Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Amistós amb victória del senior i fases de lliga juvenil

 

AMISTÓS DE PRE-TEMPORADA AMB VICTÒRIA

FINQUES ARGENT C.HANDBOL IGUALADA : 34 HANDBOL LLEIDA PARDINYES : 23

El passat dissabte dia 9 de setembre a les 12:45 a Les Comes , el Finques Argent Club Handbol Igualada s’ha enfrontat en partit amistós de pretemporada a l’Handbol Lleida Pardinyes, equip que milita a la Lliga Catalana d’Handbol , dues categories per sobre de la que juga actualment l’Igualada, que és a segona.

Les sensacions d’aquest partit, que és el segon que juga l’Igualada en pretemporada, han estat molt positives, ja que es comença a perfilar el bon joc i la bona coordinació dels anoiencs en la pista.

Tot i jugar contra un equip superior l’Igualada ha pogut desplegar un bon joc i ha dominat el partit des del començament, ha estat un partit en el qual l’entrenador Pol Cantero ha pogut provar a tots els jugadors disponibles i posar en pràctica diferents tàctiques de joc. Tots els jugadors , tot i ser un partit amistós, han fet una molt bona impressió de cara al pròxim començament de la lliga el pròxim 1 d’octubre.

El cap de setmana vinent i dins dels partits de pretemporada per anar preparant l’equip per la lliga, el Finques Argent Club Handbol Igualada s’enfrontarà al Club Handbol Sant Andreu de la Barca que milita a la lliga de primera catalana.

Entrenats per Pol Cantero han jugat:

A la porteria:

Carles Serra (6 aturades) i Eric Plaza (5 aturades)

Jugadors de pista: Adrià Suero (3), Oscar Visa ( 6) Roger Calzada (1) , Marc Vilches (1), Jordi Grado (6), Jordi Vilarrubias (6)

David Diaz (7), Josep Lluís Àlvarez (2), Manel Muñoz (1) .

 

JUVENIL MASCULI FASES PRIMERA CATALANA

 

C.H.I. IGUALADA 25–26 C.H. St. ESTEVE PALAUTORDERA

FANTASTIC PARTIT

Primer partit de temporada el d´aquest divendres corresponent a les Fases d´ascens a Lliga catalana, en el sorteig ens va correspondre jugar contra el Palautordera un equip sempre perillós però del que no teníem cap informació i no va decebre va ser un partit molt disputat amb unes defenses molt fortes i uns atacs molt treballats, un espectacle molt maco amb una grada plena de goma a gom amb un ambient fantàstic dels que sempre voldríem gaudir, i aquesta igualtat va estar reflectida al marcador amb un resultat final de 25-26

HANDBOL ESPLUGUES GROC 43-12 C.H.I. IGUALADA Segona jornada de fases i tot allò que havíem vist el divendres a Igualada s´ens va oblidar a la nit, es com si haguéssim fet un parèntesi. El partit va ser un partit que ja d´entrada no vam demostrar aquella actitud del divendres i l´equip rival va sortir d´entrada a guanyar ficant tot allò que nosaltres havíem ficat l´altre dia i avui no sabem per què però no va sortir, és a dir si no tenim actitud és impossible com a mínim lluitar per fer alguna cosa al partit, total que la diferencia al marcador final demostra allò que no vam ser capaços de fer. Resultat final de 43-12

 

C.H.I. IGUALADA 27–28 HANDBOL LA GARRIGA Tercera i última jornada de fases, ja sense cap possibilitat de jugar a Lliga Catalana cap dels dos equips però que ens pot servir per anant fent rodatge. El partit va ser un partit amb dos equips d’un nivell semblant i que només es pot decidir pels detalls i així va ser un bon partit en el qual es va poder veure quines són les nostres mancances i per les quals s´han de treballar per poder millorar, Resultat final de 27-28 Van jugar durant tot el cap de setmana: Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Joel Santaeularia, Max Segura, Marc Espinagosa, Pol Riba, Toni Puig, Arnau Torner, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Biel Hornas, Xavi Oliva i a la porteria Ivan Salazar i Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia

A partir d’ara l’equip es posa a treballar per aconseguir jugar la categoría 1ª Catalana de la cual disputara les fases els propers 22-23-24 de Setembre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *