Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques partits 2 i 3 desembre

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA , GRUP B JORNADA 10

Data 2-12-2017 hora 19:30

Lloc : Pavelló Les Comes , Igualada

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA : 28

SOCIETAT ATLÈTICA SÚRIA : 26

EXCEL·LENT PARTIT DEL IGUALADA

 

Aquest darrer dissabte el Finques Argent Handbol Igualada s’ha enfrontat al líder de la Lliga l´ imbatut SA Súria, un equip que havia guanyat 8 partits i empatat 1 dels 9 jugats fins a la data d’aquesta temporada.

El partit d’entrada es preveia complicat pels igualadins, ja que el Súria és un molt bon equip que ho està demostrant des de l’inici de la lliga. Tot i això la moral era molt alta a l’equip igualadí, ja que en els partits complicats és on el Finques Argent Handbol Igualada es troba en el seu ambient i amb equips com el Súria on l’handbol es pot desenvolupar a la perfecció.

Tota la primera part el marcador ha estat favorable als locals i al minut 30 a la fi d’aquest primer temps el resultat era de 14 a 12 pels igualadins.

En la represa de la segona part el Súria ha sortit disposat a capgirar el marcador però s’ha trobat amb un Igualada molt disciplinat en defensa i que aprofitava qualsevol error del Súria per contraatacar i marcar. Ha estat només una estona al voltant del minut 15 que el Súria ha capgirat el marcador i s’ha posat pel davant de l’Igualada per 1 gol ( 18 a 19) , però el Finques Argent handbol Igualada no s’ha acovardit i als pocs minuts el marcador ha tornat ha estar favorable a l’equip anoienc, a la manca de 5 minuts per la fi del partit el resultat era de 25 a 22 per l’Igualada.

Ja s’ensumava la victòria però era qüestió de no refiar-se del rival, ja que en 5 minuts eren capaços de posar-se pel davant i la seva intenció era clarament aquesta, no es donaven per vençuts.

Però els Igualadins tot i el nerviosisme de veure que guanyaven però que el Súria estava «disparat» ha sabut aguantar tota l’envestida del contrari i al minut 30 el resultat ha estat de 28 a 26.

Excel·lent partit del Finques Argent Handbol Igualada que s’ha enfrontat a un dels millors equips de la Lliga demonstrant, com en altres partits una molt bona forma física i una moral molt alta, que combinat amb una tècnica cada vegada més superior, aspira aquest any a poder jugar la fase d’ascens a Primera Catalana.

Entrenats per Pol Cantero , han jugat :

A la porteria : Eric Plaza (13 aturades), Jordi Bermejo (suplent 1 aturada)

A la pista : Jordi Vilarrubias, Esteban Lezama, Adrià Suero (4), Rubén Àlvarez (3), David Cubí (1), Marc Vilches (3)

Sergi Garcia (2), Jordi Grado (6), Josep Lluis Àlvarez, Oscar Visa(7), Roger Calzada (2)i Arnau Capitàn.

Propera jornada (9 i 10 de desembre) El Finques Argent Handbol Igualada juga a Cornellà contra el Club Handbol Ràpid Cornellà.

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ ACADÈMIA IGUALADA CHI-34 KH7 BM GRANOLLERS SPORTING-20

IMPRESSIONANT

Partit impressionant de les nostres jugadores el jugat contra el Granollers per recuperar la primera plaça del grup. Les noies s’havien mentalitzat durant la setmana que aquest era «el partit», i s’havien pres els entrenaments com qui prepara una final. El resultat no ha estat un regal sinó el fruit d’un partit molt treballat tant en defensa com en atac i l’animació des de la grada inclús amb «vuvuzelas» anoienques exportades des de Shanghai. La primera part molt currada, les noies superposades al partit, anàvem per davant al marcador però de pocs gols, el Granollers estava dins el partit i no el volia deixar escapar, final de la primera part 17-13. Segona part amb la incògnita de si el físic ens passaria factura, només teníem un canvi i tres jugadores tocades entre turmells , mals de panxa i febres . Res d’això, millor que la primera, la defensa 5-1 més pressionant encara obligava al Granollers a arriscar més en les passades, les nostres jugadores atentes tallaven boles que permetien finalitzar contraatacs clars. En atac bona circulació fins que trobaven el forat a la defensa tancada del rival, jugant com un equip per sobre de les individualitats. Final del partit 34-20 i cop d’autoritat a la taula per deixar clar qui vol guanyar aquest grup C. Felicitats jugadores i cos tècnic. Jugadores: Aroa, Núria Checa, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia. Lesionades/Absents: Rebeca Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

 

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI C.H. IGUALADA – C.H. LA SALLE MONTCADA

DERROTA JUSTA

Dissabte ens visitava La Salle Montcada, equip difícil veient la classificació i els resultats que havia fet i així va ser, un partit que durant la primera part va anar amb diferències curtes per les dues bandes, però que a la segona part es va decantar amb distàncies també petites però que en cap moment es va poder veure una reacció per part del nostre equip. Resultat final 27-31

El partit el van jugar els següentss jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Fernando Almendro, Arnau Capitán, Cesc Carles, David Malpartida, Xavi Oliva, Biel Hornas, Marc espinagosa, Ivan Ruiz, Arnau Torner, Toni Puig i a la porteria Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia A TREBALLAR ALS ENTRENOS I A DISFRUTAR A LA PISTA, MOLTA FORÇA!!!!!!!!!

 

CAMPIONAT ALEVÍ FEMENÍ JOCS ESCOLARS BAIX LLOBREGAT. GRUP C

 

HANBOL MOLINS ALEVI 4-ACADÈMIA IGUALADA C.H.IGUALADA 12

 

Quart partit quarta victòria. Les alevines del C.H. Igualada van desplaçar-se aquest dissabte per jugar el seu partit a la localitat de molins de rei. Van guanyar les quatre parts de manera contundent, només a la tercera part les visitants van relaxar-se una mica i les locals ho van aprofitar per pressionar i posar un marcador una mica més ajustat però sense arribar a perillar aquesta part. Es posa en relleu , com ho havia fet en anteriors partits , la bona adaptació i el treball realitzat per les jugadores i entrenadors el dia a dia. Es van poder veure jugades amb àmplia participació per part de les jugadores igualadines així com una defensa intensa que va comportar tallades de pilota i jugades de contraatac. Felicitats per la feina feta i encoratjar-les a seguir treballant.

 

Partit jugat amb: Ariadna, Clàudia, Emma, Iona, Júlia, Míriam . A la banqueta, sota la dhirecció del Nico i Monica i com a delegat Magí.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC. 9a jornada

Acadèmia Igualada – Club Handbol Igualada 25 – 32 EH Sant Vicenç

Es mantenen en el 4t lloc

El dissabte 2 de desembre l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del Club Handbol Igualada va rebre la visita del Sant Vicenç-Bar Mi Casa en el Poliesportiu de Les Comes. La trobada entre el primer i el quart classificats de la competició va acabar amb la victòria del líder. Els igualadins volien donar la sorpresa i mantingueren les seves possibilitats al llarg del primer període del partit. No obstant això, en el segon període el rival es va anar distanciant en el marcador fins a aconseguir una diferència considerable que li va donar la victòria final. L’equip continua mostrant algunes deficiències en la circulació de la pilota i en la col·locació dels jugadors en el terreny de joc. Massa vegades les passades dolentes entre els jugadors acaben donant avantatges als jugadors contraris. En altres ocasions, els llançaments trepitjant l’àrea de la porteria contraria, acaben anul·lant gols aconseguits. El millor de tot és l’entrega dels jugadors, la bona actitud de tot l’equip. Malgrat que la derrota els infantils continuen en la quarta posició una setmana més. Després del llarg pont de desembre hauran de revalidar la seva situació davant del Sant Quirze A, segon classificat. Segur que el suport de la seva afició, familiars i amics no els hi faltarà. Dirigits per Roger Calzada van jugar: Oriol Pou, Xavier Malpartida, Jan López , Jan Tardà, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Aitor Doncel, Roger Trull, Pol Solís, Noel Badia, Hugo Cazorla, Alex Pajuelo i Raül Cáceres.

 

1ª CATALANA CADET FEMENI 9 JORNADA 3/12/2017 CHI 24 – 25 VILANOVA DEL CAMI CLUB HANDBOL

 

Josep Carbó. Segon partit a la competició amb el Vilanova i segona derrota, encara que aquesta vegada d’un sol gol gràcies al coratge i el cor de les igualadines. Partit clar en les seves etapes, un partit marcat pels canvis i pel plantejament tàctic. Començament tranquil i pausat on les diferencies eren mínimes per part dels dos equips encara que era l’equip de casa el que donava més bones sensacions fins a arribar a la meitat de la primera part. Una sèrie de canvis de jugadores i plantejament que ens farien arribar a la mitja part en desavantatge de dos gols. L’equip estava enfonsat , sense idees en totes les seves línies i tot semblava que anava a pitjor. Segona part, sortim Super motivats i en un tres i nores fem un parcial de 5-0 esborrant l’avantatge de l’equip contrari i «voila», com diuen els francesos, quan millor estem, mes canvis, i , tornem a les indecisions i febleses de la primera part. Només el cor i el coratge de les jugadores va poder maquillar el resultat del partit. L’equip contrari es va aprofitar dels nostres nervis i va saber donar serenor al seu partit. Ara passarem a la segona fase i ,sense desmerèixer aquesta primera, ens trobarem equips molt més forts i sobretot, equips que, han crescut tècnicament mes que nosaltres. Sembla com si ja haguéssim arribat al nostre sostre i no crec que sigui així. Crec que tenim una falta de comunicació esportiva, i recalco ESPORTIVA, entre les jugadores i el cos tècnic. Hem de treballar més, i torno a reiterar, l’aspecte ESPORTIU I TÈCNIC de l’equip. Jugadores: Carla Carbó, Karen Garcia, Mireia Monleon, Marta Lopez, Elia Dueñas, Alba Camañes, Claudia Caparros, Xènia , Júlia i Aina. Portera: Ari Sanjuan i Judith Entrenador :Juan Pedro (POLLO) Delegats. Toni López i Josep Carbó

 

CAMPIONAT ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 2 / JORNADA 7 12 C.E. MOLINS DE REI VERD – 4 ACADÈMA IGUALADA CHI

DERROTA A CASA DEL LÍDER

 

Dissabte passat els alevins de primer any van desplaçar-se a Molins de Rei per jugar el partit de la setena jornada de lliga. Tenien una cita complicada, ja que s’enfrontaven a l’equip líder del campionat. Els Igualadins van començar el partit valents i amb ganes de fer un bon partit. Però de mica en mica es van anar diluint per la superioritat que va demostrar l’equip local. Múltiples pèrdues de pilota i imprecisions van ser un escut difícil de superar pels igualadins, sumant també, al gran treball tant defensiu com ofensiu que va demostrar l’equip de Molins. Cal destacar que els nostres nois, perdin o guanyin, s’esforcen durant els partits sempre jugant amb la cara ben alta i donant-ho tot durant el matx. A seguir creixent. Partit disputat amb: Miquel Baró, Jan Rojo, Roger Oliveras, Xavier Alonso, Guiu Gómez, Biel Homs, Nil Camps, Roc Esteve, Roger Guinart, Èrik Angel, Lluc Pons. Entrenat per: Max Segura i Cesc Carles.

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA JUVENIL FEMENINA 02-12-2017

PRIMERA FASE GRUP A
JORNADA 12
CH IGUALADA 23 – UE SARRIÀ 16

Aquest dissabte les Igualadines han jugat davant un equip a priori accessible per a nosaltres, però les noies de Sarrià no ho han volgut posar gens fàcil, ens han fet una defensa molt agressiva i molt tancada. Per la nostra part hi ha hagut moltes baixes, però les ganes i l’actitud que hi han posat ho diu tot, les noies s’han adaptat a jugar en posicions poc o gens habituals per a elles, dues d’elles com a porteres, i han esgarrapat cada punt com si fos l’últim del partit arribant així a la mitja part amb un resultat a favor de 8 a 7.
A la segona part les noies han sortit encara amb més ganes, volien resoldre el partit i han anat fent-se cada cop més fortes a la pista.
Al final un marcador de 23 a 16 que reflecteix el treball realitzat.
Així és com s’ha de jugar, lluitant fins al final.
Agrair l’ajuda de les cadets a la pista i de les lesionades a la banqueta tan important per a nosaltres així com a la nostra incondicional afició.
Jugat amb: Aida López, Andrea Romero, Carla Carbó, Karen Garcia, Laia Sanuy, Marta López i Olga Núñez.
Entrenats per Àngel Arias i Nico Orozco.

 

 

1 comentario en “Cróniques partits 2 i 3 desembre”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *