Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques partits 3/4 juny

COPA FEDERACIÓ CATALANA D’HANDBOL

SEMIFINALS SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA

 

C.HANDBOL IGUALADA : 48 C.HANDBOL RÀPID CORNELLÀ : 47

EL C.HANDBOL IGUALADA AMB PRÒRROGA INCLOSA A LA FINAL DE COPA A BANYOLES.

En el partit jugat el passat dissabte pel Club Handbol Igualada contra l’Handbol Ràpid Cornellà, els igualadins van aconseguir la victòria després d’un partit molt complicat i intens. Tal com es preveia el Cornellà no era un equip fàcil, ans al contrari, només començar el partit, els primers 15 minuts, el Cornellà anava pel davant en el marcador per 8 a 12 , quatre gols que costava molt recuperar. Per això els igualadins van començar a plantejar-se un canvi en la defensa amb dos jugadors avançats fora de la línia de porteria que va donar els seus fruits i al minut 30 de la primera part l’Igualada s’avançava en el marcador per 23 a 18, cinc gols a favor que semblava permetre encarar el segon temps amb més tranquil·litat.

Al començament de la segona part l’Igualada va poder aguantar anar al davant en el marcador fins al minut 20, ja que tot haver-se reduït la diferència a dos gols encara es guanyava per 35 a 33, però no es veia gaire clar, el Cornellà portava una dinàmica d’apropament en el marcador que feia preveure que si no s’aturava acabarien complicant el partit als Igualadins. I així va ser, es va arribar al final del partit amb un resultat de 41 a 41, a l’esser eliminatòria a partit únic la pròrroga era una realitat.

El partit era tan igualat que al final de la primera part de la pròrroga el resultat era un altre empat de 44 a 44. Molts nervis en els dos equips en aquesta etapa del partit, al Igualada en l’últim minut de la 1a part de la pròrroga li expulsen un darrera l’altre dos jugadors amb sancions de 2 minuts , pel que comença el segon temps de la pròrroga amb 4 jugadors de pista.

Un entrebanc que feia perillar el partit, però els igualadins van saber gestionar a la perfecció aquestes absències temporals de 2 jugadors, i amb només 4 jugadors a l’inici van saber aguantar al Cornellà, que estava molt nerviós i esgotat, i quan faltaven segons pel final del partit , en el contraatac d’una jugada fallida del Cornellà, l’Igualada aconsegueix marcar un gol posant el marcador a favor per 48 a 47. Final del partit.

El proper cap de setmana, dissabte o diumenge, es juga la final d’aquesta Copa Federació Catalana d’Handbol a Banyoles contra l’altre finalista el Club Handbol Joventut Mataró.

 

Entrenats per Pol Cantero Carbonell han jugat:

 

A la porteria : Carles Serra (11 aturades) , Eric Plaza ( 4 aturades)

Jugadors : Adrià Suero (12), Esteban Lezama (4) , Oscar Visa (4), Roger Calzada(2), Jordi Vilarrubias (5), Sergi Garcia (5)

Jordi Grado (6), David Diaz (5), Pere Sendra (4), Nil Subirana (1)

 

Special FAP – C.H.Rubí

Partit disputat el dissabte 3 de juny un dos quarts de dotze al pavelló igualadí de Les Comes.

L’Special FAP jugava per aconseguir el títol de copa, sent l’únic equip que arribava imbatut a l’última jornada.

En aquesta ocasió, es jugaven el ser campions de copa davant l’equip amb el qual es van enfrontar en la primera jornada de la temporada, i que llavors es va decantar a favor de l’equip igualadí però en un partit molt ajustat.

El C.H.Rubí venia disposat a guanyar com a venjança personal, ja que ells ja no es jugaven res.

El partit va començar amb l’equip visitant per davant en el marcador, i dificultant molt el joc dels igualadins, que van trigar uns quants minuts a entrar al partit, però quan ho van fer, es va reflexar al marcador, arribant al descans amb un 10-5.

La segona part va estar molt mes igualada, amb un intercanvi de gols constants, sense ampliar ni reduir-se la diferencia de gols entre els dos equips.

El resultat final va ser de 15-9, donant el treballat i merescut títol de copa a l’Special FAP Igualada, que finalment va trobar la seva recompensa a la constància durant l’any.

Per part de l’Special FAP van jugar entrenat pel Rubén Álvarez: Dani, Àngels, Alba, Carles, Aitor i David.

 

 

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

 

CHI GUALADA 18 – LA SALLE BONANOVA 24

COMPLICAT

No recordo nois tan alts i de tanta qualitat individual tots junts en aquesta temporada, si hi ha equips que tenen 1 o 2 nois més forts i alts, però tots tan bons i forts, bé, com veieu, no som els únics que hem millorat, ells també han millorat molt, recordo que el partit de tornada érem penúltims o avant penúltims respectivament. Primera part com sempre espectacular, agressius forts, provant jugades, i molt igualat en físic, una mica de mala sort en llançaments clars, però ben buscats i treballats, em temia que físicament a la segona meitat ho notaríem, ells eren molt forts i estaven ben treballats. Tot així, vam tenir pilota per marxar per davant al descans, però no vam tenir sort 9-10. La segona meitat vam estar 8 minuts sense anotar, i ells encara que no marxaven, van fer un petit forat, i va ser complicat, res a dir tots van lluitar i treballar fins a l’últim segon, segueixo pensant que ser una mica irregular en aquest esport, penalitza molt, encara que siguin 5 minuts, felicitats a tots per l’esforç. Aprofito per comentar una coseta, que espero no ferir sensibilitats, aquesta temporada he «dedicat» cròniques a porters, entrenadors, fotos a jugadors, sempre he intentat animar i mimar els nois amb tot el meu carinyo, però aquesta vegada crec que la dedicaré al capità, sempre ha lluitat, ha transmès confiança, a jugat per l’equip, sempre ha animat, ha estat respectuós i treballador amb tothom i sempre el primer a gaudir i patir en els mals moments, per tant fill va per tu. Ànims i a seguir La freda: No tenim sort amb els arbitratges, però em d’intentar ser respectuosos, després ens ho diuen al vestidor, ja sé que costa, però això és esport i també compta La calenta: Grada preciosa i plena, llàstima que els dimecres tampoc podem jugar a la sala de barri

Avui hem jugat amb: Alex, Noel , Dani ,Marc, Edgar,Dimas , Joan, Raúl, Isaac, Eric, Guillem , Hugo, Pol i Sergi i Igor animant Entrenats per: Roger i Nil Staff tècnic: Dani P., Samu Daniel Leon

 

CAMPIONAT ALEVÍ MASCULÍ-MIXT (NIVELL 2) JORNADA 26

CLUB HANDBOL IGUALADA (B) 6 – CLUB HANDBOL MARTORELL NEGRE 10

LLUITA SENSE PREMI

Dimenge al matí els Igualadins van disputar l’últim partit de la lliga regular a Les Comes, enfront del Club Handbol Martorell (Negre). Els alevins de primer any van començar el matx amb intensitat i efectivitat. Els dos equips van lluitar sense descans. Després de l’intercanvi de gols, els locals van acabar perdent amb molta mala sort el primer parcial i per només un gol de diferència. Els dos següents parcials ja va ser una altra història. Els igualadins van baixa la intensitat en defensa i van tenir un munt de llançaments que van anar al pal. L’equip visitant amb major encert en va sortir victoriós. Tot i així, com ja ens tenen acostumats als finals de partit, els alevins no es van donar per vençuts. Van jugar un últim quart amb valentia, lluita i van guanyar-lo meritòriament. Només queda doncs felicitar als nostres nois: els alevins de primer any i també als benjamins del VIU, que han ajudat i lluitat durant tota la temporada. Tots plegats com equip han fet una brillant temporada. Tenen molt futur per endavant.

Jugat amb: Nil Camps, Biel Homs, Adrià Nogales, Damià Pou, Anton Aguilera, Quim Amich i Guillem Cabré. Entrenat per Max Segura.

 

 

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENINA (NIVELL 1) PRIMERA FASE –jornada 14

 

CH Igualada 4-12 H. Gava Blau

 

Aquest dissabte 3 de Juny, les nostres super nenes van jugar el seu últim partit de temporada a casa nostra contra el Gavà, encara que va ser un partit en què les nenes van lluitar sense aconseguir la victòria que buscaven, van jugar amb ganes i força com fan sempre i encara que no hagin guanyat, es porten un bon treball en equip, una gran superació com a persones que porten tota la temporada treballant i crec, com a mare d’una de les nenes de l’equip, han fet un gran treball durant tot l’any , amb esforç i constància aquestes nenes aconseguiran tot el que és proposin perquè són fortes i molt valentes! I sense oblidar-nos del més important, moltes gràcies a tots el pares per acompanyar i animar a les nostres campiones!! Moltes gràcies!! I com no podia ser menys, moltes gràcies a les entrenadores Laura i Èlia, sense vosaltres, les guies de les nostres filles, no haurien aconseguit arribar fins aquí!! I com m’anava a oblidar de donar les gràcies a les nenes!!!, sense elles no es podria haver fet aquesta gran temporada!!! Que una bona temporada no es tracta només de guanyar, sinó de créixer com a persones, com a jugadores i com un gran equip que heu format!!, gracies per la vostra constancia!!

 

Dirigides per Laura Baraldés i Èlia Roca.

 

Van jugar: Alba, Lorena, Iona, Mireia, Aroa, Miriam, Julia, Ariadna, Claudia i Rebeca.

Porteres: Judit i Nuria

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *