Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques partits 13/14 Maig

SEGONA CATALANA COPA SÈNIOR MASCULÍ 1ª FASE JORNADA 1

CLUB HANDBOL IGUALADA : 35 HANDBOL A.E.FORNELLS : 27

BON INICI DE COPA PER L’HANDBOL IGUALADA

 

Un cop acabada la lliga aquesta temporada, comença el campionat de Copa. En aquesta primera fase l’ Igualada s’enfronta a l’HANDBOL AE FORNELLS i a l’HANDBOL GAVÀ.

En l’encontre d’aquest diumenge contra el AE Fornells en els primers minuts de partit l’Igualada semblava que no trobava la seva línia de joc, el estar aturats una jornada sense partits oficials es feia notar, tot i que el partit anava molt igualat en el marcador, l’Handbol Fornells sempre ha anat pel davant un o dos gols , tot i l’esforç dels jugadors igualadins, la primera part ha acabat amb un 14 a 16 pels de Fornells.

En reprendre la segona part els jugadors locals han sortit molt endollats i no volien deixar escapar la victòria en aquest partit, ja que per passar a la segona fase d’aquesta Copa s’han deguanyar tots els partits d’aquesta 1ª fase. En els primers 15 minuts l’Igualada ja avançava al Fornells en el marcador per 2 gols i els atacs eren molt més efectius que en la primera part. La defensa i la porteria han estat també decisius. Amb unes aturades espectaculars del porter i contraatacs llampecs, els Igualadins ha anat deixant al darrera al Fornells fins que aquests ja s’han donat per vençuts. Al minut 25 l’Igualada ja guanyava per 31 a 26 i al final, al minut 30 de la segona part, 35 a 27 era el resultat definitiu.

Molt bon joc del Igualada a la segona part que els ha donat la merescuda victòria.

Proper partit contra el Handbol Gavà a casa seva.

Entrenats per Pol Cantero Carbonell han jugat:

Porters: Jordi Bermejo (23 aturades) i Eric Plaza (4 aturades)

Jugadors: Adrià Suero (3), David Cubí (3), Esteban Lezama (7), Oscar Visa (7), Roger Calzada (4)

Jordi Vilarrubias (3), Sergi Garcia, Jordi Grado, David Diaz (7), Daniel Fons (1), Nil Subirana (1)


COPA FEDERACIÓ JUVENIL MASCULÍ

SANT FOST 35 – 33 HANDBOL C.H. IGUALADA

Dissabte al matí ens desplaçàvem a St. Fost equip al que ens vam enfrontar per primera vegada en tota la nostra vida al club i la veritat és que el partit no va decebre, va ser molt intens des del principi, amb alternances constants al marcador fins a arribar a la mitja part amb una diferència de dos gols per al St. Fost. A la represa tot fa ser igual amb alguna cosa,  més de domini per parta nostre al principi però amb la mateixa tònica fins a arribar al marcador final de 35-33 per als locals. Canvi de xip en els jugadors i molt bon partit. S´ha de continuar treballant ……. Per l´Handbol Igualada van jugar Nil Subirana, Max Segura, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Carrasco, Ivan Ruiz , Arnau Capitán, Pep bové amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro.

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL COPA CATALANA 11-05-2017 PRIMERA FASE GRUP A JORNADA Nº 3

CH IGUALADA 23 – ST QUIRZE 27

Partit ajornat de copa que es va disputar el dijous. Les cadets van començar amb moltes ganes i bon ritme, però les noies del St Quirze no volien deixar escapar els dos punts i van posar-hi totes les ganes a la pista. El partit va ser força igualat, però les igualadines van anar tota l’estona per darrere al marcador i les del St Quirze han acabat impossant-se per 4 gols. Jugat amb: Alba Camañes, María Cantero, Alba Casé, Ane Crespo, Andrea Romero, Julia Subirana, Laia Sanuy, Maria Vivar i Olga Núñez. Entrenats per Lalo Canales, Àngel Arias i Joel Solanelles

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL COPA CATALANA 14-05-2017 PRIMERA FASE GRUP A JORNADA Nº 6

ST QUIRZE 26 – CH IGUALADA 27
Aquest diumenge les cadets van començar descol·locades a la pista, les noies del St Quirze volien repetir la victòria de dijous i van començar molt fortes, de fet, al minut 15 la diferència al marcador era de 9 gols a favor de les locals, però lluny de desesperar-se, les igualadines van començar a treballar de valent, amb moltes ganes i bon ritme. Les noies del St Quirze no volien que se’ls escapés el partit que tenien molt i van posar-hi totes les ganes a la pista arribant a la mitja part amb un marcador de 14 a 10. Però no hi havia res decidit encara, les igualadines havien remuntat 5 punts i encara volien més. A poc a poc, amb bona defensa, robant pilotes, amb encert a la porteria i amb bones parades, el partit anava donant un tomb i a 5 minuts del final tot estava per decidir, un marcador igualat ho deia tot. Temps mort per assimilar el que ja havíem fet i per animar i donar tot el suport a les noies. La part més dura ja estava, només calia continuar igual, treballant en equip i de valent. I al final la recompensa, una merescuda victòria per el bon treball fet. Jugat amb: Alba Camañes, María Cantero, Alba Casé, Ane Crespo, Julia Subirana, Laia Sanuy, Maria Vivar i Olga Núñez. Entrenats per Àngel Arias

 

COPA CATALANA CADET MASCULINA Primera Fase-Grup A. 4a jornada

Handbol Sant Cugat 43 – 25 Finques Argent Igualada

La cara i la creu dels cadets

El dissabte 13 de maig l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada va desplaçar-se a Sant Cugat per disputar el partit de la 4 jornada de la Copa. Els cadets del Club Handbol Igualada van mostrar un bon joc al llarg de la primera part del partit. El resultat, molt ajustat en el marcador, indicava un partit molt obert. Semblava que qualsevol dels dos equips es podria fer amb la victòria. No obstant això, en la segona part, van tornar a les files de l’Igualada els fantasmes que semblaven haver marxat de l’equip en les últimes setmanes. Manca de concentració, desconcert, pèrdues de pilota en les passades, pobra circulació de la bola van ser la tònica de l’equip igualadí. Al mateix temps, el de Sant Cugat s’ho van creure incrementat minut a minut el diferencial de gols. Dirigits per Hilari Canales, van jugar: Joel Solanelles, Marc Espinagosa, Arnau Torner, Marc Muntané, Biel Hornas, Agustín Vázquez, Fernando Almendro, David Malpartida, Marc Andreu i Pol Calvet

 

COPA CATALANA INFANTIL FEMENINA GRUP A – PRIMERA FASE JORNADA 3

JH La Llagosta 30 – 17 CH Igualada

Jugadores : Ari, Marina, Karen, Élia, Marta, Mireia ,Júlia, Méat, Érika, Núria .Lesionades : Carla i Dàmaris

Entrenadora : Laura Baladés

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

CHI GUALADA 33 – HANDBOL MARTORELL GROC 15

CUMPLIDORS

Estem arribant a la fi de la temporada i els nois, estan treballant be i demostrant que la segona volta, han recuperat i han fet un pas endavant, sent molt més regulars i intensos i molt seriosos en tots els partits, i crec que acabarem fent una segona volta fantàstica, tot i que ens queden 4 partits molt complicats amb rivals de la part alta de la classificació i que opten al top 4. El partit d’ahir no es fàcil de jugar, ja que el rival, tot i que és el més fluixet de la categoria, no exigeix molt en defensa i atac, i ens contamina una mica de la seva lentitud i poc rigor defensiu, tot i així els primers minuts ja vam crear una superioritat que ens va permetre treballar jugades i fer rotacions als jugadors i que tots aportessin el seu granet de sorra, bon partit i 2 puntets cap a casa. La freda: Muntem i desmuntem porteries abans i després del partit, val i recollim la merda de les banquetes dels 2 equips que juguen abans, bé suposo que entra dins de la normalitat, un pena deixar les banquetes així després d’un partit, bon exemple de neteja i civisme per als nens, que juguen després de tu. La calenta:Tot i la situació complicada de l’equip contrari, haig de felicitar el seu comportament i la seva lluita durant tot el partit, felicitar al cos tècnic i l’afició que no van parar de donar suport als nois en tot moment, molt bon exemple. Avui em jugat amb: Alex, Noel , Dani ,Marc, Edgar,Dimas , Joan, Raúl, Isaac, Eric, Guillem , Hugo i Igor, Sergi i pol des de la banqueta. Entrenats per: Roger i Nil Staff tècnic: Dani P., Samu i Dani leon Daniel Leon

 

 

CAMPIONAT ALEVÍ (NIVELL 2) JORNADA Nº 23

DERROTA DISPUTADA CONTRA EL LÍDER

CLUB HANDBOL IGUALADA»B»5 – C.E. MOLINS DE REI -2015-VERD 11

Partit jugat dissabte al migdia a Les Comes contra el líder de la lliga. A priori podia semblar que teníem davant un partit difícil de competir, però els nostres nois van lluitar de valent i no van abaixar els braços en cap moment. Primera part molt igualada on van mostrar gran cooperació en defensa i més rapidesa en atac. La segona part va ser la més fluixa, perdent de 6 gols, amb pocs encerts de cara a porteria i bastants nervis en veure que la pilota no entrava. A la tercera part van treure l’orgull i van mostrar un gran joc , empatant-la a 10 gols. L’última va tornar a ser més ajustada, perdent-la per només 3 gols. Cal felicitar-los per no decaure en cap moment i mostrar que per molt difícil que estigui el partit, lluitaran amb l’orgull alt fins el final. Jugat amb: Guillem Cabré, Biel Homs, Nil Camps, Adrià Nogales, Quim Amich, Damià Pou, Anton Aguilera i Àlex Poblador. Entrenat per Max Segura i Nico Orozco.

 

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENINA (NIVELL 1) PRIMERA FASE –jornada 11

CH Igualada 7 – 9 H. Ascó

Bon partit de les nenes que van tenir una primera part fluixa. A la represa han augmentat la intensitat de joc tant defensivament com en l’aspecte ofensiu aconseguint empatar i guanyar les dues següents parts del partit. Una darrera part molt emocionant ha decantat el matx a favor de l’equip visitant

Dirigides per Laura Baraldés,i Elia Roca van jugar: Alba, Lorena, Iona, Mireia, Aroa, Miriam, Julia, Ariadna i  Rebeca.

Porteres: Judit i Nuria

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *