Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques partits celebrats 21 22 d’octubre

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULÍ, JORNADA 4

 

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 26

CLUB HANDBOL VALLDOREIX : 25

 

VICTÒRIA EN L’ÚLTIM MOMENT

 

Partit molt dur el jugat avui per l’Igualada contra el Valldoreix, ha estat un encontre molt igualat durant tot el partit, el Finques Argent Handbol Igualada i Handbol Valldoreix han jugat un partit de tu a tu a Les Comes en en què les defenses d’ambdós equips han tingut un paper molt important.

Els primers 15 minuts de la primera part el resultat era d’empat a 7 gols , el que dóna una idea de les dificultats dels dos equips per marcar. Aquesta igualtat en el marcador ha creat moltes tensions per les decisions dels àrbitres del partit , que aquests no han sabut aturar, tot i això ha acabat la primera part amb un empat a 13 gols, la igualtat en el marcador era total.

En la segona part la tònica del partit ha estat la mateixa, un gol o dos a favor del Finques Argent CHI i un gol o dos a favor del Valldoreix, al minut 15 d’aquesta segona part el resultat era de 22 a 20 pels igualadins. Es preveia ja un final de partit d’infart perquè cap dels dos equips donava el partit per perdut.

Moltes expulsions de 2 minuts a l’equip igualadí aquesta segona part que masses minuts han jugat en inferioritat de jugadors de pista, en uns moments han estat només 3 o 4 jugadors els que jugaven per l’Igualada, tot i això els locals no ha donat el seu braç a tòrcer , els dos últims minuts de partit l’empat a 25 es reflectia en el marcador. Era probable que l’equip que primer anotés en aquells 2 minuts guanyava el partit i teniala pilota el Valldoreix , en el seu atac no van saber materialitzar el gol que necessitaven i la pilota va passar a mans del Finques Argent CHI , faltaven 22 segons per la final del partit i l’Igualada si que ho va aprofitar, el jugador Oscar Visa  va fer el gol 26 pel seu equip , donant la victòria pel Finques Argent CHI i la alegria de tot l’equip i del públic a la grada.

Partit molt complicat pel Finques Argent Handbol Igualada, moltes expulsions, masses faltes de 7 metres , però en tot moment han demostrat ganes de guanyar i ho han aconseguit.

Entrenats per Pol Cantero, han jugat:

Porters: Jordi Bermejo (2 aturades) Eric Plaza (13 aturades)

Jugadors de Pista: Oscar Visa (10), Jordi Vilarrubias (2), Esteban Lezama (2), Rubén Àlvarez (1) Josep Lluis Àlvarez, Manel Muñoz (2), Sergi Garcia (1), Marc Vilches, Jordi Grado(4), Guillem Aribau (1) Roger Calzada (3)

Pròxim partit el 29-10 contra l’Handbol Poble Nou de Barcelona.

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI

C.H. IGUALADA – SALLE BONA NOVA

PUJANT EL NIVELL

Tercer partit de temporada i ens visitava el rival en principi més fort del grup i així va ser ja des de el principi les distàncies al marcador eren molt petites amb un joc força vistós pel públic i ple de continus atacs i defenses amb força, però el joc del rival una mica per sobre del nostre va demostrar que amb una mica més de força per part nostre el resultat final hagués estat diferent, doncs ja ho sabem hem de mantenir un ritme constant on no hi hagi alt i baixos i de ben segur que els resultats es veuran i tots podrem gaudir d’un bon espectacle. Resultat final 26-30 per la Salle Bonanova

El partit el van jugar els següents jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Arnau Torner, Fernando Almendro, Arnau Capitán, Cesc Carles, Pol Riba, David Malpartida, Xavi Oliva, Xavi Reina, Toni Puig, Marc Andreu i a la porteria Ivan Salazar i Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia

A TREBALLAR ALS ENTRENOS I A DISFRUTAR A LA PISTA, MOLTA FORÇA!!!!!!!!!

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA JUVENIL FEMENINA 22-10-2017

PRIMERA FASE GRUP A JORNADA Nº 3

CH VILANOVA 34 – CH IGUALADA 26

Aquesta setmana no parlaré del partit, vull parlar d’un gest que em va fer recordar perquè m’agrada tant aquest esport. Davant d’un partit on els dos equips es presentaven molt justos de jugadores, tots dos amb un canvi, i després de dues lesionades a les files vilanovines en accions fortuïtes, el nostre entrenador, l’Àngel, després d’atendre a les nenes, va decidir jugar tres quartes parts del partit amb una jugadora de menys per estar igualats. L’esport no és només competir, els valors són tant o més importants per als nostres fills i filles.

Jugat amb: Abril Horcas, Aida López, Alba Casé, Andrea Romero, Laia Sanuy, Laia Tarrida, María Cantero i Olga Núñez. Entrenats per Àngel Arias

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- Jornada 3

Joventut Handbol La Llagosta 18 – 26 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada

 Quinze minuts que resolen un partit

Dissabte 21 d’octubre s’enfrontaven l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada i l’equip del Joventut Handbol La Llagosta, en el Pavelló Antonio García Robledo de La Llagosta.

L’equip igualadí semblava superior al rival però mancat d’encert en els llançaments a porteria només va ser capaç de mantenir l’empat en el marcador al llarg de bona part del partit. En el segon període del matx l’afició igualadina es desesperava en la grada ja que la situació no millorava. Els blaus arribaven a la zona contraria però tenien moltes dificultats per fer entrar la pilota en la porteria rival. Només la bona actuació en la porteria mantenia l’esquadra igualadina amb opcions d’empatar o guanyar el partit. Finalment, en els últims quinze minuts del partit, es va produir la reacció de l’equip visitant. Una sèrie de jugades encadenades que van acabar en gol permeteren obrir una diferència de cinc gols en el marcador. Diferència que va superar al rival i que s’aniria ampliant fins el resultat final 18 a 26 favorable als igualadins.

Nova victòria dels infantils del CH Igualada, important en una pista sempre difícil. El millor l’actitud dels jugadors que en tot moment lluitaren per guanyar el partit. Però encara mostren mancances de coordinació i una certa precipitació que dificulta l’èxit final.

Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Noel Badia, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Jan Tardà, Aitor Doncel, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Aniol Gumà, Guerau Llansana, Èric García i Santi Cuevas.

 CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA

CH IGUALADA BLAU 19 – CH IGUALADA BLAU 45

TOTS SOM IGUALADA:

CH IGUALADA BLAU 19

Entrenats per : Nico i Nil i Olga i Samu a la part de delegats

Em jugat amb: Lluc,Gil,Marc Vidal,Miquel,Eric,Igor,Sergi Noguera, Martí i Alex

CH IGUALADA BLAU 45

Entrenats per : David i Eric, i Dani a la part de delegat

Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Agustín, Manel, Sergi, Guillem, Carlos, Isaac,Dimas i Biel

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA

CH IGUALADA BLAU 33 – HANDBOL CASTELLDEFELS 30

TE BONA PINTA

Veient els entreno i les ganes dels nois, i la motivació que tenen, no arribar tard, no perdre’s cap entreno ni cap partit, olor a bona temporada o si mes no per desfruitar-la. Rebíem un rival que tenien molts bons números, i era per resultats exigent, per tant havíem d’estar atents i molt concentrats, hem començat una mica espantats, ja que ens ha sorprès la seva força i el seu encert, però nosaltres no em afluixat i al contrari, s’ha pujat un esgraó defensivament i en atac, tots els nois han fet un partit espectacular, empat a 15 en el descans. No recordo un començament tan fort i tan agressiu, i amb molta intensitat, que em fet un parcial de 4 a 0, que fins i tot ens hem escapat de 6, movent l’equip amb intel·ligència i tots aportant el seu granet, res a dir una segona meitat, que sí que s’ha patit una mica, però per mi fantàstica. La freda: Alguns nois de l’equip contrari, fent cometaris despectius, als nostres jugadors, bastant desagradables. La calenta: Bona aportació dels nois infantils, tan avui, com el passat dimarts, es veu moltes ganes de fer-ho bé, i tenen qualitat ajudar-nos, i nosaltres creixent i treballant. David et desitgem una ràpida recuperació,

Entrenats per : David i Eric, Eva, i Dani a la part de delegats Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Agustín, Manel, Sergi, Guillem, Carlos,Dimas , Biel, Hugo i Raúl Anims i a seguir. Dani leon

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ

ACADÈMIA IGUALADA CHI- 28 ST.JOAN DESPÍ- 5

Quart partit de lliga contra un dels equips aspirants a guanyar el grup C de 1a, i que fins al moment contava els seus partits per victòries. El partit comença malament, amb una defensa tres-tres de l’equip contrari que ens provoca errades en les passades la qual cosa se suma a errors en llançaments clars a porteria , minut 8 de partit i el marcador reflectia un escàs 1 a 0. De mica en mica les noies es amoïnen de les orelles i aconsegueixen finalitzar la primera part amb un 8 a 3. En la segona part les nostres jugadores surten més endollades , tenint clara l’estratègia per superar la seva defensa i encadenen gols una darrera l’altre, fent funcionar totes les línies i posicions. La nostra defensa 5-1 resultava un mur per les de St. Joan Despí i juntament amb les aturades de les porteres provoca que les rivals es vagin desmoralitzant, no aconseguien marcar ni tan sols de penal. Final del partit amb 28-5 , amb una molt bona 2a part que permet a l’infantil femení del Club Handbol Igualada  seguir líder d’aquest grup.

Jugadores: Aroa, Núria Checa, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia. Lesionades/Absents: Rebeca Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson Jordi Lladó

ALEVÍ MASCULÍ NIVELL 2

C.H. MARTORELL NEGRE 10 – ACADÈMIA IGUALADA C.H. IGUALADA 6

PRIMER PARTIT DE LA TEMPORADA

Inici de temporada dels alevins de primer any a la Pista IEM de Martorell. Aquest any s’ha pogut conjuntar un equip amb moltes cares noves i uns nois amb ganes d’aprendre i créixer dia a dia com un gran equip. Durant el partit els igualadins van lluitar totes les parts, però l’equip local més conjuntat i experimentat va emportar-se la victòria. Tot i això els alevins amb un tercer quart de lluita i sacrifici, van endur-se una bona i merescuda victòria parcial. Aquest equip té un llarg recorregut i si treballen als entrenaments amb constància i esforç de ben segur que al llarg de la temporada ens oferiran grans partits. Endavant.

Partit disputat: Xavier Alonso, Miquel Baró, Àlex Arribas, Lluc Pons, Guiu Gómez, Eloi Puig, Jan Rojo, Roc Esteve, Nil Camps, Bru Margalef i Biel Homs. Entrenadors: Max Segura i Cesc Carles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *