Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Arriba el XI handbol gespa ciutat d’igualada

 

Desde el club handbol igualada organitzem el pròxim 21 d’octubre el XI handbol gespa ciutat d’igualada, on estan convidats a jugar tots els nens/nenes de les escoles d’igualada i l’Anoia. Amb aquesta edició de l’Handbol Gespa , volem seguir fomentant els valors de l’handbol i transmetre’ls als nens i nenes de la comarca per així presentar el nostre esport als Anoiencs/es

Com a novetat en aquesta edició el celebrarem al Nou Parc Central (Antiga Ctra NII, s/n ) ampliant així el nombre d’activitats dels que els igualadins poden gaudir del nou espai.

Així doncs el pròxim 21 d’octubre els equips escolars tenen una cita al nou parc central per celebrar partits de minihandbol entre les diferents escoles participants. Recordem que la inscripció és gratuïta, i ames està contemplat oferir un servei de bar i diferents exhibicions per part dels equips infantils del club handbol igualada.

en el document adjunt trobareu mes informació sobre categories de joc i com apuntar la vostra escola : handbolgespaXI

Actualització amb els horaris dels partits : 11è HANDBOL GESPA

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *