Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Gran nombre de participants en la 12ª trobada per la marató de TV3

12a TROBADA HandboliCat CIUTAT D’IGUALADA AMB LA MARATÓ TV3

El diumenge 17 de desembre el Club Handbol Igualada va organitzar la 12a Trobada d’Igualada de clubs i escoles d’handbol, amb el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, la Federació Catalana d’Handbol, el Consell Esportiu de l’Anoia i la Diputació de Barcelona.

La jornada va aplegar 340 esportistes de 30 equips de clubs i escoles de tot el territori català. Acompanyats de familiars i amics van omplir de gom a gom les 7 pistes instal·lades en la Sala Polivalent i la pista de la Sala de Barri del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada.

Va ser una diada intensa en la que els esportistes de categoria prebenjamí, benjamí i aleví arribaren a disputar fins un total de 65 partits. La trobada tenia un caire no competitiu en les categories prebenjamí i benjamí, es tractava de jugar per jugar gaudint de l’handbol. En la categoria aleví el format va ser el d’un torneig amb trofeus per als guanyadors. A la vegada, en la Sala de Barri, es van celebrar els partits de la categoria Special entre els equips SAI Apinas Handbol Igualada i un combinat de jugadors infantils del CH Igualada, i un partit de la Lliga Demanoenmano que enfrontava els equips SAI CH Igualada i APADIS AEH Les Franqueses.

Els equips de l’Acadèmia Igualada i els Maristes van rebre els premis com a millors equips de la Zona Escolar de la Trobada. En categoria aleví els participants es van dividir en tres grups. En el primer grup van disputar la final el CH Òdena i el CH Igualada femení (guanyador); en el segon el CH Martorell Negre i el CH Igualada A (1r lloc); en el tercer el Lycée Bel Air Vermell i el CH Martorell Groc (1r classificat)

Com en cada edició, la Trobada igualadina d’Handbol es vinculà amb la Marató de TV3 a la qual es van destinar tots els ingressos de la xocolatada solidària i d’altres activitats. Solidaritat que s’estén a tots els voluntaris, esportistes i famílies del CH Igualada que amb la seva dedicació van fer possible l’èxit de la Diada.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *