Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partits celebrats el 11 / 12 novembre

 

 

LLIGA 2a CATALANA SÈNIOR MASCULÍ-JORNADA 7

BM PAU CASALS: 28

FINQUES ARGENT C.HANDBOL IGUALADA: 32

Partit jugat a Sabadell el 11-11-2017

a les 20:15

TRIOMF IMPORTANT

Partit important pel Finques Argent Handbol Igualada, perquè si el guanyava és consolidava en les primeres posicions del seu grup a la lliga.

L’encontre, com tots els que estan jugant darrerament ha estat molt disputat. El BM PAU CASALS, jugant a casa seva, ha sortit a per totes, li convenia molt guanyar el partit per sortir de les posicions de descens en les que és troba actualment.

En la primera part el Pau Casals ha anat pel davant quasi tot el temps. Al minut 15 el marcador reflectia un 11 a 8 pels de Sabadell, els igualadins no trobaven la manera de superar-los i anaven a remolc del Pau Casals. A poc a poc el Finques Argent s’ha anat retrobant amb el seu joc i han aconseguit escurçar les distàncies en el marcador, acabant la primera part amb un 16 a 15 que donava bones sensacions per la segona part.

En la segona meitat l’Igualada s’ha posat les piles i al minut 10 ja anaven pel davant amb un resultat de 18 a 20. De tota manera els de Sabadell no donaven el seu braç a tòrcer i continuava assetjant als igualadins no deixant-los respirar. Ha sigut els últims quinze minuts de partit quan l’Igualada ha començat de demostrar el seu poder físic i mental i el marcador els últims 8 minuts es posava amb el Finques Argent CHI pel davant amb un clar 25 a 30. Tot i els esforços del Pau Casals l’Igualada ha estat clarament superior i a l’arribar els 30 minuts el resultat ha estat de 28 a 32.

Partit complicat pel Finques Argent Handbol Igualada. Però victòria molt important, ja que se situa al segon lloc de la classificació en solitari i a 2 punts del primer classificat. Els jugadors anoiencs han demostrat una altra vegada que saben superar els mals moments amb disciplina i amb una mentalitat guanyadora.

 

Entrenats per Pol Cantero han jugat:

Poters: Eric Plaza (7 aturades) i Carles Serra(9 aturades).

A la pista: Oscar Visa (7), Jordi Vilarrubias(3), Esteban Lezama(3), Rubèn Àlvarez (1), David Cubí, Josep Lluis Àlvarez (1), Manel Muñoz(1),

Sergi Garcia (6) , Marc Vilches(3), Jordi Grado(4) Roger Calzada (1) i Arnau Capitán(2).

Pròxim partit a Igulada el 18-11 a les 19:45 contra el Ègara de Terrassa.

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI

C.H. LLEDA PARDINYES 29– 24 C. HANDBOL IGUALADA

Dissabte ens desplaçàvem a Lleida, per enfrontar-nos a uns dels equips forts del grup. El partit va tenir dues cares ben diferentes: En la primera part els nostres jugadors no van entrar i ens va costar molt sumar gols al marcador. Bona defensa que no coincidia amb anotacions en la portaria contraria. Un total de 18 ocasions fallades demostra que si bé arribàvem a llançar, o bé el porter o la manca d’encert ens condemnaven a la derrota. La segona part l’equip igualadí va treure les ganes i es va viure un partit totalment diferent, amb defensa contundent i contraatacs ara sí ben resolts. Tot i això els anoiencs no van poder fer front a la diferència de gols i ens va faltar temps per guanyar el partit. . Resultat final va ser de 29-24. El partit el van jugar els següents jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Fernando Almendro, Marc Andreu, Xavi Reina Joel Santaeulària, David Malpartida, Xavi Oliva, Marc espinagosa, Ivan Ruiz, Arnau Torner i a la porteria Joel Solanelles i Ivan Salazar. Entrenador Josep Garcia

 

 

 

1ª CATALANA CADET FEMENI 6 JORNADA 12/11/2017
CHI 30 — 16 CH MONTBUI
Josep Carbó. Primer partit de la segona volta amb el CH Montbui amb el mateix desenvolupament dels darrers partits. Una primera part per oblidar, en la qual, l’equip contrari es va posar per davant en un avantatge de dos gols. Una primera part molt semblant als últims partits amb errades en atac i defensa, pilotes perdudes i falta de col·locació a la pista. Ens costa entrar en el partit i no ho fem fins que no veiem les orelles al llop. Això si quan reaccionem som com un vendaval capaç de passar per sobre de qualsevol equip. Segona part per seguir creient en aquest equip. Cal destacar, també, la porteria amb la Ari Sanjuan que està fent un gran començament de temporada i el debut de la Judit (infantil de primer any) en la categoria de cadet i que va defendre perfectament la seva porteria. Gràcies també a l’ajuda de les infantils Melat i Aina.
Jugadores: Carla Carbó, Karen Garcia, Mireia Monleon, Marta Lopez, Elia Dueñas, Alba Camañes, Claudia Caparros, Melat i Aina. Lesionades: Xenia Portera: Ari Sanjuan i Judith Entrenador :Juan Pedro (Pollo) Delegats. Toni López i Josep Carbó

 

 

 

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA

HANDBOL SANT ESTEVE 31 – CH IGUALADA BLAU 28

DESANIMATS

Sense gaires ànims, penso que l’esport de competició, és molt capriciós i molt injust i sempre afavoreix, normalment al nostre rival per no dir sempre. Dinant amb el Dani, li comentava que si no estàvem forts i jugàvem al límit, no ho veia clar, era un partit trampa, i així va ser, primers 3 minuts ja perdíem de 5-1, males sensacions, ens van sorprendre i ens va costar molt de parar sobretot als centrals i un lateral, que va fer el partit de la seva vida, a la mitja part 18-15. A la segona meitat, tot i la baixa de Manel, per lesió, vam estar més forts en defensa i vam començar a remuntar i fer pensar en què estaríem dins fins al final del partit, ens vam posar per davant, 24-25, però per unes decisions un pèl rigoroses de l’àrbitre i la farta d’encerat en 2 atacs, ells van fer 3 gols i ja sens va escapar, tot i això vam lluitar fins al final i crec que és el camí, ja sortiran millor les coses. La freda: La sensació que sempre ens falta una mica en aquests partits, i sempre s’escapen, el dia que dominem els escenaris adversos serem imparables . No és una pista fàcil, i tenen bon equip La calenta Encara podem millorar, i això és positiu, només queda treballar i treballar, no hi ha altre camí. I el nostre capità, el Pol, et necessitem, com a líder i referència de l’equip, no t’ofusquis ni t’emprenyis tant, treballa i entrena a tope , perquè ets cabdal per nosaltres, i et volem content i feliç. Entrenats per : David i Eric, Dani a la part de delegat Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Manel, Sergi, Carlos,Dimas , Biel i Isaac. Ànims i a seguir. Dani Leon

 

 

 

 

 

 

 

1ª CATALANA   INFANTIL FEMENÍ  

St. PERE DE RIBES-11         ACADÈMIA IGUALADA CHI- 29    

Setè partit de lliga amb la mateixa història que els últims enfrontaments.

Comença el partit molt bé, amb bon joc, bona circulació de pilota i marcant.

Parcial de 1-7 als nou minuts i a dormir. A partir d’aquí les jugadores veuen que ja està fet i juguen caminant , sense motivació, amb errades en les passades i els llançaments. Final de la primera part 5 a 12.

Segona part ,“toque” al vestidor i comencem amb la defensa tres-tres molt avançada, la defensa pressionant gairebé a mitja pista fa les noies s’activin i tornin a entrar en el partit. Parcial de 1 a 8 i tornem a posar el fre de mà fins el 11-29 final.

Ja falta poc pels partits complicats, esperem que quan arribin sàpiguen reaccionar evitant aquestes “pàjares” de joc i concentració.

Jugadores: Aroa, Rebeca, Núria Checa, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia.

Entrenadors: Sergio i Olga             Delegats: Pilar i Jerson

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- Jornada 6

Acadèmia Igualada – Handbol Igualada 29 – 27 Club Handbol Terrassa “A”

Important victòria

Diumenge 12 de novembre s’enfrontaven l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada i l’equip Club Handbol Terrassa “A”, en la Sala de Barri del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada.

La victòria va servir per donar ales a l’equip igualadí que acabà la jornada classificat en sisè lloc, amb bones perspectives de lluitar per les posicions de TOP-4.

No va ser fàcil que els dos punts en joc es quedessin a casa. L’equip egarenc, molt disciplinat i concentrat, no deixava que els igualadins es distanciessin en el marcador, fins i tot, en algun moment, van passar al davant. No obstant això, a diferència de la pobra imatge donada la setmana anterior, aquest cop l’equip va mostrar ambició i ganes de guanyar, i així va ser.

Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán, van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Noel Badia, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Jan López, Jan Tardà, Aitor Doncel, Aniol Gumà, Guerau Llansana, Santi Cuevas i Roger Trull.

CAMPIONAT CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 2 / JORNADA 4
ACADÈMIA IGUALADA HANDBOL IGUALADA GROC 4 – BM POLINYÀ 12

 

DURA DERROTA
Partit jugat dissabte al matí a Les Comes enfront del BM Polinyà. Els alevins de
primer any van sortir derrotats en un matx on l’equip rival va mostrar-se molt
superior.
Lentitud en atac i algunes imprecisions en les passades i els marcatges
individuals van ser el nostre taló d’aquil.les. Això sumat als rapidíssims contraatacs
del rival, ens donen una derrota contundent. Tot i això, cal destacar que els nostres
jugadors van anar de menys a més, disputant un últim quart molt igualat i perdut
només per dos gols.
És moment de treballar als entrenaments i serà així com arribaran els bons
resultats. Ànims!!!
Partit disputat: Erik Angel, Biel Homs, Xavier Alonso, Miquel Baró, Roc Esteve, Àlex
Arribas, Lluc Pons, Guiu Gómez, Roger Oliveras, Roger Guinart, Bru Margalef i Nil
Camps.
Entrenadors: Max Segura i Cesc Carles.

 

 

 

 

 

 

CAMPIONAT ALEVÍ FEMENÍ JOCS ESCOLARS BAIX LLOBREGAT. GRUP C

ACADÈMIA IGUALADA C.H.IGUALADA-C.H.VILANOVA B

Segon partit segona victòria. Les alevines del C.H. Igualada van jugar aquest dissabte el primer derbi amb les vilanovines. Van guanyar els quatre quarts de manera contundent. Es posa en relleu , com ho havia fet en anteriors partits , la bona adaptació i el bon joc dut a terme per les jugadores veteranes i les noves incorporacions. Es van poder veure jugades amb àmplia participació per part de les jugadores igualadines així com una defensa intensa que va comportar tallades de pilota i jugades de contraatac. Cal destacar el gran encert en la finalització de jugades. Felicitats per la feina feta i endavant! Partit jugat amb: Ariadna, Clàudia, Emma, Iona, Júlia, Míriam i Vinyet. A la banqueta, sota la direcció del Nico i l’Abril i com a delegat Magí. Tutor de grada: Susana

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *