Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques Partits 20/21 Maig

COPA FEDERACIÓ SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULÍ

HANDBOL GAVÀ B : 28 CLUB HANDBOL IGUALADA: 29

L’HANDBOL IGUALADA A SEMIFINALS DE LA COPA

 

Partit jugat el dissabte a Gavà, l’Handbol Igualada s´hi jugava el fet de passar a semifinals d’aquesta Copa davant d’un equip, el Gavà, molt fort a casa seva.

Els jugadors igualadins esperaven trobar-se moltes dificultats per guanyar aquest partit però els ànims eren molt alts. En els primers minuts de partit l’equip Anoienc ha agafat desprevingut al Gavà i en el minut 10 s’avançava el marcador amb un resultat de 4 a 7 pels igualadins.

El Gavà ha començat a demostrar la seva força i de mica en mica s’ha anat apropant en el marcador i han aconseguit acabar els primers 30 minuts amb un 14 a 14, per el que es preveia una segona part molt complicada pels dos equips. En començar la segona part l’Igualada ha hagut de jugar amb un jugador menys a la banqueta perquè aquest s’ha lesionat a la primera part i no ha pogut reprendre el partit aquesta segona part. Els primers minuts d’aquesta segona part l’Handbol Gavà ha començat molt fort i s’ha avançat en el marcador i encara que la diferència de gols sempre ha estat mínima, els Igualadins, sempre han anat pel darrera i per més mala sort al minut 19 s’ha lesionat un altre jugador, per el que l’ Igualada quedava ara ja amb dos jugadors menys i amb un resultat advers de 25 a 23 al minut 20. Semblava que entre les lesions i les decisions arbitrals que perjudicaven molt als visitants,  el partit s’anava de les mans.

Però la mentalitat de lluita d’aquests jugadors és molt forta i ho han demostrat, amb totes les adversitats que tenien han continuat jugant amb ordre, amb atacs ben dirigits i amb una defensa molt efectiva han aconseguit arribar al minut 29 amb un resultat de 28 a 28 i tenia la possessió l’Igualada.

Han aprofitat l’últim atac i amb la sang freda han marcat un gol, amb el 28 a 29 ara tenia la pilota el Gavà, en l’atac s’han posat ràpidament davant del porter del Igualada i amb un tir impressionant l’aturada del porter Igualadí ha estat encara més impressionant, aturada que ha donat la victòria al Igualada.

Al cap de pocs segons l’àrbitre ha senyalat la final del partit, 28 a 29 per Club Handbol Igualada. Important victòria per l’handbol Igualada, que ara passa a jugar les semifinals d’aquesta Copa Federació. Molt bon partit d’aquests jugadors que han jugat amb disciplina i han sabut superar les adversitats del partit amb el cap i amb el cor.

 

Entrenats per Pol Cantero, han jugat:

A la porteria : Carles Serra (12 aturades) i Eric Plaza (8 aturades)

Jugadors: Adrià Suero(2), David Cubí(1), Esteban Lezama (3) Oscar Visa(2), Roger Calzada(1),

Jordi Vilarrubias(2), Sergi Garcia (6), Jordi Grado (5) i David Diaz (7).

 

COPA FEDERACIÓ JUVENIL MASCULÍ

 

C.H. IGUALADA 40 – 34 HANDBOL TERRASSA

Ultim partit el d´aquesta jornada i ens enfrontàvem al Terrassa classificat per sota nostre però al qual no ens havíem enfrontat i no teníem referencies. El partit va ser un partit disputat en el qual les alternances al marcador eren costants amb una mica més de domini per part nostre però sense que ens poguessim escapar al marcador en cap moment. La segona part va continuar amb la mateixa tònica, és a dir distàncies molt curtes al marcador, això si, sempre a favor nostre. Al final el resultat va ser de 40 – 34. Aquest va ser l´últim partit d´aquesta temporada he de donar les gràcies al Joan Alcoberro per la implicació que ha tingut amb aquest grup de nens que venia precedit d´un historial fantàstic però que una molt dolenta planificació esportiva va estar a punt de fer desaparèixer l´equip. Moltes gràcies Joan, moltes gràcies als jugadors i moltes gràcies als pares, esperem que la propera temporada sigui totalment diferent Per l´Handbol Igualada van jugar Nico Orozco, Nil Subirana, Max Segura, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Carrasco, Ivan Ruiz , Arnau Capitán, Pep bové amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro. MOLTA FORÇA 1,2,3 HANDBOL IGUALADA

 

COPA CATALANA CADET MASCULINA Primera Fase-Grup A. 5a jornada

Finques Argent Igualada 33 – 52 Sant Martí Voramar

Final de temporada

 

El dissabte 20 de maig l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada va jugar el seu últim partit de temporada en la Pista Polivalent de Les Comes contra el Sant Martí Voramar. Els cadets del Club Handbol Igualada van jugar un inici de la primera part molt bo. L’equip groc va jugar de tu a tu a un contrari amb una banqueta més ferma i la diferència d’un o dos gols anava pujant en el marcador de forma simultània, ara per un equip, ara per l’altre. El canvi de joc i de resultat en el marcador va coincidir amb els canvis que es van realitzar abans de finalitzar la primera meitat, potser massa de cop o poc esgraonats, quan el partit anava bé, i el nivell de joc aleshores es va ressentir arribant al descans amb un resultat de 13 a 25. Resultat que ja no van saber canviar al llarg de la segona meitat. Els va costar molt tornar a arrencar i foradar la porteria del contrari. Partit finalitzat amb un marcador de 33 a 52. Ha arribat un final d’etapa, ja que l’any vinent la majoria d’ells canvien de categoria. Són equip per obtenir millors resultats si s’ho creuen, s’esforcen i lluitant. Amb compromís i moltes ganes d’handbol poden arribar més lluny. Molta sort a tots nois!!

Dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Joel Solanelles, Marc Espinagosa, Arnau Torner, Marc Muntané, Biel Hornas, Agustín Vázquez, Fernando Almendro, David Malpartida, Marc Andreu, Toni Puig i Pol Calvet.

 

 

COPA CATALANA INFANTIL FEMENINA GRUP A – PRIMERA FASE JORNADA 3

 CH IGUALADA 13 – 25 HANDBOL COOPERATIVA SANT BOI A.

Josep Carbó.

Partit molt difícil per les igualadines ,tant en l’aspecte ofensiu ,com el defensiu. Equip molt ràpid i ordenat en defensa que va fer impossible que poguéssim treure un resultat positiu d’aquest enfrontament. Les locals van fer el seu joc però es van estavellar una vegada darrera de l’altre contra el mur del Sant Boi. No podem dir res de les nostres jugadores que ho van intentar sabent que aquest partit era molt important de cara a la classificació final i a tenir opcions en aquesta copa. Seguirem treballant i anant pas a pas per poder millorar.

Jugadores: Julia Lladó, Mireia Monleón, Aina Hornas, Karen Garcia, Carla Carbó, Melat Olive, Elia Dueñas, Dàmaris Rosa , Marta López i Erika Chia Porteres: Ari Sanjuán ,Marina Martí Lesionades: Nuria Garriga Delegats: Jerson Chia i Josep Carbó Cos tècnic: Laura Baraldés

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

HANDBOL JESUS MARIA SANT ANDREU 29 – CHI GUALADA 25

AI, AI, JESUS, JESUS

Com m’agrada veure patir i posar-se nerviosos, equips de top 4, entrenats per personatges, que tenen molt poca educació, alguns, que sempre han estat amunt, i que no saben el que és ser últim, sí ,nosaltres hem estat últims a la primera volta, i com hem treballat i com estem gaudint dels nois i d’handbol de nivell tots els partits de la segona volta. Com m’agrada veure la defensa i l’atac, les cares i els rostres de força i de lluita, com m’agrada els aplaudiments dels místers, com m’agrada els contraatacs i veure targetes de temps mort, demanades per entrenadors que es veuen superats e impotents, en fi m’agrada tot, no tinc res a dir, estan jugant millor que mai i espero continuar així els 3 últims partits de lliga, serà un espectacle. No parlo gaire del partit, una primera part memorable i el segon temps, uns minuts un pèl desconcertats, i no vam estar encertats en els xuts a gol, i ells també evidentment són molt bons, però res a dir molt bon partit de tots. La calenta: Tots han pujat un esgraó en l’esforç i tots estan endollats estan com una moto, així sí que som un equip. La freda: Fa pena segons quins personatges, es diuen que són formadors i entrenadors, i tenen molt que desitjar amb l’educació.

Avui hem jugat amb: Alex, Noel , Dani ,Marc, Edgar,Dimas , Joan, Raúl, Isaac, Eric, Guillem , Hugo i Igor, Sergi. Entrenats per: Roger i Nil Staff tècnic: Dani P.i Dani leon Daniel Leon

 

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENI (NIVELL 1) PRIMERA FASE –jornada 12

CH Igualada 6 – 10 FELMAR BM LA ROCA

 

Les nostres nenes van jugar un molt bon partit, van empatar les dues primeres parts, dues parts molt competitives on van fer un bon joc, les altres dues parts, també van jugar, atacar i defensar molt bé però no les van poder guanyar. Una darrera part molt emocionant ha decantat el matx a favor de l’equip visitant

Dirigides per Laura Baraldés, Monica,i Elia Roca.

Van jugar: Alba, Lorena, Iona, Mireia, Aroa, Miriam, Julia, i Rebeca.

Porteres: Judit i Nuria

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *