Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques partits 25 novembre

 

LLIGA 2a.CATALANA SENIOR MASC. Jornada 9 grup B

 

HANDBOL SANT MIQUEL : 26

FINQUES ARGENT CHI : 24

Data 28-11-2017 hora : 12:30

Pavelló Barcelona Aiguajoc.

PARTIT PER OBLIDAR.

El Finques Argent Handbol Igualada es desplaçava aquest diumenge a Barcelona per jugar contra l’handbol Sant Miquel de BCN.

És jugava contra el 10è classificat a la lliga i tot i que tots els encontres en aquesta categoria són molt renyits es preveia una nova victòria dels igualadins. Però l’Igualada s’ha trobat amb un pavelló molt petit, amb una sola banqueta de 4 places per seure els jugadors(alguns havien d’estar drets o asseguts a terra) un joc molt barruer de l’equip contrari, insults des de la seva banqueta a la nostra i amenaces dels seus tècnics als nostres jugadors i tècnics. El seu entrenador ha estat expulsat del partit amb una vermella.

O sigui ha estat una »guerra» que l’Igualada no ha pogut gestionar bé i als àrbitres se’ls hi ha anat de les mans.

En la primera meitat, el resultat al minut 30 ha estat d’empat a 10 gols.

En la segona part la tònica del partit ha estat la mateixa, joc molt violent, moltes faltes i en definitiva poc handbol que ha fet que el Finques Argent perdés per dos gols 26 a 24 en els 5 últims minuts.

Partit per oblidar perquè això ha estat com un mal son, feia molt de temps que no és trobava l’ Igualada amb un equip així, tant brut en el seu joc i amb aquesta agressivitat innecessària.

L’ Igualada continua mantenint la segona plaça a la lliga però a 4 punts del primer, el SA Súria, amb el que s’enfronta el pròxim dissabte dia 2-12 a les 20 hores a Les Comes.

 

1ª CATALANA CADET FEMENI 8 JORNADA 25/11/2017

CH ODENA 12 – 22 CH IGUALADA

Josep Carbó. Partit de tornada amb l’Odena amb un clar plantejament per part del seu cos tècnic: un marcatge quasi individual i molt ferm a alguna de les nostres jugadores. No podem oblidar que coneixen a la perfecció al nostre equip. Un plantejament difícil de dur a terme durant tot el partit, ja que l’equip igualadí va respondre en tot moment i en tots els aspectes del partit. Atacs ràpids i fluids, contraatacs i rapides en les seves accions. L’equip va saber sobreposar-se a totes les adversitats del partit com l’arbitratge (surrealista en alguns moments del partit) o a la falta de la portera, lesionada, al començament de la segona part i que va fer que juguéssim amb una jugadora de camp a la porteria tota la segona part. L’equip va saber estar en tot moment al partit i va donar una molt bona imatge. Va saber canviar les seves posicions per poder adaptar-se al ritme i als marcatges. Amb la victòria d’aquest partit l’equip de l’Igualada ja te assegurada matemàticament la classificació per la segona fase a falta de dos partits per acabar la primera. Endavant NENES. Endavant IGUALADA.

Jugadores: Carla Carbó, Karen Garcia, Mireia Monleon, Marta Lopez, Elia Dueñas, Alba Camañes, Claudia Caparros. Lesionades: Xenia Portera: Ari Sanjuan Entrenador :Juan Pedro (POLLO) Delegats. Toni López i Josep Carbó

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ JOV.H. LA LLAGOSTA-17 ACADÈMIA IGUALADA CHI-17

Empat amb regust de derrota.

Partit molt dur jugat dissabte al matí a la pista de La Llagosta. El partit va començar i es va mantenir durant tota la primera part molt igualat, la màxima renta va ser de dos gols. El rival tenia una defensa molt tancada cosa que combinada amb un físic imponent superior al de les nostres jugadores, feia difícil encadenar alguna ratxa positiva de gols a favor. El nostre equip també es va aplicar en defensa però elles tenien una jugadora amb un llançament brutal de 9 metres. Final de la primera part 7-8 per l’Igualada. La segona part va començar igual que la primera, però entre el minut 10 i 20 les noies van aconseguir agafar una diferència de 4 gols al marcador que quan faltaven cinc minuts només requeria acabar de matar el partit. Últims quatre atacs nostres fallats, alguns amb llançament clar, últims atacs seus marcant, amb alguna ajudeta de l’àrbitre que és normal en aquelles latituds. Final 17-17. La setmana vinent importantíssim partit contra el Granollers per recuperar la primera plaça del grup C.

Jugadores: Aroa, Rebeca, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia. Lesionades/Absents: Núria Checa Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC. 8a jornada

Sabadell Handbol 22 – 24 Acadèmia Igualada – Club Handbol Igualada

Emocionant partit

El dissabte 25 de novembre l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del Club Handbol Igualada va desplaçar-se al Pavelló Can Balsach de Sabadell. Malgrat que el Sabadell Handbol no ho va posar fàcil, en tot moment, l’equip igualadí va anar per davant en el marcador. En el minut 10 del partit els visitants ja disposaven d’una renda de 3 gols al seu favor. Diferència que es va incrementar fins als 5 punts amb dos penals transformats en els següents dos minuts. En aquest punt del partit, de domini total del Club Handbol igualada, l’entrenador dels locals va demanar un temps mort per intentar redreçar la situació. Cosa que en principi no va tindre efecte, doncs, a la represa del joc, els igualadins marcaren dos gols immediatament. Era el minut quinze de l’enfrontament, els anoiencs guanyaven 4 a 11, semblava que tenien el matx controlat. El tècnic igualadí va demanar un temps mort tàctic, amb la intenció d’iniciar algunes jugades planificades que rematessin el partit. Però, si fins aquest moment tot havia anat a favor de l’equip, en els últims deu minuts es va perdre la concentració, res no va funcionar. Ni un sol cop va arribar la pilota a la xarxa contrària, per cinc vegades que el Sabadell ho va aconseguir en la igualadina. Malauradament, al final del primer període el lluminós reflectia un 9 a 11 que tornava a situar al Sabadell en el partit. La tònica de la segona part va ser un frec a frec constant dels dos equips que lluitaren intensament i desesperada per la victòria del partit. Es van incrementar la duresa de les accions, les exclusions de dos minuts i les emocions en la grada. Encara que els igualadins anaven per davant en el marcador, donada la curta diferència de gols, semblava que el Sabadell era capaç de capgirar la situació. En el minut quinze de la segona el resultat era de 16 a 19. Quan faltaven dos minuts per al final, la diferència s’havia reduït, 20 a 22. Afortunadament, els igualadins van aprofitar les seves opcions, mantenint aquesta renda favorable de dos gols fins al final. El partit va ser molt entretingut per al públic, els dos equips van lluitar de valent, suaren les samarretes i el visqueren amb duresa i intensitat. No obstant això, tots els participants sempre es donen la mà i es saluden amb respecte al final de l’enfrontament. Les diferències, els cops i l’adrenalina es queden en el terreny de joc. Després del partit tots són aficionats d’aquest gran esport. La convivència i el respecte són valors que els amants de l’handbol, amics, familiars i públic en general sempre han de fomentar.

Dirigits per Roger Calzada van jugar: Oriol Pou, Xavier Malpartida, Èric García, Arnau Albareda, Jan Tardà, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Aitor Doncel, Santi Cuevas, Roger Trull, Noel Badia, Hugo Cazorla, Alex Pajuelo i Raül Cáceres.

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA HANDBOL LA GARRIGA 39 – CH IGUALADA BLAU 25

PREVISIBLES

Sembla molt fàcil i sempre és la meva opinió personal, penso que som un equip treballador i amb moltes ganes, però tinc la sensació que no passa res que no sigui normal, pensem que guanyarem un partit i el guanyem, pensem que ens fotran 50 gols el Granollers i quasi passa, pensem que la Garriga és un desplaçament difícil i que palmarem i palmem, anem a Sanes i bé,,,, sortim a veure què passa, ens fan un petit descosit i reaccionem a la segona meitat, molt previsible tot plegat, tots juguem bé, anem treballant, però ens falta molta mala llet defensant, repeteixo, molta mala llet en defensa i que els rivals, s´espantin una mica, per mi els 10 primers minuts de Santpedor a casa, la millor defensa de la temporada, jo vaig veure nens amb por d’atacar-nos, és això que hem de transmetre, per cert crec que a la banqueta hi ha un exemple de mala llet i de duresa i intensitat, que jo crec que els nens han d’agafar aquesta personalitat i traslladar-lo al camp. Primera meitat treballada i crec que vam estar força bé, la segona meitat va faltar concentració i no vam poder aguantar, també físicament estem molt mancats, per lesionats i això es nota, per poder descansar una mica i els partits es fan llargs, a seguir treballant no queda més. La freda: Seguidors de la Garriga, «pensavem que ens donaríeu més guerra», no hace falta decir nada mas. La calenta: Crec que ataquem bé, i hi ha nois que han donat personalitat a l’atac i en defensa, han fet un salt qualitatiu i seran importantíssims per a un futur.

Entrenats per : David i Eric, i Dani a la part de delegats Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Isaac, Manel, Sergi, Carlos , Biel i Dimas Ànims i a seguir. Dani leon

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI HANDBOL BERGA – C.H.IGUALADA

SEGUIM TREBALLANT

Dissabte teníem desplaçament a Berga amb la incògnita de què ens trobaríem, ja que no havíem jugat mai en aquesta categoria contra ells. El partit va ser un monòleg nostre amb defensa no gaire forta i atacs constants que eren els que ens feien marxar a poc a poc en el marcador amb una diferència que cada vegada s´anava fent més gran fins a arribar al resultat final de 21 – 46.

El partit el van jugar els següents jugadors Max Segura, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Cesc Carles, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Xavi Oliva, Biel Hornas, Marc espinagosa, Xavier Reina, Marc Andreu i a la porteria Joel Solanelles i Joel Santaularia. Entrenador Josep Garcia, A treballar als entre-nos i aa gaudir a la pista , Molta força ¡¡

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *