Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

croniques partits 7 i 8 octubre

LLIGA SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA JORNADA 2

S.ANDREU DE LLAVANERES: 26 – FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 25

Pavelló Municipal de S.Andreu de Llavaneres

Partit corresponent a la segona jornada de la lliga 2017/18 en el que el Finques Argent Handbol Igualada s’enfrontava a un dels equips més forts d’aquest grup a casa seva el que es preveia un partit complicat.

Durant tota la primera part l’equip d’Igualada ha anat pel darrer en el marcador, el Sant Andreu jugava molt fort i no deixava reaccionar a l’equip igualadí. Les decisions arbitrals tampoc ajudaven, ja que quan l’Igualada aplicava una defensa forta, o bé aplicaven sancions de 2 minuts o faltes de penal, semblava que el raser de mesura no era el mateix pels dos equips , pel que la primera part acaba amb un resultat molt favorable al Sant Andreu per 14 a 9.

A la segona part el Finques Argent Handbol Igualada ha sortit molt endollat i a poc a poc, jugada a jugada ha anat recuperant posicions en el marcador i al minut 20 d’aquesta segona part el marcador estava igualat , 20 a 20. S’havien recuperat els 5 gols d’avantatge que portava el Sant Andreu i l’Igualada portava una marxa de creuer, al minut 25 l’equip anoienc anava pel davant en el marcador d’1 gol, però la maledicció dels penals (4 encontre en aquest 2ª part) s’ha tornat a fer valdre i ja en els últims 2 minuts de partit empatats 25 a 25 , el Sant Andreu ha fet una jugada en la qual han marcat i en l’Igualada en última jugada del partit no ha pogut aprofitar l’atac per empatar novament en el marcador. Final apoteòsic amb resultat de 26 a 25.

Bon partit del Finques Argent Handbol Igualada, tot i la quantitat de penals rebuts en contra, 7 a favor del Sant Andreu i 3 a favor dels Igualadins, han sabut remuntar el partit i han lluitat fins a l’últim minut. Pròxim partit es juga també a fora de casa contra l’Handbol Martorell.

Entrenats per Pol Cantero han jugat:

David Cubí (3), Roger Calzada, David Diaz (10), Manel Muñoz, Josep Lluis Àlvarez, Rubèn Àlvarez (1) Marc Vilches (1), Jordi Vilarrubias (1), Jordi Grado (7) i Esteban Lezama (2)

Porters: Carles Serra (7 aturades) i Eric Plaza (8 aturades)

 

PRIMERA CATALANA JUVENIL FEMENINA 07-10-2017 PRIMERA FASE GRUP A JORNADA 2

CH ST FOST 22 – CH IGUALADA 22

Aquesta setmana les noies ens han fet patir de valent, després d’una primera part molt igualada, els primers deu minuts de la segona part van ser molt dolents per a les igualadines, no entrava res; però lluny de abaixar la guàrdia i donar el partit per perdut, aquestes noies van treure a la pista tot el seu caràcter i van remuntar un marcador molt desfavorable i van acabar empatant el partit en l’últim minut fent aixecar a tota la grada que va gaudir amb la remuntada arribant al final amb un empat a 22 al marcador.

Jugat amb: Abril Horcas, Aida López, Alba Camañes, Alba Casé, Andrea Romero, Laia Tarrida, María Cantero i Olga Núñez. Entrenats per Àngel Arias i Nico

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULI C.H. IGUALADA – UCH CALELLA PRIMER PARTIT TEMPORADA Primer partir de lliga aquest diumenge a Les Comes i primera victòria contra una Calella que per culpa de les lesions venia amb 8 jugadors, el partit començava amb la incertesa de quin Igualada ens trobaríem, ja que depenem més de la nostra actitud que del joc del rival i dic això per la pretemporada que havíem fet partits molt bons i altres menys amb rivals totalment assequibles. El partit va començar amb domini en el joc no gaire clar per part dels locals però si en el marcador amb distàncies que a poc a poc anaven fent més gran però sense desplegar el joc que sabem que podem fer, potser era la feblesa de l´equip rival per culpa de la falta d’efectius la que ens feia jugar d´aquesta manera, pensem que sigui això. El cert és que sense demostrar res ens vam anant imposant al rival durant tot el partit fent-se la distància cada vegada més gran fins al resultat final . Si volem arribar al final en la part de dalt està clar que hem de jugar millor i hem demostrat que ho podem fer. Destacar el debut amb l´equip, del cadet de primer any Guillem Nuñez, molta sort. El partit el van jugar els seguent jugadors Iker Sabuquillo, Max Segura, Marc Espinagosa, Arnau Torner, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Biel Hornas, Xavi Oliva, Xavi Reina, Toni Puig, Marc Andreu i a la porteria Guillem Nuñez i Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia

Primera Catalana 1a Jornada Cadet Femeni

CH Montbui 18 – 33 CHI

Josep Carbo. Primer partit de la temporada per part del cadet femení. Partit tranquil i plàcid, tot i el començament sense la presència de l’àrbitre, per les igualadines. Un partit on vam poder veure un tou de combinacions i proves per part de l’entrenador , canvis tàctics i moviments per poder anar donant descans a les jugadores, no oblidem que només disposaven d’un canvi a la banqueta. Les igualadines van començar el partit amb avantatge que ja no van deixar fins al final. Sembla que tornen a rugir les lleones

Jugadores: Carla Carbó, Karen Garcia, Marta López, Elia Dueñas, Mireia Monleón, Alba Camañes, Claudia Caparrós. Portera: Ariadna Sanjuan. Entrenador. Juan Pedro (pollo). Delegats: Toni López i Josep Carbó

CADET MASCULÍ GRUP E 2ª CATALANA

CH IGUALADA BLAU 46 – HANDBOL SANTPEDOR 20

BON COMENÇAMENT

Bona arrancada de la temporada oficial, en una categoria nova i desconeguda per tots, en la que tenim moltes ganes de treballar i competir, gaudir i sobretot aprendre molt i lluitar fins al últim partit per aconseguir una bona classificació. Primer rival, el que ja havíem jugat en pretemporada, i on s’havia d’estar molt atent, ja que els partits de preparació, mai són del tot fiables, em sortit als primers minuts enchufadisims, agressius en defensa i molt encertats en atac, el que ens ha permès agafar un bon avantatge en el marcador, en els primers 15 minuts el rival, només havia fet 3 gols. En la segona meitat, encara més agressius, més atents, mes ràpids, vaja, cap tipus de relaxació i fins a l’últim segon, apretant i corrent com si fos el primer minut, espectacular començament, i a treballar fort per al proper. La freda: res a dir La calenta: Molta comunió i bon rotllo entre tots, molt solidaris i fent bona pinya, te bona pinta, es veu moltes ganes de fer-ho be.

Entrenats per : David i Eric, Eva, César i Dani a la part de delegats Em jugat amb: Dani, Edgar ,Pol, Agustín, Manel, Sergi, Guillem, Carlos, Isaac,Dimas i Biel

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ 07/10/2017 CE HANDBOL BCN SANTS VERD- 4 ACADÈMIA IGUALADA CHI- 42 Segon partit de lliga contra l’Handbol Sants. Després de diversos problemes per arribar al pavelló per talls de trànsit, fires medievals i fonts infranquejables aconseguim arribar mitja hora abans de l’inici del partit. El partit de nou torna a començar molt bé per les nostres jugadores, que amb superioritat física i de joc manifesta, marxen ràpidament en el marcador. El ritme lent de les adversàries se’ns encomana , tot i seguir marcant gols amb facilitat, fa que juguem amb dues marxes menys del que ens agrada. Finalitza la primera part amb un clar 2-17 a favor nostre. En la segona part l’equip eleva la velocitat i marca el ritme del partit aconseguint encadenar un seguit de contraatacs que acaben de desfer al rival. Les nostres Pérez de Vargas en la seva línia, dos gols encaixats per cadascuna. Final del partit amb un clar 4-42 que dóna idea del potencial d’aquest equip, però sabent que restem a l’espera de trobar rivals més forts. Jugadores: Aroa, Núria Checa, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia. Lesionades/Absents: Rebeca Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson Jordi Lladó

 

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP ÚNIC-1a FASE- J1

Joventut Handbol Mataró A 25 – 25 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada

Arrenquem temporada, empat just Dissabte 7 d’octubre l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada s’enfrontava en el seu primer partit de Primera Catalana contra el Joventut Handbol Mataró A. El partit es va jugar en el Pavelló Teresa Ma Roca de Mataró. El partit va començar bé per l’equip igualadí, va ser el primer en marcar i la dinàmica d’aquesta primera meitat va ser molt igualada pels dos equips. Els jugadors igualadins van tenir errades normals per ser un començament de campionat on s’han de conjuntar els diferents membres de l’equip. Aquesta primera meitat va finalitzar amb resultat d’11 a 12 a favor dels igualadins. Els primers quinze minuts de la segona part van ser els millors pels jugadors grocs. Van tenir una arrencada bona on van aconseguir un avantatge de tres gols per sobre l’equip contrari. A partir d’aquí es va torçar el partit, males passades, errades en els tirs, alguna exclusió de dos minuts i potser el factor nervis van fer que els contraris agafessin avantatge i passessin per davant de l’equip igualadí. La constància dels nois va fer que aconseguissin un balsàmic empat amb un resultat final de 25 a 25. El partit ha servit per valorar les mancances de l’equip en aquest inici de temporada. És el començament i segur que la feina del dia a dia i el treball dels tècnics farà que nois i famílies gaudim d’una interessant temporada. Ànims nois!

Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán, van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Pol Solís, Noel Badia, Joan Valentí, Guerau Llansana, Xavier Malpartida, Jan Tardà, Aitor Doncel, Jaume Magaña, Arnau Vargas, Oriol Pou.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *