Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

EL SENIOR MASCULÍ CAMPIÓ DE COPA FEDERACIÓ A BANYOLES

COPA FEDERACIÓ CATALANA D’HANDBOL
2ª CATALANA SÈNIOR MASCULÍ.

Club Handbol Igualada: 25 Joventut Handbol Mataró B: 24

Banyoles , 10-6-2017 hora 16:00

EL CLUB HANDBOL IGUALADA CAMPIÓ DE LA COPA FEDERACIÓ A BANYOLES.

En el partit jugat el passat dissabte a Banyoles ,corresponent a la final de la Copa Federació , entre el Club Handbol Igualada i el Joventut Handbol Mataró B, els igualadins es varen imposar després d’un encontre molt emocionant . Després d’una bona temporada a la lliga, l’equip la volia coronar amb un títol que no tenien a les seves mans, la Copa Federació.

En un dia de molta calor a Banyoles i encara mes dins el Pavelló de La Farga, els dos
equips, que ja es coneixen de la lliga, han fet un partit molt ben estudiat , en el que
les defenses i els porters han estat molt importants.
La mostra que les defenses i els porters han decidit el guanyador és els resultats
parcials , al minut 15 el resultat era de 6 a 5 per l’Igualada i al final de la primera part
el resultat era de 10 a 10. Resultat que deixava l’incògnita per veure com
evolucionava la segona part.

Els primers 15 minuts de la segona part el partit ha seguit molt igualat, els nervis als
dos equips eren evidents , però l’equip Anoienc fent un joc molt disciplinat i ordenat, a partir del minut 20 ha començat a distanciar-se del Mataró i quan faltaven 2 minuts per al final els Igualadins guanyaven per 24 a 21. Semblava que ja estava tot decidit, però el Mataró aleshores va començar a jugar a la desesperada amb defenses molt dures i atacs molt agressius que per uns moments va agafar desprevinguts als igualadins i en aquests 2 minuts, ràpidament es van posar a 2 gols del Igualada.

Per uns moments els del Igualada van patir, però en l’últim atac el porter de l’Igualada va aturar espectacular-ment el tir a porta del Mataró, quedaven 6 segons i ara si l’Igualada tenia la pilota i tot els intents desesperats del Mataró el partit va acabar per 25 a 24 a favor
de l’Igualada.

Enhorabona a tot l’equip del Club Handbol Igualada que ha arrodonit la temporada 2016/17 amb aquesta victòria a Banyoles.

Entrenats per Pol Cantero, han jugat :
Porters: Jordi Bermejo, Carles Serra i Eric Plaza (21 aturades)
Jugadors de pista: Adrià Suero (8), David Cubí, Oscar Visa (3), Roger Calzada(1), Jordi Vilarrubias (1)
Sergi Garcia (3), Jordi Grado (4), David Diaz(3) Pere Sendra (2), Daniel Fons i Nil Subirana

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANITIL MASCULÍ

BM LA ROCA 19 -CHI GUALADA 25

FINAL FELIÇ

Poca cosa a explicar en un partit, que vam controlar des del primer minut, treballant bé en defensa i aprofitant molt bé els tirs errats pel rival per poder fer contraatacs, també destacar el bon treball en la porteria que estava sol, sense relleu del seu company, felicitats Marc, bona feina i ben portada per la banqueta, la qual era dirigida per 1ª vegada per l’Ángel, felicitats a tots i bona feina feta al llarg de la temporada. Passo a fer quatre números per reflectir el bon treball de la temporada: 1 VOLTA 1ª victòria contra Geiec, jornada 6. I acabem la 1ªvolta amb 4 victòries, 8 punts, amb 356 gols a favor i 406 en contra, -50. 2ª VOLTA comencem guanyant a tot un Granollers i 7 partits més, entre ells Santpedor, Montgrí, Sant Feliu entre altres. 408 gols a favor i 397 en contra, -11, Bons números a la segona volta, llàstima d’alguns partits en la primera part del campionat, però hem disfrutat molt amb els nois aquesta temporada. Aprofito per felicitar tots els membres del club i entrenadors que han treballat amb nosaltres per la bona feina feta. Uns altres noiets i pares comencem una altra etapa, molt més exigent i difícil, però que marcarà el futur dels nois i si volen continuar practicant aquest esport fantàstic, gràcies a tots el pares pels moments que hem compartit tots junts, i els noiets que es queden, només desitjar-los molta sort i que sobretot, treballin moltíssim, perquè d’aquí 2 anys els esperem, salut i força a tots. Ànims i a seguir

Avui hem jugat amb: Alex, Noel , Dani ,Marc, Edgar,Dimas , Joan, Raúl, Isaac, Eric, Hugo, Pol i Sergi i Igor

Entrenats per: Ángel Arias Staff tècnic: Dani P., Samu Daniel Leon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *