Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória del Infantil Femení al triangular d’Esparreguera

TRIANGULAR ESPARRAGUERA 08/07/2017-INFANTIL FEMENÍ

Ens presentàvem el matí de dissabte a Esparreguera amb la incògnita de com funcionaria un equip nou que ens ha de donar moltes alegries la temporada vinent, però que de moment només és un projecte. Per fer més interessant l’esdeveniment també s’estrenava l’entrenador al qual desitgem una feliç estància al nostre club. L’equip que va presentar l’infantil del CHI estava format per una infantil de 2n any, quatre de 1er any i tres alevines . El primer partit del torneig enfrontava als amfitrions CH Esparreguera amb el CH Sant Andreu de la Barca. El partit va caure del costat local per una diferència de 6 gols. El nostre primer encontrament era vers el CH Sant Andreu de la Barca. Va ser un partit lent i sense gaire ritme, però la bona circulació de pilota de la primera línia i les connexions constants amb la pivot van fer que l’Igualada sempre enes per davant al marcador i sense marxar ni agafar grans diferències no és veiés perillar la victòria, que finalment va ser de 15-13. El segon partit contra el CH Esparraguera es preveia més difícil, però les nostres jugadores van augmentar el ritme,( tot el ritme que els permetia el partit tenint en compte que només hi havia un canvi), i la circulació ràpida de pilota els permetia trobar els forats a la defensa per anar encadenant gols. Això els va donar una avantatja de fins a 5 gols al marcador. El tram final de partit va ser per l’Esparraguera que més fresques per la profunditat més gran de banqueta van aconseguir empatar en l’últim minut. Les nostres jugadores no es van posar nervioses i com si es tractés de professionals van saber circular la pilota sense pèrdues fins que a manca de sis segons, van trobar el forat necessari per penetrar i forçar un penal el qual va ser transformat amb l’emoció pròpia d’una final de Champions. Final 16-17 i campiones del triangular. Destacar la tasca de les tres jugadores alevines , les quals el fet de jugar en una categoria nova i contra nenes més grans no les va fer arronsar i amb la seva empenta van ajudar a emportar-se el trofeu cap a Igualada.

Jugadores: Aroa, Núria Checa, Alba, Mireia, Erika, Mèlat, Núria Garriga i Júlia.
Entrenadors: Sergio i Dani

Delegat: Jerson. Jordi LLADÓ

Jordi LLADÓ

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *