Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques partits 13/14 gener

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA , GRUP B JORNADA 13

Data : 14-1-2018

Hora: 12:15

Lloc : Pavelló Municipal de Parets del Vallés

CLUB HANDBOL PARETS B : 29

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 33

EL FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA MANTÉ EL LIDERATGE

 

Aquest passat diumenge el Finques Argent CHI s’ha desplaçat a Parets del Vallès per jugar l’últim partit de la 1ª volta de la lliga contra l’Handbol Parets B , partit que es preveia complicat per dos motius, l’Handbol Parets es un equip molt lluitador i de molt bon nivell i aquest era el primer partit després de les vacances de Nadal, un parèntesi de quasi bé un mes sense jugar partits de competició.

La primera part ha estat molt igualada però sempre ha estat evident el domini del joc per part de l’Handbol Parets, l’Igualada no estava oferint el seu millor joc i anava a remolc del Parets , tot i això1 la lluita dels jugadors igualadins ha estat clau per no deixar marxar en el marcador al Parets, ja que la màxima diferència ha estat de 2 gols al final de la primera part que ha acabat 18 a 16 per l’equip del Vallès.

A la represa del partit el Parets ha sortit molt endollat i han demostrat que no es volien deixar perdre el partit , esperonats pels 2 gols a favor seu , en els dos primers minuts de la segona part han posat el marcador en un 20 a 16 , quatre gols de diferència que semblaven que complicaven molt el partit als igualadins. Però sembla que aquest fet ha estat el revulsiu perquè l’Igualada despertés, els anoiencs han començat a posar-se les piles i ha reforçat molt la seva defensa , al cap de 15 minuts d’aquesta segona part ja anaven pel davant del Parets amb un 24 a 26, faltava encara molt de temps pel final del partit però el joc del Igualada havia canviat , era molt més ràpid en col·locar la defensa en els ràpids contraatacs del Parets i els atacs de CHI a la porteria del Parets eren molt més efectius, la victòria es veia a prop, al minut 25 el resultat era molt favorable per l’Igualada, 27 a 30 , però no es podia deixar de lluitar perquè el Parets no ho feia tampoc, volien guanyar aquest partit.

L’Igualada s’ha aprofitat dels nervis del Parets i amb un joc excel·lent aquests últims minuts ha acabat el partit amb un merescut 29 a 33.

 

L’equip igualadí ha demostrat un cop mes que es troba en una bona forma física i moral, sap remuntar els moments dolents amb paciència i seguretat i fins a l’últim moment del partit lluiten per guanyar.

Aquesta mentalitat guanyadora, la bona compenetració de l’equip i una millora tècnica evident, els pot portar aquesta temporada a pujar a primera divisió catalana.

 

Entrenats per Pol Cantero, han jugat:

 

Porteria : Jordi Bermejo (5 aturades), Carles Serra (7 aturades)

Pista: Oscar Visa (8), Josep Lluis Àlvarez (2), David Cubí (3), Rubén Àlvarez, Esteban Lezama (1), Roger Calzada (2)

Adrià Suero(5), Jordi Vilarrubias (3), Jordi Grado(6), Marc Vilches (3).

 

Pròxim partit contra el Club Handbol S.Esteve de Palautordera, a casa seva.

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI C.H. IGUALADA – ST. CUGAT C

Iniciem l’any sumant punts

 

Dissabte teníem primer partit després de les festes i a veure com ens trobàvem, aquesta jornada ens visitava el St. Cugat C un equip a priori inferior si mirem la classificació, però no hi va haver tanta diferència, el partit en tot moment va estar controlat per l´Igualada encara que ells en cap moment van deixar de lluitar perquè no marxéssim en el marcador, mentrestant el nostre entrenador anava gestionant els canvis donant minuts a tots els nostres i sense que el nivell de joc baixés i així els rivals no és poguéssim apropar-se en el marcador, sempre amb una diferència però estable fins al resultat final de 32-25. El partit el van jugar els següents jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Fernando Almendro, Arnau Capitán, Cesc Carles, David Malpartida, Xavi Oliva, Ivan Ruiz, Arnau Torner, Toni Puig, Marc Andreu, Joel Santaeularia, Pol Riba i a la porteria Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia A TREBALLAR ALS ENTRENOS I A DISFRUTAR A LA PISTA, MOLTA FORÇA!!!!!!!!!

CADET FEMENI 1 JORNADA SEGONA FASE 13/01/2018

H.PALAUTORDERA SALICRU BLANC 39 – 24 CHI

Josep Carbo. Primer partit de la segona fase amb una clara inferioritat NUMÈRICA davant un rival amb tots els seus efectius. Dic numèrica per que només va ser en aquesta aspecte la diferencia en el partit, deixant de banda el resultat que no reflexa del tot l’enfrontament.

Les igualadines van donar la cara en tot moment tot i no tenir banqueta i jugar amb dos jugadores noves d’aquest any que van estar a la alçada en tot moment. Van lluitar i es van defensar fins el final del partit i fins el final de les seves forces però l’esforç físic i les pilotes estavellades al pal ( mes de 8) van passar factura al final del partit.

Comencem un nou any i una nova fase en la que trobarem sempre equips forts i competitius. Sembla ser que comencem amb un nou aire esperem que sigui així i podem gaudir de l’equip al que ens tenen acostumats.

Jugadores: Carla Carbó, , Marta Lopez, Elia Dueñas, Alba Camañes, Claudia Caparros I Xènia

Lesionades: Xenia Karen Garcia, Mireia Monleon i Martona

Portera: Ari Sanjuan

Entrenador :Juan Pedro (POLLO) i Joel Solanelles

Delegats. Toni López i Josep Carbó

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA JORNADA 11

CH IGUALADA BLAU 41 – C.H. CERDANYOLA NEGRE 17

BUSCANT LA NORMALITAT

Tornem de la parada nadalenca, una mica llarga i amb actitud mandrosa, i rebent un rival de la zona baixa de la classificació, que ens permetria arrancar el partit lent, poc fluida i una mica despistats, tot i això al descans ja teníem el partit encarrilat, i com deia un entrenador que conec, no pagaríeu ni un € per veure la primera part. La segona meitat millor en atac, millor en defensa i més efectius en gol, el millor la victòria i les sensacions per retrobar amb la tornada del Marc i la recuperació dels lesionats. Tot per decidir, està molt renyit per davant la classificació i resultats sorprenents, que demostra que no podem badar gaire més si volem tenir opcions d’esta dalt la classificació. La freda: Jugar una mica més en col·lectiu, a vegades juguem molt individual, i això servirà contra el Cerdanyola, però no amb altres rivals. La calenta: Recuperant lesionats i amb ganes de treballar tots junts. Entrenats per : David i Eric, Cèsar a la part de delegats Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Isaac, Manel, Sergi, Carlos, Biel,Dimas, Guillem, Hugo, Raúl, Marc i Agustí animant des de la banqueta. Ànims i a seguir. Dani leon

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC. 11a jornada

Acadèmia Igualada – Club Handbol Igualada 21 – 21 CH Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat «A»

Empat necessari però no suficient

El dissabte 13 de gener l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del Club Handbol Igualada va rebre la visita del CH Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat «A» en el Poliesportiu de Les Comes. La trobada entre el tercer i el cinquè classificats de la competició va acabar amb igualtat en el marcador que realment reflectia el que es va viure al llarg del partit. Els igualadins no van aconseguir tornar a la quarta posició en solitari en la graella de la classificació, però sí que assoleixen aquesta situació en un quàdruple empat amb els equips del Sabadell Handbol, UEH Calella i Sant Cugat «A». En les pròximes jornades només servirà la victòria per destacar-se dels rivals. L’equip va donar una bona imatge. Els jugadors han madurat, aguanten bé la pressió dels rivals i saben remuntar les situacions adverses. Tenen totes les opcions encara obertes. Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán van jugar: Oriol Cirera, Xavier Malpartida, Jan Tardà, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Arnau Vargas, Aitor Doncel, Roger Trull, Pol Solís, Noel Badia, Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo i Raül Cáceres.

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ

C.H. TERRASSA»B»- 10 ACADÈMIA IGUALADA CHI-26

Començàvem el primer partit de la segona volta i vam repetir dinàmica d’alguns partits de la primera. Mal partit de les nostres jugadores que realitzaven defensa tres-tres avançada. Ràpidament com ens tenen acostumats marxen en el marcador amb un parcial de 0-7 als deu minuts. A partir d’aquí relaxació i se’ns encomana el ritme lent de l’adversari que fa que no juguem com a aquest equip li agrada, amb rapidesa, mobilitat i agressivitat. Final de la primera part 4-14. A la segona part encara més accentuada la dinàmica lenta i amb moltes pèrdues de pilota de les nostres jugadores. Destacar l’actuació de la nostra portera que va aturar molt i el partit de la jugadora alevina Iona que es va estrenar. Entenem que és molt difícil mantenir la intensitat i concentració contra rivals molt inferiors i sabem que fins al moment quan ha tocat posar-s’hi perquè el rival tenia més entitat , les nostres noies ho han fet. Seguim primers de grup i depenent únicament de nosaltres. Jugadores: Aroa, Rebeca, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia i Iona. Lesionades: Núria Checa Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

 

 

CAMPIONAT ALEVÍ FEMENÍ JOCS ESCOLARS BAIX LLOBREGAT 2a FASE

 SEA ELS COSTERETS NEGRE 7 -AC.IGD HANDBOL IGUALADA 9

Apassionant jornada d’alevins la que s’esperava el dissabte 13 de gener al pavelló poliesportiu de Sant Pere de Ribes on es va desplaçar l’equip per disputar el primer partit de la segona fase. Arribava l’equip de l’igualada invicte després d’acabar la primera fase sense cap derrota. El partit va començar amb un joc molt intens dels dos equips i amb molta igualtat, però l’equip local s’imposava a la primera part amb un gol de diferència nomes, l’igualada que no volia perdre el seu primer partit, a la segona part van sortir més concentrades i més segures del que havien de fer i van poder guanyar , la tercera part va estar molt ben jugada per part de les igualadines amb una defensa molt més forta i un atac mes ràpid ,no van deixar opcions a l’equip local guanyant amb diferència, i l’última part va tornar a estar molt disputada amb els dos equips amb alternança de gols estant tan igualada que l’equip visitant empatava aquesta part amb un gol a l’ últim sospir del partit.

 

Cal destacar que l’equip dels costerets és el que més complicada a posat la victòria al nostre equip, però aquestes noies saben sobreposar-se a les adversitats i van saber jugar amb els moments mes difícils.

 

Van jugar: Ariadna, Clàudia, Emma, Iona, Jana, Míriam, Vinyet. A la banqueta, sota la direcció del Nico, Abril i com a delegat Magí.

ALEVÍ MASC NIVELL 1 C.H. CERDANYOLA VERD 4 ACADÈMIA IGUALADA – HANDBOL IGUALADA BLAU 12 F.

 

Arribas. Molt bon partit el que es va veure dissabte al pavelló municipal de Cerdanyola, amb un Igualada molt seriós i afinat després de l’aturada nadalenca, els nois de l’Igualada van sortir des de l’inici amb la intenció d’assegurar un bon resultat per no fer perillar la clarificació pel playoff. Molt mèrit de la gran arrencada d’inici de partit li hem d’agrair al porter Guillem que va sortir molt concentrat i va fer moltes aturades de mèrit, això sumat al gran encert dels ràpids contracops dels nois de l’Igualada, la primera part va acabar amb un contundent 0 a 8, cosa que va donar ànims als jugadors, la segona part reflectia la superioritat amb un 2 a 12, a la tercera part es notava la confiança i acabava amb un 2 a 11, ja amb el partit guanyat es van relaxar a la quarta part, però quan es van adonar que podien guanyar totes les parts, els nois del Blau varen pressionar i van aconseguir un 5 a10. Van jugar Guillem Cabre, Eloi Puig, Àlex Arribas, Albert Altozano, Roc Esteve, Quim Amich, Anton Aguilera, Jan Mari i Adrià Nogales. Entrenats per Roger Calzada, Pol Calvet i Andrea Romero,

 

ACADÈMIA IGUALADA CHI ALEVI GROC Aquest dissabte hem competit amb el H.ST.JOAN Despí D, al seu camp, on s’ha aconseguit un gran resultat 11-22. A la 1a part un clar domini del nostre equip, 2 penals aturats, a la 2a part hem començat amb imprecisions però s’ha reconduït finalment, altres 2 penals aturats, 3a molta igualtat, encara que amb més envergadura l’equip contrari, i ens han superat, 4a defensa molt seriosa del nostre equip i s’ha arrodonit el resultat. Entrenadors: Max Segura, Cesc Carles Jugadors: Jan Rojo, Roger Oliveres, Guiu Gomez, Biel Homs, Eric Angel, Lluc Pons, Bru Margalef, Roc Esteve, Nil Camps. Porters: Miquel Baró, Xavi Alonso

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *