Amistós amb victória del senior i fases de lliga juvenil

 

AMISTÓS DE PRE-TEMPORADA AMB VICTÒRIA

FINQUES ARGENT C.HANDBOL IGUALADA : 34 HANDBOL LLEIDA PARDINYES : 23

El passat dissabte dia 9 de setembre a les 12:45 a Les Comes , el Finques Argent Club Handbol Igualada s’ha enfrontat en partit amistós de pretemporada a l’Handbol Lleida Pardinyes, equip que milita a la Lliga Catalana d’Handbol , dues categories per sobre de la que juga actualment l’Igualada, que és a segona.

Les sensacions d’aquest partit, que és el segon que juga l’Igualada en pretemporada, han estat molt positives, ja que es comença a perfilar el bon joc i la bona coordinació dels anoiencs en la pista.

Tot i jugar contra un equip superior l’Igualada ha pogut desplegar un bon joc i ha dominat el partit des del començament, ha estat un partit en el qual l’entrenador Pol Cantero ha pogut provar a tots els jugadors disponibles i posar en pràctica diferents tàctiques de joc. Tots els jugadors , tot i ser un partit amistós, han fet una molt bona impressió de cara al pròxim començament de la lliga el pròxim 1 d’octubre.

El cap de setmana vinent i dins dels partits de pretemporada per anar preparant l’equip per la lliga, el Finques Argent Club Handbol Igualada s’enfrontarà al Club Handbol Sant Andreu de la Barca que milita a la lliga de primera catalana.

Entrenats per Pol Cantero han jugat:

A la porteria:

Carles Serra (6 aturades) i Eric Plaza (5 aturades)

Jugadors de pista: Adrià Suero (3), Oscar Visa ( 6) Roger Calzada (1) , Marc Vilches (1), Jordi Grado (6), Jordi Vilarrubias (6)

David Diaz (7), Josep Lluís Àlvarez (2), Manel Muñoz (1) .

 

JUVENIL MASCULI FASES PRIMERA CATALANA

 

C.H.I. IGUALADA 25–26 C.H. St. ESTEVE PALAUTORDERA

FANTASTIC PARTIT

Primer partit de temporada el d´aquest divendres corresponent a les Fases d´ascens a Lliga catalana, en el sorteig ens va correspondre jugar contra el Palautordera un equip sempre perillós però del que no teníem cap informació i no va decebre va ser un partit molt disputat amb unes defenses molt fortes i uns atacs molt treballats, un espectacle molt maco amb una grada plena de goma a gom amb un ambient fantàstic dels que sempre voldríem gaudir, i aquesta igualtat va estar reflectida al marcador amb un resultat final de 25-26

HANDBOL ESPLUGUES GROC 43-12 C.H.I. IGUALADA Segona jornada de fases i tot allò que havíem vist el divendres a Igualada s´ens va oblidar a la nit, es com si haguéssim fet un parèntesi. El partit va ser un partit que ja d´entrada no vam demostrar aquella actitud del divendres i l´equip rival va sortir d´entrada a guanyar ficant tot allò que nosaltres havíem ficat l´altre dia i avui no sabem per què però no va sortir, és a dir si no tenim actitud és impossible com a mínim lluitar per fer alguna cosa al partit, total que la diferencia al marcador final demostra allò que no vam ser capaços de fer. Resultat final de 43-12

 

C.H.I. IGUALADA 27–28 HANDBOL LA GARRIGA Tercera i última jornada de fases, ja sense cap possibilitat de jugar a Lliga Catalana cap dels dos equips però que ens pot servir per anant fent rodatge. El partit va ser un partit amb dos equips d’un nivell semblant i que només es pot decidir pels detalls i així va ser un bon partit en el qual es va poder veure quines són les nostres mancances i per les quals s´han de treballar per poder millorar, Resultat final de 27-28 Van jugar durant tot el cap de setmana: Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, Joel Santaeularia, Max Segura, Marc Espinagosa, Pol Riba, Toni Puig, Arnau Torner, Fernando Almendro, Arnau Capitán, David Malpartida, Biel Hornas, Xavi Oliva i a la porteria Ivan Salazar i Joel Solanelles. Entrenador Josep Garcia

A partir d’ara l’equip es posa a treballar per aconseguir jugar la categoría 1ª Catalana de la cual disputara les fases els propers 22-23-24 de Setembre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies