Conclou la 1ª Tecnificació Femenina del Club Handbol Igualada

tecnificacio femenina 2017

1ª TECNIFICACIÓ FEMENINA DEL CLUB HANDBOL IGUALADA

Després de la bona acollida del campus i la gran resposta de la gent, el club va apostar per una tecnificació femenina, orientada a infantils, cadets i juvenils, de gran qualitat i per donar una gran empenta a les noies i al nivell d’entrenament durant una setmana.

Per això es va poder comptar amb la nostra col·laboradora i amiga Maria Cadens, Técnica de la federació catalana d’handbol i llicenciada en INEF, i el nostre jugador i entrenador Roger Calzada.

Molt contents per les 22 inscripcions, i sobretot per la presencia de noies de Vilanova del Camí, Sant Pere de Ribes, Esparraguera i Igualada,molt agraïts per la seva confiança. L’objectiu ha estat fer una tecnificació a la alçada del club, i que les noies gaudissin de mètodes d’entrenament diferents i exercicis de qualitat , que el club vol definir com a línia de treball en totes les categories.

Durant tota la setmana s’han treballat aspectes físics, atac i defensa, llançament en varies posicions, tècnica individual, porteria i el més important, han estat molt propers a les noies, corregint i ajudant-les a millorar en tot moment.

Agrair a tothom el treball fet per poder fer aquesta tecnificació i si es possible en la aturada Nadalenca intentarem fer una altra proposta, intentar obrir-ho a la branca Masculina

Daniel Leon

Galeria de fotos : https://www.facebook.com/pg/chigualada/photos/?tab=album&album_id=1971763792849546

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies