Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partits de pretemporada CH Igualada 2017/18

El Club ja ha començat la temporada amb l’inici dels entrenaments per a quasi tots els equips, per tal de consolidar aquest inici i prendre les directrius a treballar s’han jugat aquest passat cap de setmana diferents partits amistosos:

 

PARTIT DE PRE-TEMPORADA DEL FINQUES ARGENT C.HANDBOL IGUALADA SÈNIOR MASCULÍ

data 2-9-2017  Les Comes Igualada

 

FINQUES ARGENT C.H. IGUALADA : 25    -C.E. MOLINS DE REI :  34

 

El pròxim mes d’octubre s’inicia la lliga dels sèniors del Finques Argent C. Handbol Igualada i aquest dissabte dintre dels partits de preparació el handbol Igualada s’ha enfrontat aquest dissabte al C.E. Molins de Rei que milita a la lliga de 1ª Catalana.
Tenint en compte que en aquests primers dies de preparació l’equip igualadí no està al complert, ja que encara tenen jugadors de vacances i altres amb horaris de treball incompatible amb l’hora del partit, els jugadors anoiencs han demostrat que aquesta temporada vinent poden fer un bon paper ja que en tot cas han estat dins del partit i moments en el que anaven pel davant en el marcador.
El fet de haver perdut de 9 gols amb un equip de lliga superior no ha estat cap entrebanc i mes en un partit de pretemporada que ha estat un bon banc de proves per veure l’estat de forma de l’equip.

Entrenats per Pol Cantero han jugat:

Oscar Visa, Josep Lluís Àlvarez , Carles Serra, Jordi Vilarrubias, Jordi Grado, Marc Vilches, Roger Calzada,
Guillem Aribau, Manel Muñoz, Eric Plaza, Iker Sabuquillo, Max Segura i Arnau Capitán.


PRETEMPORADA EQUIP JUVENIL MASCULÍ CH IGUALADA

Triangular H. St. Pere de Ribes- H. Òdena – C.H. Igualada

Iniciem temporada

El dissabte 2 de setembre l’equip juvenil masculí del CH Igualada va començar la pretemporada jugant un triangular contra l’Handbol St. Pere de Ribes i l’Handbol Òdena organitzat per aquest darrer, en el Pavelló Municipal d’aquesta localitat.

En el primer partit els nois es van enfrontar a l’Handbol St. Pere de Ribes on van jugar un partit molt igualat i que va servir per agafar to i ritme als jugadors d’ambdós equips. Aquests partits són per valorar les diferents posicions i conjuntar als jugadors i rectificar, si fos el cas, els possibles errors. La durada del partit de 30’ va finalitzar un resultat de 13 a 13.

El segon partit dels igualadins va ser contra l’Handbol Òdena i aquest va tenir les característiques del primer, partit també molt igualat. Jugades i canvis en la banqueta per realitzar proves de les diferents combinacions, on va haver algunes errades en les passades, però que va finalitzar amb victòria de 12 a 14 gols per l’equip igualadí.

Les sensacions generals de l’equip han estat bones. Esperem que la temporada sigui gratificant per l’equip i que aconsegueixin molts èxits. D’inici, el proper cap de setmana ja juguen les fases classificatòries per a jugar a Lliga Catalana. Us esperem a tots en el Complex Esportiu de Les Comes per tal d’animar a l’equip. Molta sort nois i a gaudir de l’handbol!

Dirigits per Josep García, van jugar: Max Segura, Arnau Capitán, Pol Riba, Ivan Ruiz, Iker Sabuquillo, Toni Puig, Biel Hornas, Marc Espinagosa, Fernando Almendro, Arnau Torner, Marc Andreu, David Malpartida, Joel Santaularia i en la porteria Joel Solanelles.

 

PRETEMPORADA EQUIP INFANTIL MASCULÍ CH IGUALADA

Club Handbol Ribes 22 – 28 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada

Bones sensacions

El dissabte 2 de setembre l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada es va desplaçar a Sant Pere de Ribes per jugar el seu primer partit de pretemporada.

Els igualadins mostraren la falta de rodatge inicial del nou equip. Precisament la finalitat d’aquest primers partits amistosos és aconseguir la coordinació de tots els components. No obstant això, al llarg de la primera part van mantenir controlat al rival. Després de molts minuts amb un marcador igualat, els igualadins van encadenar un seguit de jugades que els van donar la victòria del període per 10 a 15.

La segona part es va desenvolupar de forma similar. Domini dels igualadins i tot un seguit de canvis i explicacions del tècnic als jugadors que han de servir per definir la funció de cadascú. El resultat final de 22 a 28, favorable a l’equip igualadí, va ser celebrat amb alegria per tothom.

L’equip, compost per jugadors experimentats en la categoria i d’altres que tot just acaben de pujar de la categoria aleví, va donar una bona imatge malgrat els pocs dies previs d’entrenament. En aquests moments el més importat és consolidar un equip i un sistema de joc que permeti la suma dels valors individuals de tots els jugadors. Amb l’empenta dels nois, la bona direcció dels tècnics i el suport de famílies i amics de ben segur que s’aconseguirà.

La pretemporada del CH Igualada tot just comença, animem a totes les noies i els nois a qui els agradi l’handbol a participar en els entrenaments. Totes les tardes en el Poliesportiu de Les Comes us hi esperem.

Dirigits per Roger Calzada, van jugar: Hugo Cazorla, Àlex Pajuelo, Raül Cáceres, Pol Solís, Noel Badia, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Arnau Albareda, Oriol Cirera, Jan Tardà, Aitor Doncel i Jaume Magaña.

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *