30 minuts el partit ha estat molt igualat encara que dominava el Finques Argent Handbol Igualada en el marcador però per poca diferència, tan poca diferència que al final de la primera part el Sant Esteve s’ha posat pel davant amb un gol, 11 a 10. Aquest resultat tot i que l’Igualada el podia superar ha fet que els jugadors anoiencs s’anessin al vestidor amb un mal regust del seu joc.

A la represa els igualadins han sortit amb la lliçó apresa i han començat a desplegar un joc més efectiu tant en defensa com en atac. Han demostrat perquè van primers a la lliga i al minut 10 el resultat ja era de 13 a 18 per l’Igualada ,minut 20 la diferència era de 9 gols 16 a 25, però a partir d’aquest minut l’Igualada ha baixat la seva intensitat, el partit ja es veia guanyat i per no forçar la màquina han deixat que el Sant Esteve s’apropés massa en el marcador el resultat final de 22 a 27 no reflectia realment el joc que l’Igualada havia desplegat aquest segon temps.

El Finques Argent Handbol Igualada continua primer a la lliga, però seguit molt de prop pel SAS Súria i el Valldoreix a 1 punt i 3 punts respectivament, per el que no es poden adormir si volen continuar primers i passar directament a la categoria superior sense haver de jugar el play off.

Entrenats per Pol Cantero han jugat:

Porteria: Eric Plaza (10 aturades), Carles Serra (6 aturades)

Jugadors a pista: Oscar Visa (6), Adrià Suero (4), Josep Lluis Àlvarez, Rubén Àlvarez (1),

Roger Calzada, Esteban Lezama (2), Sergi Garcia (6), Jordi Grado (5), Jordi Vilarrubias i

Arnau Capitàn (3)

Proper partit es juga a Igualada contra el Llavaneres Caldes d’ Estrac el dissabte a les 19:30

 

PRIMERA CATALANA JUVENIL FEMENINA PRIMERA FASE GRUP A JORNADA Nº 15

CH IGUALADA 19 – RIUDELLOTS 18

Primer partit disputat de la segona volta i primer partit també després de la parada nadalenca. Les igualadines van sortir amb moltes ganes i es va notar en la primera part on van estar sempre per davant al marcador, i amb una defensa molt forta que ens va permetre arribar al final de la mateixa amb un resultat de 12 a 7. La parada de la mitja part ens va penalitzar molt, per a moltes de les jugadores era el segon partit que jugaven i el cansament, tant físic com mental de totes les jugadores, les va fer baixar el ritme, per sort, l’avantatge aconseguit a la primera part va ser suficient per aguantar els deu primers minuts, i a partir d’aquí les noies van començar-se a trobar-se a gust a la pista arribant al marcador final de 19 a 18. Agrair l’esforç de les cadets que després de jugar el seu partit es van voler quedar a ajudar-nos, i el suport de la grada. Jugat amb: Aida López, Alba Camañes, Alba Casé, Ariadna Sanjuán, Laia Sanuy, Marta López, Marta Segura, Mireia Monleon, Carla Carbó i Olga Núñez. Entrenats per Àngel Arias.

2a CATALANA JUVENIL MASCULÍ – GRUP B – JORNADA 12

H. Santpedor 21 – 33 C.H. Igualada

Cobrir l’expedient

El dissabte 20 de gener l’equip juvenil masculí del CH Igualada va disputar el partit de la 12a jornada contra l’Handbol Santpedor en el Pavelló Municipal d’aquesta localitat. L’equip igualadí que ocupa una cinquena posició s’enfrontava contra el penúltim equip de la classificació. Tot feia preveure que hi hauria una clara superioritat envers l’equip contrari però el partit va resultar avorrit, lent i sense gaire motivació. Acostumen a adaptar-se a un ritme inferior de què són capaços. Així i tot, el millor de la tarda va ser el resultat final amb un marcador de 21 a 33 a favor de l’Igualada, resultat que podia haver-hi estat superior si els tirs haguessin estat més encertats. Us animem a seguir treballant i gaudir en la pista! Dirigits per Josep García, van jugar: Max Segura, Pol Riba, Ivan Ruiz, Iker Sabuquillo, Biel Hornas, Fernando Almendro, Arnau Torner, Marc Andreu, David Malpartida, Xavi Reina, Xavi Oliva i en la porteria Joel Solanelles.

galería de fotos : https://flic.kr/s/aHskAQ1V48

 

CADET FEMENI 2 JORNADA SEGONA FASE 21/01/2018

CHI 27 – 22 HANDBOL ESPLUGUES GROC

Josep Carbo. Segon partit de la segona fase amb victòria per l’equip de casa. Una victòria treballada però merescuda per les igualadines . Pocs canvis a dir en els plantejaments tàctics del nostre equip, tot lo contrari en quan a canvis de posicions.

L’empenta i el cor de les nostres jugadores continua essent una de les millors armes d’aquest equip que continua treballant i treballant. Però li està costant assolir el nivell que tots sabem que poden donar.

Tot arriba i quan aquesta empenta i aquests coneixements tàctics es fonguin en un , seran del tot impecables.

Jugadores: Carla Carbó, , Marta Lopez, Elia Dueñas, Alba Camañes, Claudia Caparros , Xenia, Karen Garcia, Mireia Monleon i Martona

Infantils. Erika i Melat

Portera: Ari Sanjuan i Judith

Entrenador :Juan Pedro (POLLO) i Joel Solanelles

Delegats. Toni López i Josep Carbó

galeria de fotos https://flic.kr/s/aHskv5JuDf

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ ACADÈMIA IGUALADA CHI- 36 HANDBOL BCN SANTS VERD-11

Bon partit de les infantils igualadines per anar agafant sensacions en aquesta segona volta. El partit va començar a bon ritme per part de les nostres jugadores que amb una defensa molt pressionant al mig del camp van imposar un parcial de 8-1 que feia preveure una victòria sense ensurts. Malgrat van baixar una mica la intensitat , no es va veure una desconnexió com ens havia passat en alguns partits semblants i es va acabar la primera part amb un clar 16-4. La segona part va ser més o menys igual però si van afluixar clarament en defensa, la qual cosa va permetre a l’equip contrari fer algun gol més. Destacar la participació de dues alevines, la Iona i la Claudia . Aquesta última s’estrenava en l’infantil amb molt bona participació a l’igual que la seva companya. Final 36-11 i la setmana vinent derbi comarcal amb el Vilanova que segur serà més disputat. Jugadores: Aroa, Núria Checa, Alba, Rebeca, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina ,Júlia, Iona i Claudia. Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

galeria de fotos : https://flic.kr/s/aHskv5wvCJ

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC. 12a jornada

Club Handbol Bordils «Blanc» 28 – 21 Acadèmia Igualada – Club Handbol Igualada

Inesperada derrota

El dissabte 20 de gener l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del Club Handbol Igualada va desplaçar-se al Pavelló Torrentó de Bordils per disputar el partit corresponent a la 12a jornada. El desplaçament de dues hores a Bordils es feia amb un gran entusiasme. L’Igualada, quart en la classificació empatat amb altres tres equips, volia marxar cap amunt amb una contundent victòria enfront del Bordils, equip situat deu llocs per sota en la graella de resultats. Però una cosa és el relat i una altra la realitat. I aquesta realitat fou que l’equip gironí va vèncer amb autoritat als igualadins. Ni el llarg viatge, ni el fred matí de gener, ni la pista de ciment, ni el pobre arbitratge, justifiquen la manca d’idees i d’intensitat en el joc dels anoiencs. D’altres vegades havíem vist un equip alegre i decidit que sabia remuntar resultats adversos i mantenir els avantatges que aconseguia; però res de tot això va aparèixer en el partit del passat dissabte. El calendari de partits, en teoria favorable als interessos igualadins en les pròximes jornades, pot ajudar a mantenir l’equip en la part alta de la classificació. Però ja no hi ha marge per l’error. En el partit del pròxim cap de setmana, jugant a casa davant del Cerdanyola, últim classificat, només serveix la victòria. Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán, van jugar: Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Hugo Cazorla, Pol Solís, Juan Valentí, Noel Badia, Marc Monclús, Jan Tardà, Guerau Llansana, Xavier Malpartida, Roger Trull, Santi Cuevas i Jan López.

 

ALEVÍ MASC NIVELL 1

ACADÈMIA IGUALADA – HANDBOL IGUALADA BLAU 8 HANDBOL CLARET 8

F.Arribas. Treballat empat el viscut a la pista de les comes aquest diumenge 21 de gener, els nens del Igualada tenien la pressió d’empatar o guanyar per classificar-se pels playoff, ja que el rival era l’únic que podia prendre-li aquesta plaça. En començar el partit , ja es va veure que la cosa seria difícil, per la manca d’encert dels locals i la intensitat del rival, les parts van ser molt igualades, menys l’última que els locals amb l’empat assegurat i l’exclusió d’un jugador es van relaxar i el resultat final no mostra el joc desplegat pels locals (1ª part 4 a 3, 2ª part 3 a 4, 3ª part 4 a 3 i 4ª part 1 a 7). Molt bona feina, tant dels nois com dels entrenadors, que de mica en mica demostren els progressos que l’staff tècnic els hi transmet. Van jugar Guillem Cabre, Àlex Arribas, Albert Altozano, Roc Esteve, Quim Amich, Jan Riba, Oriol Minguito, Anton Aguilera, Jan Mari i Adrià Nogales. Entrenats per Roger Calzada, Pol Calvet i Andrea Romero,

CAMPIONAT ALEVÍ FEMENÍ JOCS ESCOLARS BAIX LLOBREGAT 2a FASE

ACADÈMIA IGUALADA HANDBOL IGUALADA 12- COL.LEGI FRANGOAL alevi 4

Dissabte dia 20 de gener l’igualada rebia a domicili a l’equip del Col·legi Frangoal per disputa el segon partit de la segona fase. Arribava l’equip local amb aquest partit sense cap derrota en tot el campionat. L’equip visitant arribava amb una derrota el cap de setmana passat amb el seu primer partit de la segona fase. El partit va començar amb un joc molt intens dels dos equips i amb molta igualtat, però l’equip local va sortir un pel dormit encara que molt seriós, i els va costar guanyar aquesta part, a la segona part l’igualada es va posar les piles i va començar intensificant la defensa i tallant moltes pilotes per poder sortir ràpid al contraatac, i superar al seu contrincant, la tercera part l’equip visitant marcava molt intensament a sobre de les jugadores locals sense poder fer quasi cap passada curta, llavors les igualadines van llegir bé el partit i van començar a fer passades amb més profunditat trencant la defensa visitant i guanyar aquesta part, la quarta i última part les visitants estaven desconcertades, ja que no sabien a on i aquí havien de marcar ja que les igualadines jugaven alternant passades curtes amb llargues, i amb molts intercanvis de posicions van ser molt superiors guanyant la part.

Cal recalcar que aquesta segona fase els partits son més intensos i igualats perquè aquest grup els equips són els dos primers de cada grup, d’una lligueta que hi havia anteriorment de tres grups.

Van jugar: Ariadna, Clàudia, Emma, Iona, Jana, Julia, Míriam i Vinyet. A la banqueta, sota la direcció del Nico, Abril i Monica i com a delegat Magí.

La setmana que ve l’equip de l’igualada es desplaçarà al camp del CE HANBOL BCN-Sants-Ubae «A» que compte també els seus dos partits de la segona fase com a victòries.

galeria de fotos: https://flic.kr/s/aHsme3EJzx

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 12

HANDBOL TERRASSA 24 – CH IGUALADA BLAU 34

RECUPERANT SENSACIONS

Primer partit de la temporada amb tota la plantilla al complert des del mes de setembre, per mi una notícia molt bona i esperada, tenia totes les fitxes i tot l’equip en plena forma per treballar un partit que no seria fàcil. Acabem la primera volta i espero que sigui el partit del canvi de xip i que ara a partir de la jornada de descans, tornem tan endollats, tan forts i tan solidaris en equip com la segona meitat d’ahir, per mi la millor de tota la temporada, nois que es van doctorar a la pista, vam córrer i lluitar fins l’última pilota i així, no puc més que felicitar als nois i als místers per la bona feina feta, sé que hem de millorar alguna cosa i treballar alguns punts del joc, però carai amb aquesta actitud i ganes, tenim opcions de ser dalt a la classificació, molt bon partit i millor afició encara, veient els personatges que circulen pels pavellons, podem estar orgullosos del club i els pares que vénen a ajudar-nos. La calenta: Pas endavant a la porteria, tots dos faran bona feina i treballant més, estarem molt ben protegits, no vull destacar a ningú en especial, crec que tots van estar perfectes, però Manel quin bé de deu, que siguis amb nosaltres. La freda: Insults a la grada despectius al àrbitre, molt desagradable. Entrenats per : David , Dani a la part de delegats Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Isaac, Manel, Sergi,José Carlos, Biel,Dimas, Guillem, Marc i Agustín. Ànims i a seguir. Dani leon

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *