Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Participació en les fases de 1ª catalana

JUVENIL MASCULI FASES PRIMERA CATALANA

C.H. IGUALADA 24–20 OAR GRACIA SABADELL

 FANTASTIC PARTIT

Primer partit de fases corresponent a les Fases d´ascens a Primera catalana, en el sorteig ens va correspondre jugar contra el Oar Gràcia de Sabadell, un equip sempre perillós per la seva trajectòria i el qual no va decebre tant l´Igualada com el Oar ens van oferir un espectacle de handbol molt maco amb unes grades plenes de gent que van animar molt i que van portar a l´equip fins a una victoria final que ens feia pensar que el aconseguir l´objetiu de primera catalana no era un impossible, el marcador reflectia al final un resultat de 24-20.

C.H. IGUALADA 25–25 HANDBOL BANYOLES

Segona jornada de fases, aquesta vegada a la sala de barri amb un ambient una mica més fred i amb un rival el Banyoles que sempre ens fa treballar molt i així va ser un partit molt disputat amb marcadors molt justos fins arribar a l´empat final a 25, i això feia que ens ho juguéssim tot en la jornada del diumenge a St Feliu.

ST LLORENÇ ST. FELIU 39-34 C.H. IGUALADA

Tercera i definitiva jornada de fases, ens ho jugàvem tot i amb un rival d´un nivell semblant al nostre i així va ser, el partit va estar marcat per alguna decisió arbitral i per les baixes que teníem ja que l´estat físic d’algun jugador va fer que no pogués jugar. El partit va ser un partit amb control de l´equip local i en el moment en què el marcador s´ajustava tornàvem a marxar de tota manera i encara que jugarem a segona hem d´animar als nostres jugadors perquè puguin fer una molt bona lliga i perquè no, classificar-nos pel top 4 final. El resultat final va ser de 39-34 pel St. Feliu.

 

Van jugar durant tot el cap de setmana: Cesc Carles, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Joel Santaeularia, Max Segura, Marc Espinagosa, Pol Riba, Toni Puig, Arnau Torner, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Biel Hornas, Xavi Oliva i a la porteria Ivan Salazar i Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ. GRUP H-FASE CLASSIFICATÒRIA

Acadèmia Igualada – Handbol Igualada 17 – 21 GEIEG

Handbol Sant Joan Despí “B” 7 – 33 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada

Acadèmia Igualada – Handbol Igualada 23 – 14 Handbol Banyoles Blau

 

Bons partits de fases

El dies 22, 23 i 24 de setembre l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada va competir per aconseguir la classificació a Primera Catalana.

Al llarg del cap de setmana, l’equip igualadí va mostrar una consolidació respecte als partits de fases anteriors. Les dues victòries i un partit perdut de forma ajustada així ho demostren. L’equip ha augmentat la coordinació i la velocitat del joc. Disminueixen els errors en les passades de pilota i augmenta l’efectivitat. Els porters guanyen en seguretat. El treball dels tècnics i l’esforç dels jugadors ens portaran a gaudir d’una interessant temporada.

Dirigits per Roger Calzada i Arnau Capitán, van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Pol Solís, Noel Badia, Joan Valentí, Marc Monclús, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Jan Tardà, Aitor Doncel, Jaume Magaña, Arnau Vargas, Oriol Pou i Jan López.

PARTITS FASES CLASSIFICATORIES CADET 1ª CATALANA

 

CH IGUALADA 27 – C.HANDBOL SABADELL 22

GEIEG 25 – CH IGUALADA 21

CH IGUALADA 21 – MONTGRÍ HANDBOL 27

 

CAMÍ FET, PERÒ MOLT PER RECORRER

 

Moltes ganes i il·lusió per començar la temporada oficial, desprès d’un estiu molt llarg i una pretemporada molt dura físicament i carregada de nervis, nou projecte, nova direcció Tècnica i nous companys. Bones sensacions i moltes ganes i treball dels nois , per fer un bon paper en les fases, el sorteig ens dóna un lleuger avantatge en tenir 2 partits a casa i comencem a casa contra handbol Sabadell, molt forts en defensa, molt concentrats i efectius en atac, bon partit dels nois i bones sensacions en general, molt suport a les graderies més plenes que mai. Desplaçament a Girona, amb un rival completament desconegut per a molts i que va fer un partit molt dur, i on molts jugadors van estar al límit del reglament i de l’esportivitat, tot i això, vam sortir endollats i no vam perdre la cara en la primera meitat, empatant a 15, en el segon temps, un pèl despistats, van marxar en el marcador i vam lluitar fins al final, fins i tot a prop del marcador, però van controlar molt bé el partit i no vam poder igualar-los. Diumenge matí, Handbol Montgrí, per mi el millor de tots, molt ben treballat en defensa, i forts i molt rapits, no ens han donat opció, tot i empatar en el descans, han estat superiors a nosaltres, i res a dir, ho em intentat i lluitat fins al final. Penso que 1ª catalana cadet, és un altre tema, hi ha equips molt forts i de 2º any, que condiciona molt els sorteig que et toqui, i es molt forta, per tant treballarem a tope per poder algun dia competir-la i gaudir-la.

 

Em jugat amb: Dani, Pol, Agustín, Biel, Edgar, Eric, Sergi Callejas, Isaac, Lluc, Gil, Guillem, Manel, Marti, Dimas,Miquel, Entrenats per: David, Eric i Nico i delegats per Dani i Samu, agrair el suport de les famílies i companys a les graderies. La freda: Massa responsabilitat i molta tensió per als nois i tècnics, jugar-se la classificació, en un cap de setmana i en 3 partits, que pot passar de tot, crec que es pot millorar a nivell de competició. La calenta: Els nois estan bé físicament i endollats, fruit de la bona feina feta en pretemporada, amb treball millorarà molt i serà un espectacle veure’ls jugar.

 

 

 

 

INFANTIL FEMENÍ  

ACADÈMIA IGUALADA CHI-31           HANDBOL CORNELLÀ-7

Continuant amb els partits amistosos de preparació, aquest diumenge rebíem la visita de Handbol Cornellà. El partit va començar molt bé per les nostres jugadores, que amb un joc força ràpid i dinàmic ben aviat van agafar distància en el marcador.

Totes les posicions funcionaven i treien profit de situacions de llançament molt clares, tot i que inexplicablement es van fallar alguns un contra un amb la portera enviant la pilota fora dels tres pals.

To això va permetre finalitzar la primera part amb un 16-5 a favor de les locals.

La segona part va seguir el guió de la primera, i tal com ja havíem vist en anteriors partits , l’entrenador va fer rotar les jugadores per diferents posicions sense que això es notés en el joc col.lectiu.

Les porteres com sempre espectaculars, aturant-ho gairebé tot.

Finalitzava el partit amb un clar 31-7 i la setmana vinent ja va de debò per un equip que fins el moment ha guanyat tots els partits que ha jugat.

Jugadores: Aroa,Rebeca, Núria Checa, Alba, Judit, Erika, Mèlat, Núria Garriga, Aina i Júlia.

Entrenadors: Sergio i Olga             Delegats: Pilar i Jerson

Jordi Lladó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *