IIª Jornada de Copa per a l’equip Special Igualada- ASPASUR

IIª Jornada de Copa per a l’equip Special Igualada- ASPASUR

 

Partit disputat el diumenge 7 de maig a dos quarts de dotze al pavelló de les Comes.

L’ Igualada va començar el partit amb un molt bon ritme, distanciant-se del rival només començar. L’ASPASUR, intentava que la diferència de gols no se n’anés en excés, tot i que el bon joc dels locals s’imposava i es reflectia al marcador al final de la primera part amb un clar 14-1.

L’inici de la segona part va ser exactament al de la primera, els igualadins, agafant més distancia al marcador, donant senyals que l’equip local comença a trobar-se còmode en el terreny de joc, sent l’equip que lidera la classificació de la copa, imbatuts en aquesta fase de Copa.

El partit va finalitzar amb el resultat de 25-3, que no reflexa l’esforç de l’equip visitant, que va venir amb molt pocs jugadors a disputar el partit.

Tot i la competició, al terreny de joc sempre regna l’esportivitat i el companyonia, sent els propis jugadors un exemple de superació en cada jornada.

Per part de l’Special Igualada, van jugar entrenats pel Rubén Álvarez: Ivan (2), Àngels (8), David (4), Carles (3), Alba (3) i Dani (5)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies