Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Què divertit és jugar a l’handbol

ELS EQUIPS DE L’ESCOLA D’HANDBOL DEL CH IGUALADA A LA TROBADA HANDBOLICAT DE VILANOVA DEL CAMÍ
Què divertit és jugar a l’handbol!

El diumenge 14 de maig el CH Igualada va participar en la trobada del circuit Handbolicat, celebrada a Vilanova del Camí, amb els equips Viu Groc i Viu Blau del projecte VIU L’HANDBOL! Acompanyats de l’equip aleví femení i de l’equip aleví masculí de l’Escola d’Handbol.


Tots els equips van disputar un mínim de tres partits enfrontant-se a d’altres Clubs de la Conca d’Òdena i de la resta de Catalunya.
És de destacar la bona actuació dels dos equips del projecte VIU L’HANDBOL! Al llarg del matí, els nens i les nenes de categoria prebenjamí i benjamí del nostre Club, van posar en pràctica tot allò que havien après en els entrenaments. Però, en aquesta ocasió els contraris no ho posaven fàcil i es van haver d’esforçar de valent. Les curses amunt i avall de la pista, les passades de pilota i el llançament a la porteria, s’anaven succeint sense descans. Quan marcaven un gol ho celebraven amb ganes i si encaixaven un gol contrari, de seguida posaven la pilota en joc i a córrer una altra vegada.
Els alevins i les alevines van mostrar igualment la seva gran preparació amb un joc intens i de gran potència. Bona imatge la que van donar els més petits del Club en una trobada no competitiva molt ben organitzada pel CH Vilanova.
Tothom s’ho va passar molt bé, gaudint de l’handbol i posant en pràctica els coneixements bàsics del joc, que en un futur, portaran a aquests nens i nenes a ser uns grans jugadors.

Galería de Fotos : https://flic.kr/s/aHskVCWFEE

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *