Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Tecnificació Femenina d’Handbol 2017

 

 

JORNADES DE TECNIFICACIÓ FEMENINA D’HANDBOL

Des de la Comissió Esportiva i dins del nou pla esportiu, liderat per la nostra col·laboradora Maria Cadens amb el suport de tècnics federatius del nostre club, hem cregut oportú planificar una tecnificació de la línia femenina la 3a setmana de juliol, concretament del 17 al 21.
L´horari serà de 18:00 a 19:30 a la pista 3 del Pavelló Polivalent de Les Comes. L’activitat va adreçada a noies nascudes des de l’any 2000 fins a l’any 2004 (categories infantil, cadet i juvenil).
En aquesta tecnificació ens centrarem en la part tècnica-tàctica i llocs específics, a la vegada que també es farà un treball adaptat amb les porteres.
Aquesta tecnificació està oberta a tothom, es a dir a jugadores d´altres clubs també, ja que pensem que es bo per a l’handbol femení i que quanta més gent vingui millor, més aprendrem i més millorarem.
Les Jornades tenen un cost de 20€ i estaran gestionades per la Maria Cadens, gran profesional amb un reconegut prestigi dins del món de l´handbol.
La tecnificació es farà amb un número mínim de participants i per una altra banda també es poden tancar les inscripcions quan es superin les places disponibles.
Us adjuntem la fulla d´inscripció,  ens la podeu fer arribar al correu electrònic area.esportiva@handboligualada.com

 

Full d’inscripció Tecnificació

Comissió Esportiva Handbol Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *