Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Igualada capital de l’Handbol Platja

19è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada

Igualada capital de l’Handbol Platja

El dies 23, 24 i 25 de juny el Club Handbol Igualada organitzava el 19è Handbol Sorra Ciutat d’Igualada –Beach Handball Igualada–
El torneig es va celebrar en el Parc de Valldaura d’Igualada amb la participació de més de 50 equips que distribuïts en 10 categories van disputar 130 partits. La sorra igualadina es troba inclosa en el circuit del Campionat de Catalunya d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, però alhora compta amb un Campionat Obert que permet la participació de tots aquells equips aficionats no federats.


L’assolellada jornada de divendres reservada als partits en Obert, va oferir un partits molt animats. Els jugadors i jugadores mostraren un joc espectacular amb continuats «flys» i girs de fantasia. En un ambient de festa, un públic jove en la seva majoria, va gaudir animant els seus preferits. Dins d’aquesta jornada lúdica són de destacar els partits familiars i de veterans de la tarda. Els qui habitualment són a la grada van baixar a la sorra per divertir-se en un bon ambient de germanor.


La jornada de dissabte, encara més calorosa que l’anterior, ens va portar els partits del Campionat de Catalunya en les categories infantil, cadet i juvenil tant masculines com femenines. Va ser un dia d’Handbol espectacle, protagonitzat per uns joves que oferien accions de gran vistositat. A la tarda, els primers partits dels equips sèniors es van unir a la festa arrodonint un dia d’Handbol Platja inoblidable.
Finalment, diumenge que es va aixecar plujós i ennuvolat, ens va portar tota la potència dels partits sèniors masculins i femenins i els partits classificatoris per a les finals de totes les categories.


Diumenge també es van disputar els partits de la categoria Special, destinats a equips de nois i noies amb discapacitat intel·lectual. Auria CHI, Aspasur, Indizen Canigó, Special Apinas i Special FAP, van ser els cinc equips participants que mostraren una gran preparació amb el que suposa d’esforç i superació.

La jornada de diumenge finalitzà amb l’entrega de premis als equips guanyadors, amb la presència del President de la Federació Catalana d’Handbol, Sr. Jaume Fort; Delegat en la Catalunya Central, Sr. Joan Alcoberro; President del CH Igualada, Sr. Pep Segura i Vicepresident del CH Igualada, Sr. Josep Aguilera

Tres dies màgics, resultat d’una feina llarga i feixuga, de mesos de preparació que porten any rere any a convertir Igualada en la capital catalana de l’Handbol Platja. Un torneig que no seria possible sense la dedicació de moltes persones, des del seu Director, Pau Puget; ajudant tècnic, Arnau Paradell; arbitratge Obert, Elias Galiano; àrbitres de la Federació Catalana d’Handbol i tots aquells jugadors/es, mares i pares, simpatitzants i amigues i amics del Club Handbol Igualada que des de dimecres es van ocupar de forma ininterrompuda del muntatge de pistes, tanques i porteries, càrrega i descàrrega de material dels camions, servei de bar, anotadors de les taules, fotografia, rec de les pistes, i tantes i tantes col·laboracions anònimes sense les quals tot això no hagués estat possible. De la mateixa manera, és remarcable tot el suport que l’Ajuntament d’Igualada ofereix a través del Servei d’Esports, convertint aquests tres dies en una festa de l’Handbol.

 

RESULTATS:

Senior Femení Federat :  ARHS campiones , HK COMPANYES sots-campiones

Infantil Femení Federat : AHRS campiones ,  HPG sots-campiones

Cadet Infantil Femeni Federat :  HP Pepperoni Campiones – HPG sots-campiones

Senior Masculí Federat : ARHS campions , MOVEX HPG sots-campions

Cadet Masculí Federat : ARHS Cadet A Campions – ARHS Cadet B Sots-campions

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *