Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cróniques partits 4-5 novembre

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULÍ, GRUP B – JORNADA 6

 

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 26

HANDBOL LASALLE BONANOVA B : 26

EMPAT IN EXTREMIS

Partit entre el 3er. i el 4art. classificats d’aquest grup. Un grup molt difícil dins d’aquesta lliga per la igualtat de tots els equips.

Tot el partit ha estat molt dur pels dos equips, ja que no s’aconseguien distanciar en el marcador , amb unes defenses molt bones d’ambdós equips , els atacants ho tenien difícil per poder marcar. Al minut 20 de la primera part el marcador reflectia un empat a 8 gols i a l’acabar aquesta l’Igualada s’avançava d’un gol , amb un 14 a 13 que no donava cap respir per la segona meitat.

En la represa del partit la tònica ha estat la mateixa ,avançament del Finques Argent d’Igualada i ràpidament el La salle igualava el marcador o a l’inversa. Ja es preveia un final d’infart i els nervis en ambdós equips es feia palès.

El Lasalle ja venia dels dos últims partits amb empat i no volia repetir el resultat i el Finques Argent Handbol Igualada volia guanyar com en els últims 3 partits jugats.

Però els dos equips no han pogut realitzar els seus desitjos i han acabat amb un empata 26 gols.

Bon partit dels dos equips , el resultat pot ser reflexa el que realment s’ha vist a la pista qualsevol dels dos podia guanyar o perdre.

L’equip igualadí  porta un bon inici de lliga, ha guanyat 4 partits, ha empatat un i ha perdut un. Continua al 3er. lloc a dos punts del primer i a un punt del segon, per el que les bones perspectives es mantenen en aquesta lliga.

Entrenats per Pol Cantero, han jugat:

A la porteria: Jordi Bermejo (4 aturades) i Carles Serra (13 aturades)

Jugadors de pista: Oscar Visa (3), Jordi Vilarrubias (3), Esteban Lezama (3), Rubén Àlvarez,

David Cubí, Manel Muñoz (1), Sergi Garcia (10), Marc Vilches (1), Jordi Grado(5),

Roger Calzada i Arnau Capitàn.

Pròxim partit contra el BM Pau Casals de Sabadell

 

PRIMERA CATALANA JUVENIL FEMENINA

CH IGUALADA 20 – CH MATARÓ 33

Aquest diumenge sí, ens em enfrontat a un equip fort i molt tancat en defensa, amb baixes importants, i així i tot, el resultat no fa justícia al partit que han fet les igualadines, les ganes i l’actitud que hi ha posat ho diu tot. Així és com s’ha de jugar, lluitant fins al final. La primera part va estar molt igualada, arribant a un resultat de 14 a 16 al final d’aquesta. A la segona les nenes no van poder aguantar l’envestida de les de Mataró que finalment es van imposar per 20 a 33. Agrair l’ajuda de les cadets tant dins com fora de la pista, com a tota l’afició. Jugat amb: Aida López, Alba Camañes, Ariadna Sanjuán, Carla Carbó, Laia Sanuy, Laia Tarrida, María Cantero, Mireia Monleon i Olga Núñez. Entrenats per Àngel Arias i Nico Orozco.

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI

C.H. IGUALADA 42– 22 HANDBOL RUBI

CONTINUEM SUMANT

Dissabte ens visitava el Rubí, equip de la partt baixa de la taula i que juga sense drets esportius. El partit no va tenir cap història des de el principi l´Igualada va començar a manar al marcador fent una bona defensa i un atac prou correcte, donant minuts a tots els jugadors. Resultat final va ser de 42-22. El partit el van jugar els següent jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Fernando Almendro, Arnau Capitán, Cesc Carles, Joel Santaeulària, David Malpartida, Xavi Oliva, Biel Hornas, Marc espinagosa, Ivan Ruiz, Arnau Torner i a la porteria Joel Solanelles i Ivan Salazar. Entrenador Josep Garcia

A TREBALLAR ALS ENTRENOS I A DISFRUTAR A LA PISTA, MOLTA FORÇA!!!!!!!!!

CADET FEMENÍ CEACA TÀRREGA 16 CLUB HANDBOL IGUALADA 25

Victoria molt treballada de les igualadines en un partit molt disputat i equilibrat en gran part del seu desenvolupament. L´equip local ben posicionat en la pista va plantar cara a les jugadores igualadines, que es trobaven incòmodes i sense poder realitzar el seu joc combinat i directe a què ens tenen acostumats. Un ajustat 9-10 reflectia el marcador al descans. La tònica en el segon temps no semblava que variaria, les diferències en el marcador eren molt ajustades en favor de les igualadines, d’un o dos gols per sobre. Però en els últims sis minuts finals de partit va sorgir l´esperit de les lleones i sense pal·liatius van decidir el matx amb un final de vertigen, deixant el marcador en un contundent 16-25. Jugadores: Ariadna, Mireia,Carla,Karen,Claudia,Alba,Marta,Elia Entrenador: Juan Pedro Fernández Delegats: Josep Carbó, Toni López

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA

CH IGUALADA BLAU 27 – KH7 BM. GRANOLLERS ATLETIC 44

DESBORDATS

No sospitava ni m’esperava, tan severa derrota, però crec que era un pèl massa optimista, estàvem treballant bé, contents i crec que jugant a bon nivell i pensava que ens sortirien millor les coses en aquest partit. Teníem dues baixes rellevants, i tot i això, vam sortir amb bona actitud i treballant força bé en defensa i atacant amb criteri i estan en el partit, el rival anava creixent i eren molt regulars i molt efectius i vam aguantar fins a la meitat amb un 13-18. La segona meitat, ens vam diluir i ens vam perdre en el partit i ells van ser una piconadora tant en atac i molt forts en defensa, nosaltres ho vam intentar i vam treballar jugades i fens bons gols, però era massa Granollers, res a dir, massa càstig per als nois, que estaven molt il·lusionats i amb ganes de guanyar. La freda: Hi ha equips que oloren la sang, i van per tu, si poden et faran 60 gols, i pobres d’ells si no ho intenten, bé nosaltres a lo nostre. La calenta: Tenim marge de millora, i crec que ho farem molt millor, Guillem,Agustín i David us desitgem una ràpida recuperació. Per cert estic veien cadets molt forts i grans, i son de 1º any, nosaltres som uns fili prims, deu ser l’aigua del rigat.

Entrenats per : David i Eric, Cèsar i Dani a la part de delegats Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Isac, Manel, Sergi, Carlos,Dimas , Biel, Hugo . Ànims i a seguir. Dani leon

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- Jornada 5

Handbol Ribes A 26 – 21 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada

Toc d’atenció

Dissabte 4 de novembre s’enfrontaven l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada i l’equip Handbol Ribes A, en el Pavelló Poliesportiu de Sant Pere de Ribes.

Aquesta vegada l’equip infantil masculí del CH Igualada va mostrar-se indecís, cansat i mancat d’actitud. Si bé en altres ocasions l’equip també havia defallit en certs moments dels partits, sempre havia sabut reaccionar fins aconseguir, quan no la victòria, almenys l’empat del partit. La primera meitat de l’enfrontament es va resoldre amb un just empat 11 a 11 en el marcador. En aquest període ja es van veure les mancances que portarien a la pèrdua del partit, principalment una conducció lenta de la pilota, amb molts dubtes en unes passades previsibles sovint trencades pel rival. Només iniciada la segona part, el Ribes va saber distanciar-se dels igualadins, amb una diferència que seria insuperable per aquests.

La derrota ha de servir per treure algunes conclusions. Els entrenaments són importants, ofereixen els recursos tècnics i tàctics que es necessiten per afrontar amb èxit els partits. Però sense una bona actitud i molta entrega dels jugadors no hi ha res a fer. Confiem en què hagi estat només una punxada i que la pròxima setmana l’equip torni a estar motivat .

Dirigits per Roger Calzada, Arnau Capitán i Nil Subirana, van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Pol Solís, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Arnau Vargas, Oriol Pou, Jan López, Jan Tardà, Aitor Doncel, Aniol Gumà, Guerau Llansana i Èric García.

 

1ª Catalana Infantil Femení

ACADÈMIA IGUALADA CHI- 30            HANDBOL MONTMELÓ- 7

 

Sisè partit de lliga guanyat plàcidament per les nostres jugadores.

Com en la majoria dels altres partits, el nostre equip va agafar ràpidament distància en el marcador i sense jugar especialment bé no es va patir en cap moment pel resultat. Mitja part 15-5.

Sembla que el fet de jugar moltes setmanes seguides amb rivals amb un potencial molt menor , va passant factura de mica en mica al nostre equip i el joc se’n ressent. Moltes pèrdues de pilota en les passades i errors increïbles en uns contra uns davant el porter són símptomes evidents de manca de concentració que es van poder veure en aquest partit.

Esperem que quan arribin els rivals de la part alta de la classificació les noies siguin capaces de canviar el xip per donar la seva millor versió.

La bona notícia la trobem a la defensa i a la porteria, una vegada més infranquejable per l’equip rival i on si que es va millorar vers el partit anterior.

Jugadores: Aroa, Núria Checa, Rebeca, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia.

Entrenadors: Sergio i Olga             Delegats: Pilar i Jerson

CAMPIONAT CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 1 / JORNADA 3

KH-7 GRANOLLERS 12 – ACADÈMIA IGUALADA HANDBOL IGUALADA 4

SENSE OPCIONS

Els alevins van desplaçar-se dissabte passat a la sempre difícil pista de Granollers a jugar el partit de la tercera jornada del campionat. El matx va disputar-se a la pista principal del Palau d’Esports de la capital del Vallès Oriental. Els Igualadins de bon inici van veure’s superats, per l’imponent pavelló i per un equip local que va demostrar un joc conjuntat i efectiu, que els va deixar sense opcions de victòria. Els nostres nois, tot i voler començar a jugar el partit de tu a tu, van anar cometent imprecisions i pèrdues de pilota que penalitzaven amb contra-atacs de l’equip rival. Cal reconèixer el mèrit de l’equip de Granollers, que va desplegar un munt de jugades i recursos tàctics molt ben treballats i van demostrar l’enorme treball de pedrera que practiquen. Només queda doncs, encoratjar als alevins a seguir treballant i guardar com un gran record haver jugat a la pista d’un equip de lliga ASOBAL. Partit jugat amb: Oriol Minguito, Nil Camps, Damià Pou, Jan Marí , Àlex Arribas, Guillem Cabré, Quim Amich, Adrià Nogales, Anton Aguilera i Jan Riba. Entrenat per: Roger Calzada, Max Segura i Andrea Romero.

Categoria ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 2

SANT JOAN D’ESPÍ B 32 – ACADÈMIA IGUALADA CHI 4

Partit treballat al pavelló de Sant Joan d’Espí contra un dels rivals difícils de la categoria Tot i que el partit ha començat a les 9 del matí els jugadors han sortit molt desperts i amb ganes de passar-ho bé. El problema ha estat que l’equip rival ha sortit també endollat des del primer minut i ens ha donat guerra durant tot el partit. Des del primer moment, ja es veia que aquell seria un partit difícil a causa de la gran tasca defensiva del rival que ha provocat pèrdues de pilota per part del nostre equip i contraatacs constants per part del rival. No obstant això, cal destacar que s’observa una progressió en el joc de pilota, ja que, encara que ens costa trobar la situació de passada més adient i segura, l’execució i les recepcions de les passades són bones. En defensa hem tingut moments de manca d’intensitat i de manca d’atenció, també val a dir, que la majoria dels gols han vingut donats per la pujada ràpida al contra atac de l’equip rival que s’ha trobat molt còmode. Cal destacar que l’equip està agafant el ritme de la categoria, lluitant el partit fins al final. Felicitar a l’equip com a conjunt, malgrat haver perdut, i encoratjar–los a seguir treballant i creixent.

Entrenats per Cesc CARLES i Max SEGURA Jugadors: Èric ANGEL, Biel HOMS, Xavier ALONSO, Miquel BARÓ, Roc ESTEVE, Guiu GÓMEZ, Bru MAGALEF, Roger GUINART, Lluc PONS, Jan ROJO, Roger OLIVERAS i Eloi PUIG.

 

CAMPIONAT ALEVÍ FEMENI JOCS ESCOLARS BAIX LLOBREGAT GRUP C

 

ACADÈMIA IGUALADA C.H. IGUALADA 11 – C.H. MARTORELL 5

 

Primer partit, primera victòria

 

Les Igualadines van aconseguir una brillant victòria en el debut fora de casa dissabte passat a Martorell enfront l’equip de C.H.Martorell. Les alevines van disputar un partit molt intens, amb unes jugadores rivals moltes amb una gran corpulència física. Les dues primeres parts les jugadores igualadines van ser molt superiors a les jugadores locals amb molt bones combinacions amb atac i amb molt bona definició. A la tercera part les igualadines es van relaxar una mica i l’equip local va aprofitar-ho per aconseguir empatar aquesta part. A la quarta part les jugadores igualadines van tornar a força la maquina i van tornar a ser superiors a les locals aconseguint la victòria. Cal destacar que aquest equip a incorporat a un entrenador nou hi ha tres jugadores noves que són de primer any , i que junt amb les jugadores de l’any passat formen un grup molt competitiu , amb moltes ganes de demostrar que són un molt bon equip.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *