Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Reafirmant el liderat

Sant Llorenç Sant Feliu- Special FAP

Partit disputat el diumenge 21 de maig a un quart de dues al pavelló santfeliuenc Andrei Xepkin.
L’Special FAP va començar el partit amb un molt bon ritme, distanciant-se del rival només començar. El Sant Feliu, intentava que la diferencia de gols no se n’anés en excés, tot i que el bon joc dels igualadins s’imposava i es reflectia al marcador al final de la primera part amb un clar 1-8.
L’inici de la segona part va ser similar al de la primera, l’Special FAP agafant distancia a poc a poc al marcador, tot i que l’equip local va tenir uns minuts d’esperança al reduir considerablement la diferencia de gols, però es va quedar en un intent. L’Special FAP a la que pressionava es distanciava i jugava còmode, i a hores d’ara, a falta d’un sol partit per finalitzar la copa, és l’equip que lidera la classificació seguint imbatuts.
El partit va finalitzar amb el resultat de 7-20, que no reflecteix l’esforç de l’equip visitant, que va plantar cara i va posar les coses difícils al líder de la classificació.
Tot i la competició, al terreny de joc sempre regna l’esportivitat i el companyerisme, sent els mateixos jugadors un exemple de superació.
Per part de l’Special Fap van jugar entrenats pel Rubén Álvarez: Ivan, Àngels, David, Carles, Dani i Aitor

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *