Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

croniques partits celebrats 14 – 15 octubre

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR MASCULÍ , JORNADA 3

Partit jugat el 14-10-2017 a Martorell

CLUB HANDBOL MARTORELL: 22 FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 34

Reacció i bon partit amb victoria final

Tot i que l’equip igualadí ha guanyat amb comoditat aquest partit, els primers 20 minuts de joc l’Handbol Martorell dominava el marcador i  Finques Argent Handbol Igualada no trobava manera d’aturar als del Martorell, al minut 20 el resultat era de 11 a 7, quatre gols per sota els igualadins, que a partir d’aquest moment ha posat fil a l’agulla, reforçant molt la defensa i fent canvis en l’atac.

Aquestes modificacions han donat resultat, ja que en 10 minuts el Finques Argent Handbol Igualada ha donat la volta al marcador amb un parcial de 6 gols contra 1 del Martorell, ha acabat la primera part amb un resultat de 12 a 13 per l’Igualada.

A la represa el Martorell no ha sabut ni ha pogut aturar a un Igualada esplèndid, que jugava amb una defensa i una porteria excel·lents i amb uns atacants ràpids i efectius, la mostra és que en aquesta segona part el Finques Argent Handbol Igualada ha pogut materialitzar 21 gols i només ha rebut 10 gols del Martorell. Perquèel joc desplegat pels anoiencs ha estat de pissarra. Al final del partit un merescut 22 a 34 per l’equip igualadí.

L’equip  està demostrant en els començaments d’aquesta lliga una bona forma física i un bon joc sobre la pista, essent el segon equip més golejador i l’equip menys golejat. Un equip molt equilibrat tant en defensa i porteria com en atac.

El pròxim partit el dia 21-10-2017 a les 19:30 a Les Comes, contra l’Handbol Valldoreix.

Entrenats per Pol Cantero han jugat:

Porteria: Jordi Bermejo (12 aturades) i Eric Plaza (8 aturades)

Jugadors de pista: Oscar Visa (8), Jordi Vilarrubias (1), Esteban Lezama (3) , Rubén Àlvarez(2), David Cubí,

Josep Lluis Àlvarez (1), Manel Muñoz (1), Marc Vilches (2), David Diaz(7), Jordi Grado (5), Roger Calzada (4)

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA JUVENIL FEMENINA

14-10-2017 PRIMERA FASE GRUP A

JORNADA Nº 3

CH IGUALADA 26 – CH ST. JOAN DESPÍ  31

Aquesta setmana les noies han tingut un partit on no s’han trobat bé a la pista en cap moment. Van començar molt descol·locades i una mica lentes, el que va propiciar un parcial d’1 a 6 que després els va ser molt difícil de gestionar.

A la segona part inclús es van posar 10 punts enrere, i tot i l’empenta de l’últim quart, els va ser impossible de remuntar arribant a un marcador final de 26 a 31.

Jugat amb: Abril Horcas, Aida López, Alba Casé, Andrea Romero, Laia Sanuy, Laia Tarrida, María Cantero i Olga Núñez.

Entrenats per Àngel Arias i Nico

 

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI

HANDBOL SANT ANDREU 9-28 C.H. IGUALADA

CLARA SUPERIORITAT

 

Segon partit de lliga amb desplaçament a Barcelona, concretament al barri de St.Andreu aquest diumenge, el partit va ser un partit sense cap història amb una clara superioritat per part de l´Igualada davant d´un St. Andreu que en cap moment va tenir cap oportunitat de poder manar al marcador. El resultat final va ser de 9-28.

El partit el van jugar els seguent jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Marc Espinagosa, Joel Santaularia, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Xavi Oliva, Xavi Reina, Cesc Carles, Pol Riba, Marc Andreu i a la porteria Guillem Nuñez i Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia A TREBALLAR ALS ENTRENOS I A DISFRUTAR A LA PISTA, MOLTA FORÇA!!!!!!!!!

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- Jornada 2

Acadèmia Igualada – Handbol Igualada 21 – 18 BM La Roca 1953

 L’equip es reivindica

Diumenge 15 d’octubre, l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada s’enfrontava al BM La Roca 1953, en la Sala de Barri del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada

Els igualadins al llarg dels primers tretze minuts del partit no van encaixar cap gol dels rivals. Una forta defensa dels jugadors i una encertada actuació del porter ho van fer possible. En aquest temps el marcador igualadí va anar incrementant els punts lentament fins aconseguir una diferència de 5 gols. Aquest avantatge es va mantenir fins als últims minuts del primer període, quan, després d’un temps mort demanat per l’entrenador contrari, en un parell d’efectius contracops de La Roca s’arribava a la mitja part amb una diferència de 3 gols favorable al conjunt igualadí.

A la represa es va repetir un guió, massa vegades vist, davant dels equips del BM La Roca. Amb un joc intens i trepidant els rivals empataren el partit i, fins i tot, es van posar un gol per sobre de l’equip groc. Però aquest diumenge els infantils de l’Igualada es van saber sobreposar. Van empatar el partit i, lluitant totes les pilotes, aprofitant totes les oportunitats, van obrir una petita escletxa en el marcador que els va portar a la victòria final.

Matx vistós i emocionant molt ben jugat per ambdós conjunts. Un partit dels que fan afició.

Dirigits per Roger Calzada, van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Pol Solís, Joan Valentí, Xavier Malpartida, Jan Tardà, Aitor Doncel, Jaume Magaña, Arnau Vargas, Oriol Pou, Aniol Gumà, Santiago Cuevas i Jan López.

 

1ª CATALANA INFANTIL FEMENÍ

CH VILANOVA DEL CAMÍ- 8 ACADÈMIA IGUALADA C Handbol Igualada – 31

Tercer partit de lliga que a priori havia de resultar més difícil que els dos anteriors. Només a priori perquè aquestes nenes s’enduen tot el que se’ls posi per davant. El partit comença amb poca concentració de les nostres jugadores, que permeten que l’inici sigui igualat en els primers minuts i inclús el rival va estar per davant el marcador. De mica en mica anem paint l’esmorzar a la brasa que havíem gaudit una estona abans i les nostres jugadores es posen més series. L’equip contrari no pot contrarestar el nostre joc que les supera una vegada i una altra en una defensa tres-tres mitjançant el passe i continuació. Final de la 1a part 5-16. Segona part amb la mateixa dinàmica, la defensa encara més dura que les rivals no saben com atacar.

Setze gols encaixats en tres partits dóna una idea de la solidesa defensiva i l’efectivitat de les nostres dues porteres. Final del partit 8-31 , la setmana vinent contra el Sant Joan Despí un dels rivals directes aspirants a guanyar el grup C de primera.

Jugadores: Aroa, Núria Checa, Rebeca, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia. Lesionades/Absents: Alba Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson Jordi Lladó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *