Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques competicións 6 / 7 Maig

COPA FEDERACIÓ JUVENIL MASCULÍ

 HANDBOL C.H. IGUALADA 33 – 37 SALLE BONANOVA

Dissabte a la tarda ens visitava La Salle Bonanova, el partit va ser un partit disputat en què el marcador indicava distàncies de no més de 4 gols i en el que el joc era vistos amb força gols degut a la feblesa de les defenses. Al final la diferència va ser de 4 gols 33-37 encara que hem d´apendre a no estar pendents de les decisions arbitrals aquestes ens poden perjudicar o ajudar però el que està clar és que quan només mirem cap als àrbitres els que surten perdent son els jugadors, els entrenadors i el públic, esperem millorar en aquest aspecte, ja que va totalment en contra nostre. S´ha de continuar treballant.

Per l´Handbol Igualada van jugar Nil Subirana, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Carrasco, Ivan Ruiz , Arnau Capitán, Nico Orozco, Pep bové amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro. MOLTA FORÇA !!

 

 

 

 

 

 

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL COPA CATALANA CADET FEMENÍ PRIMERA FASE GRUP A JORNADA Nº 5

CH IGUALADA 28 – LA SALLE MONTCADA 42

Partit molt irregular de les cadets aquesta setmana. Aquesta setmana les noies no han acabat d’estar dintre del partit. Hi ha hagut molta irregularitat en el joc, moments molt bons amb d’altres en els que els ha faltat intensitat, i això ho han sabut utilitzar molt bé les noies de La Salle que han acabat impossant-se per 14 gols.

Jugat amb: Alba Camañes, Alba Casé, Ane Crespo, Andrea Romero, Julia Subirana, Laia Sanuy, Maria Vivar i Olga Núñez.

Entrenadors per Lalo Canales i Àngel Arias

 

COPA CATALANA CADET MASCULINA primera fase Grup A 3ª. Jornada.

Finques Argent Igualada 27 – 41 H. Palautordera-Salicrú

Quan l’handbol no és el protagonista

 

El diumenge 7 de maig l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada va rebre, en el Poliesportiu de Les Comes d’Igualada, l’equip H. Palautordera Salicrú. Els cadets del Club Handbol Igualada van tenir un inici de partit molt correcte i jugaven de tu a tu contra l’equip del Palautordera. En poc temps ja s’han enfrontat diverses vegades. Els nois de l’Igualada porten uns quants partits molt cohesionats i jugant amb més vistositat del que acostumen. El marcador, els primers quinze minuts ha estat igualat, ara tu, ara jo. Però qui ho havia de dir, els arbitres han començat a prendre decisions molt discutibles i incomprensibles que l’únic que han aconseguit ha estat destrempar a tothom, jugadors, entrenadors i afició. A partir d’aquest moment ja res ha estat normal. La primera part ha finalitzat amb un resultat de 13-19. La tònica de la segona meitat no ha variat gens ni mica, ans el contrari. El marcador es podia escurçar, no hi havia una gran diferència, però les decisions arbitrals que han perjudicat de forma clara a l’equip local, amb les exclusions del tècnic i un jugador, han estat les protagonistes. Els jugadors mai han llençat la tovallola però aquestes situacions de vegades els superen. Segona meitat finalitzada amb un marcador de 27-41. L’handbol que hauria d’haver estat el protagonista aquest cop no ho ha estat. La lliçó per aprendre és que hem de fugir d’aquestes situacions, lluitar, fer-ho més bé i millor i intentar no lamentar-nos. Enraonar a la pista mostrant-ho només amb HANDBOL. No hauria de ser aquest el tema d’un cronista però aquesta és una excepció.

Dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Joel Solanelles, Biel Morales, Marc Espinagosa, Arnau Torner, Marc Muntané, Biel Hornas, Agustín Vázquez, Fernando Almendro, David Malpartida, Marc Andreu, Toni Puig i Pol Calvet

 

 

 

 

 

 

 

COPA CATALANA INFANTIL FEMENINA GRUP A – PRIMERA FASE JORNADA 3

C Handbol Igualada 27 – 21 CH SAN ESTEVE DE PALAUTORDERA

Partit còmode per les locals.

 

Josep Carbó. Bon començament amb parcial de 5-1 per part de les nostres jugadores, però que, de vegades, anaven afluixant i baixant en la seva concentració. Un marcador que s’anava estirant o acurtant com si d’un «yoyo» es tractes. Tant podien estar quasi empatades com marxaven de cinc o sis gols com el que no volia la cosa. Tot depenia de les ganes de córrer de les igualadines o de la marxa que posaven en el partit. A la fi i al cap un joc que va estar controlat en tot moment per part de les nostres jugadores.

Jugadores: Julia Lladó, Mireia Monleón, Aina Hornas, Nuria Garriga, Carla Carbó, Melat Olive, Elia Dueñas, Dàmaris Rosa , Marta López i Erika Chia Porteres: Ari Sanjuán ,Marina Martí Lesionades: Karen García Delegats: Jerson Chia i Josep Carbó Cos tècnic: Laura Baraldés

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ NIVELL A

 CARDEDEU 37 – CHI GUALADA 31

COP DE CALOR

Després de dues victòries molt importants i amb l’equip a tope de sensacions i confiança, ens desplacem a Cardedeu, a una pista molt complicada, un dels aspirants al Top 4. Molta calor per una tarda de maig, però vam començar com les últimes setmanes, espectaculars, intensos, ràpids, agressius i molt clars i amb idees molt ben executades posant neguitosos als rivals, molt igualats en el marcador fins al descans. Comencem una mica dubtosos, encara dins del partit, però ells van intensificar una mica en defensa i nosaltres no vam encertar en algunes accions, i ells van marxar en el marcador, però vam seguir i seguir treballant i lluitant fins al final com sempre he demanat, així dona gust jugar i competir en els pavellons de tota Catalunya, felicitats a tots els nois. La freda: ofegats de calor, els nens ho van patir molt i va ser complicat. La calenta: Tots els nens van aportar, en tots els aspectes, amb gols o defensant, granet a granet, fer 31 gols al tercer, no es fàcil, per tant ho estem fent be.

Avui em jugat amb: Sergi, Alex, Noel, Pol , Dani ,Marc, Edgar,Dimas , Joan, Raúl, Isaac, Eric, Guillem , Hugo. Entrenats per: Roger i Nil Staff tècnic: Dani P. Daniel Leon

 

COPA CATALANA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 1. 10a jornada

 AEH Les Franqueses 6 10 Club Handbol Igualada

 Victòria en l’últim partit de la temporada

El dissabte 6 de maig l’equip aleví masculí de nivell 1 va desplaçar-se a Les Franqueses per jugar el partit de la desena jornada de la Copa.

De la millor manera possible els nois igualadins van acomiadar la competició. El rival no ho va posar fàcil perquè la victòria igualadina es va haver de treballar de valent. Així ho demostra el desenvolupament del partit: el primer període empatat 4 gols a 4; el segon guanyat amb un 3 a 6 favorable a l’Igualada; en el tercer Les Franqueses reaccionen i tornen a empatar el partit amb un 5 a 5 en el lluminós; en el quart període els igualadins treuen pit, guanyant per un 4 a 7 que els donà la victòria del partit. Emoció fins al final amb una lluita intensa al llarg de tot l’enfrontament.

Per a la major part de l’equip va ser el seu últim partit oficial de mini handbol. La pròxima temporada en categoria infantil ja jugaran amb la normativa de l’handbol. Tot el que han après fins ara serà la base del seu joc en el futur. Uns nois excepcionals amb els qui viurem partits espectaculars. I els més joves, que continuaran una temporada més en la categoria, seran els guies dels qui arribaran a l’equip. Entre tots, l’èxit de l’handbol igualadí està garantit.

 

Dirigits per Laura Baraldés, van jugar: Oriol Pou, Damià Pou, Èric García, Xavier Malpartida, Arnau Vargas, Jan Tardà, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Ian Queraltó i Oriol Cirera.

CAMPIONAT ALEVÍ (NIVELL 2) – JORNADA 22

BRILLANT VICTÒRIA A LA LLAGOSTA

H.C. VALLAG 5 – CLUB HANDBOL IGUALADA (B) 11

Gran partit dels alevins de primer any, amb una meritòria victòria a domicili per treure’s el barret. Partit disputat dissabte 6 de maig al matí, al Pavelló Antonio García Robledo de la Llagosta. Els Igualadins ja des de l’inici van sortir endollats i van completar unes dos primeres parts amb un gran nivell. Van jugar amb una gran despesa física i gràcies a les ajudes en defensa i trenant bones jugades d’atac van guanyar els dos primers parcials 12-14 i 6-12. A la represa tot i ser conscients que jugarien amb el mateix cinquet inicial durant tot el partit, no van defallir. Van empatar el tercer parcial a 11, sofrint un parell d’expulsions i competint instants amb només 3 jugadors de camp. Finalment van acabar el matx de la millor manera possible, amb victòria en l’última part 9-12. Només queda doncs felicitar als nostres nois i encoratjar-los a seguir treballant en aquest final de temporada.

Jugat amb: Guillem Cabré, Nil Camps, Adrià Nogales, Quim Amich i Àlex Poblador. Entrenat: Nico Orozco

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENINA (NIVELL 1) PRIMERA FASE –jornada 11

LES FRANQUESES 7- 9 CLUB HANDBOL IGUALADA

Dissabte 6 de Maig, les nostres nenes van jugar un súper partit a casa del rival , van perdre la primera part, empatar la segona i guanyar les 2 restants. Van jugar molt, o van donar tot al camp, bon atac, bona defensa i van recollir la seva merescuda recompensa.Bones sensacions doncs seguint amb aquesta línia els resultats arriben.

Dirigides per Laura Baraldés,Elia Roca i Mònica Bisbal.Van jugar: Alba, Lorena, Iona, Mireia, Aroa, Miriam, Julia, Ariadna, Rebeca i Clàudia.

Porteres: Judit i Nuria

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *