Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

croniques competicions 28 i 29 octubre

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULÍ – JORNADA 5

CLUB HANDBOL POBLENOU: 27

FINQUES ARGENT-HANDBOL IGUALADA: 30

 

EL FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA SEGUEIX SUMANT VICTÒRIES

 

Cinquena jornada de lliga disputada contra l’Handbol Poblenou de Barcelona pels sèniors igualadins. Un partit en què el Finques Argent Handbol Igualada ha demostrat la seva bona forma aquesta temporada, ja és el quart partit guanyat dels cinc que s’han celebrat. Un partit molt intens i igualat en el que els de l’Anoia han demostrat la sevamentalitat guanyadora i formen un equip molt equilibrat, motivat i que no deixa cap partit per acabat fins que es xiula el final.

Durant tota la primera part i els 15 primers minuts de la segona el marcador ha reflectit sempre que els dos equips podien guanyar aquest partit, ja que la igualtat era total. No es

podien desprendre l’un de l’altre. Ha estat a partir del minut 15 de la segona part quan anaven empatats a 21 gols, quan el Finques Argent Handbol Igualada ha començat  avançar en el marcador demostrant la seva bona forma física i tècnica, amb jugades molt ben elaborades i amb una defensa i porteria excel·lents , de mica en mica han lograt en aquest període un parcial de 6 a 9 per l’equip igualadí i que l’equip del Poblenou no ha pogut contrarestar.

Al final del partit un resultat de 27 a 30 molt merescut per l’equip Anoienc.

Excel·lent resultat per l’equip igualadí que continua essent l’equip menys golejat i el segon més golejador d’aquesta lliga. Aquest resultat el col·loca 2on. a la classificació provisional de la jornada num. 5 i que si no hi ha entrebancs pot acabar en els primers llocs de la classificació de la temporada.

Entrenats per Pol Cantero, han jugat :

A la porteria: Jordi Bermejo (17 aturades) i Eric Plaza.

A la pista : Oscar Visa (9), David Cubí (1), Esteban Lezama (2), Josep Lluis Àlvarez, Rubén Àlvarez,

Jordi Vilarrubias (1), Sergi García (8), Manel Muñoz (1), Guillem Aribau, Marc Vilches (1),

Jordi Grado (7).

Pròxim partit a Igualada contra La Salle Bonanova Atlètic.

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI

HC ODENA 24 – 27 CH. IGUALADA

DERBY COMARCAL

Diumenge ens desplaçàvem a Òdena un partit de rivalitat comarcal que no va decebre gens, va ser un partit jugat amb molta força en defensa i atac, un partit dels que agraden, ja que el marcador, encara que en certs moments era clar per l´Igualada amb diferències de 5-6 gols, després es tornava a justar, un partit dels que fan afició. Resultat final 24-27 per l´Igualada. El partit el van jugar els següents jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Fernando Almendro, Arnau Capitán, Cesc Carles, Pol Riba, David Malpartida, Xavi Oliva, Xavi Reina, Biel Hornas, Marc espinagosa, Joel Santaeulària, Ivan Ruiz i a la porteria Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia

1ª CATALANA CADET FEMENI

CH VILANOVA 27 – 22 CHI

Josep Carbó. Primer partit complicat per les igualadines amb dos cares totalment diferents: La Cara coincidint amb la primera part on van donar la imatge que tots coneixem d’aquest equip, amb jugades ràpides, bona defensa i un control total del partit. I la Creu en tota la segona part. Un equip mal posicionat e insegures d’elles mateixes. Un equip que no va creure en les seves possibilitats i en les seves forces. Tenim un equip fort, ràpid i segur, amb unes posicions molt remarcades en les quals les jugadores juguen quasi de memòria. Hem d’aprofitar que tenim un equip molt complet en totes les demarcacions ,que no sol ser la tònica en la resta dels equips, i ho hem de saber aprofitar. Seguim confiant molt i molt en aquest equip. Endavant nenes.

Jugadores: Carla Carbó, Karen Garcia, Mireia Monleon, Marta Lopez, Elia Dueñas, Alba Camañes, Claudia Caparros i Xènia. Portera: Ari Sanjuan Entrenador :Juan Pedro (POLLO) Delegats. Toni López i Josep Carbó

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- Jornada 4

Acadèmia Igualada – Handbol Igualada 18 – 18 Handbol Sant Cugat A

Final d’infart

Dissabte 28 d’octubre, l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada s’enfrontava a l’Handbol San Cugat A, en la Sala de Barri del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada.

Partit que començà ensopit amb un discret resultat parcial d´1 a 0 en el minut 10, de 2 a 2 en el minut 15 i una mica més animat fins al final del primer període que va acabar amb un 9 a 7 favorable als de casa. Semblava que l’equip igualadí volia portar la iniciativa, però ambdós equips es mostraven molt igualats, més efectius en defensa que en les accions ofensives.

A la represa del partit, el petit diferencial de gols no va donar prou confiança als locals que veieren com, en una sèrie de jugades encadenades, els de Sant Cugat empataven el partit i fins i tot passaven pel davant en el marcador. En arribar els últims 15 minuts del partit, la intensitat del joc va augmentar considerablement. Si els igualadins volien retallar distàncies, els rivals estaven decidits a mantenir-les. Les defenses eren dures, successió de penals, de targetes grogues, exclusions. Contracops que moltes vegades no eren efectius, ni per als uns ni per als altres. Nervis a flor de pell. El partit s’acostava al final. Per fi, amb 17 gols els igualadins aconseguien empatar. Cridòria en les grades, tothom animant el seu equip. L’entrenador contrari demanà un temps mort, però els igualadins respongueren amb un gol que els avançava en el marcador. Últim minut d’infart, desqualificació d’un jugador local per acumulació de targetes, més nervis, errades. El Sant Cugat marcà, s’empatà el partit i així es va arribar al final amb el resultat de 18 a 18.

Allò que va començar tediós es va convertir en un vibrant partit d’handbol. Si la feina no es fa des del principi, amb aquests nois, la temporada potser un Dragon Khan d’emocions.

Dirigits per Arnau Capitán van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Pol Solís, Noel Badia, Jan Tardà, Aitor Doncel, Oriol Pou, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Aniol Gumà, Santiago Cuevas, Guerau Llansana i Èric García.

1ª CATALANA   INFANTIL FEMENÍ  

HANDBOL ST.QUIRZE-14       ACADÈMIA IGUALADA – HANDBOL IGUALADA- 45    

Cinquè partit de lliga sense massa història i una mica descafeïnat.

De bon principi les nostres jugadores ja van marxar ràpidament al marcador i al minut 18 ja guanyaven 2-13.

Les defenses 3-3 dels dos equips feien que fos una mica més entretingut, però a la mitja part el marcador reflectia un 5-20 i tot el peix venut.

La segona part les nostres jugadores van anar a mig gas, sobretot en defensa la qual cosa provoca que al final del partit s’encaixessin 14 gols, quan fins al moment rivals superiors no havien passat de 5 i 8.

Final del partit 14-45 i seguim líders de grup.

Jugadores: Aroa, Rebeca, Núria Checa, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia.

Entrenadors: Sergio i Olga             Delegats: Pilar i Jerson

CAMPIONAT ALEVÍ MASCULI-MIXT NIVELL 2 ACADÈMIA IGUALADA C.H. IGUALADA 9 – C.H. MARTORELL 7

GRAN VICTÒRIA A CASA

Els Igualadins van aconseguir una brillant victòria en el debut a casa dissabte passat a Les Comes enfront l’equip de Martorell. Els alevins de primer any van disputar un partit molt intens i emocionant en què totes les parts van ser molt igualades i les diferències en el marcador van ser mínimes. Durant els 40 minuts del matx els locals van treballar de valent per aconseguir la victòria amb gran lluita i sacrifici tant en atac com en defensa. Partit per emmarcar doncs, que serveix per demostrar que aquest equip té un llarg recorregut per endavant. Felicitats i a seguir treballant.

Partit jugat amb: Roger Guinart, Erik Angel, Biel Homs, Nil Camps, Xavier Alonso, Miquel Baró, Roc Esteve, Guiu Gómez, Bru Margalef i Eloi Puig. Entrenat per: Cesc Carles i Max Segura.

TROBADA AGRAMUNT CIUTAT HANDBOLICAT 2017

Gran matinal de l’equip “Viu l’Handbol”

Diumenge 29 d’octubre, l’equip benjamí “Viu l’Handbol” del CH Igualada va participar en la Trobada “Agramunt Ciutat HandboliCat 2017”, que organitzava el Club Handbol Agramunt, l’Ajuntament d’Agramunt i la Federació Catalana d’Handbol, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

La trobada va tenir lloc al Pavelló Municipal d’Agramunt amb un total de 6 pistes interiors, a més d’una zona lúdica exterior amb inflables i altres activitats, on prop de 200 nens i nenes van gaudir de la pràctica de l’handbol.

Els nois de l’equip “Viu l’Handbol” van viure la jornada amb molta intensitat, doncs, era el primer desplaçament de la temporada fora de la comarca de l’Anoia. I ganes no en van faltar com ho demostra la victòria en el sis partits que van disputar. No obstant això, aquesta era una jornada lúdica on no hi havia classificacions, el més important era l’alegria de jugar per jugar. A la vegada, els nens van pujar als inflables en els descansos entre partit i partit, agafaven forces amb xocolata desfeta i van marxar amb obsequis de samarretes i torrons d’Agramunt.

Dirigits per Aida López i Marc Andreu van jugar: Pau Tardà, Quim Viaña, Marc Borrega, Genís del Viso, Marc Tudela i Bernat Poch.

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA

OAR SABADELL 24 – CH IGUALADA BLAU 37

CONTENTS

Crec que es la paraula que defineix la trajectòria fins al dia d’avui,els nois estan espavilats,alegres confiats i aportant tots el seu granet de sorra,lluitant i treien els partits de moment, amb molt de treball i esforç.

Visita a Sabadell, per molts pista nova i desconeguda, però un equip de molt renom i prestigi, la consigna era clara sortit molt i molt forts per trencar el partit i no donar cap opció al rival, i així va ser, minut 10, 1-7, al marcador deixant el rival descol·locat i quasi fora de joc, al descans 11-18.

En la represa només calia mantenir intensitat i no deixar entrar el OAR en el partit, vam treballar be, amb alguns desajustos en defensa , però tot es pot corregir i millorar en treball i temps, felicitats a tots.

La setmana vinent súper partit amb el Granollers, tots a animar.

La freda: El nostre company Agustín, desitgem que es recuperi aviat del seu dolor a la esquena, i que el trobem a faltar.

La calenta:Tots els nois tenen varies posicions on es defenen prou be,i s’adapten en funció del partit, es un tresor que em de guardar i que el nostre mister a de aprofitar i saber-ho gestionar.

Entrenats per : David i Eric convalescent, però segur que informat i Dani a la part de delegat

Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Agustín, Manel, Sergi, Guillem, Carlos,Dimas , Biel i Isaac.

Ànims i a seguir.

Dani Leon                                                                                                                         


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *