Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CRONIQUES PARTITS 29/30 ABRIL

LLIGA 2ª CATALANA SENIOR MASCULI GRUP B FASE 1 JORNADA 26

 CLUB HANDBOL IGUALADA: 37 A.E. AULA: 31

VICTÓRIA FRONT EL LÍDER

 

L’ Igualada d’handbol s’ha enfrontat en el últim partit de la lliga de segona catalana al líder d’aquesta, el AE AULA de Barcelona, el partit ha estat interessant, ja que l’Igualada ha pogut recuperar a jugadors que tenia lesionats i per primera vegada en les últimes 4 jornades ha jugat amb una banqueta plena de jugadors, tot el contrari que el AE Aula , que per culpa de tenir 3 jugadors lesionats i 3 jugadors sancionats només ha pogut presentar a 7 jugadors.

Ja des del començament del partit l’Igualada ha anat sempre pel davant en el marcador, amb un joc ràpid i efectiu que el AE Aula no ha pogut aturar, els igualadins han pogut mantenir sempre una diferència de gols suficient per anar tranquils en el partit tot i algunes errades en defensa i en atac que han corregit immediatament.

A l’acabar el primer temps el resultat era de 19 a 16 pels Igualadins, però ja es veia que els jugadors del AE Aula anaven esgotats i que no podrien aguantar el ritme a la segona part.

Al començament d’aquesta segona part , l’Igualada que ara si que ha pogut fer canvis, s’ha anat marxant en el marcador i al minut 15 el resultat ja era de 28 a 23 ,5 gols de diferència , tot i que els barcelonins jugaven al límit, el cansament es notava moltíssim i les jugades no acabaven de donar fruits. L’Igualada ha pogut demostrar que amb jugadors suficients aquesta temporada podia haver acabat la lliga amb una millor posició a la graella. Final del partit amb un resultat de 37 a 31, que es mereixien els igualadins pel bon joc desplegat.

Pròxim partit ja de Copa, que encara no estan publicades per la FCH les dates ni els equips que s’enfrontaran.

 

Entrenats per Pol Cantero Carbonell , han jugat:

Porters: Jordi Bermejo (7 aturades) , Carles Serra (7 aturades)

Jugadors de pista: Esteban Lezama (4), Oscar Visa (7), Roger Calzada (3),

Jordi Vilarrubias (6), Sergi Garcia (2), Jordi Grado (9), Pere Sendra (3), Daniel Fons (3), Nil Subirana i Nico Orozco.

 

COPA FEDERACIÓ JUVENIL MASCULÍ

HANDBOL C.H. IGUALADA 37 –33 SAFA HORTA

CONFIATS

En el segon partit de copa ens visitava en aquesta ocasió el Safa Horta equip al que ja ens havíem enfrontat en dues ocasions a la lliga regular i al cual havíem guanyat, això va ser el nostre pitjor rival, ja que la confiança va fer que durant tot el partit no demostréssim el nostre potencial i que podíem agafar una còmode distancia i jugar tranquils gestionant-la. Al final encara ens podíem haver creat algun ensurt, ja que l’actitud d´ells va ser excel·lent encara que al seu equip hi hagués 8 cadets en cap moment van donar el partit per perdut. Resultat final 37-33. S´ha de continuar treballant …….

Per l´Handbol Igualada van jugar Nil Subirana, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Carrasco, David Malpartida, Arnau Capitán, Nico Orozco, Pep bové amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL COPA CATALANA CADET FEMENINA PRIMERA FASE GRUP A

JORNADA Nº 4

ASCÓ 30  –   CH IGUALADA 20

Bon partit de les cadets aquesta setmana.

Tot i ser justes i anar sense portera, les cadets ens han fet vibrar amb un patit molt intens i no els ho han posat fàcil a les noies d’Ascó.

Han estat fortes en defensa i molt lluitadores a l’hora d’atacar, però tot i així no han pogut aconseguir la victòria, ens ha faltat una mica d’encert entre els tres pals, i les noies d’Ascó ho han aprofitat.

Jugat amb: Alba Camañes, Alba Casé, Ane Crespo, Andrea Romero, Julia Subirana, Laia Sanuy i Olga Núñez.

Entrenats per Lalo Canales i Àngel Arias

COPA CATALANA CADET MASCULINA primera fase Grup A 2ª. Jornada.

CH Cerdanyola Verd 32 – 30 Finques Argent Igualada

Els igualadins fan tremolar el rival

 

El dissabte 29 de febrer l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada es va desplaçar al PEM Guiera de Cerdanyola del Vallés per disputar el partit de la segona jornada de la Copa Catalana. Els cadets del Club Handbol Igualada va desplegar un joc espectacular, ple de força i vistositat, com mai se’ls havia vist en tota la temporada. Els jugadors del Cerdanyola no van ser menys, responent amb la mateixa intensitat al joc de l’Igualada. La igualtat en el marcador així ho reflectia. Arribat el minut 15 de la primera part un 8-8 es veia en el lluminós. Bona defensa de les dues esquadres i el mateixos nervis a l’atac. En el minut 20, amb un 10-10, encara es mantenia l’empat. A partir d’aquí, el Cerdanyola va aconseguir petits avantatges que el van permetre superar, per 14 a 11, als igualadins en el minut 24 del partit. No obstant això, la reacció dels visitants no es va fer esperar. Estaven crescuts, no només podien sinó que volien superar el rival. Finalment, amb un 14 a 14 es va acabar la primera part del matx. A la represa, el Cerdanyola es va avançar d’un gol en els primers 5 minuts de la segona part. Però en aquest partit els petits errors es pagaven. Els igualadins empataven jugant amb el cor calent i el cap fred. A l’atac el joc d’equip funcionava a la perfecció, aquesta vegada la pilota circulava amb velocitat passant de mà en mà amb precisió. En el minut 40, els igualadins havien aconseguit distanciar-se de dos gols per sobre del Cerdanyola. Diferència que es va mantenir fins al minut 50 amb penal en contra i exclusió de dos minuts del pivot igualadí. Però aquí estava el porter de l’Igualada, que a la seva gran actuació va afegir l’aturada espectacular del penal. De retruc, el contracop igualadí va permetre ampliar fins a 3 punts la diferència en el marcador, 24 a 27 favorable als visitants. El públic igualadí al llarg de tot el partit no va deixar d’animar el seu equip. L’energia dels jugadors s’encomanava a la grada. Tothom sentia que la victòria era possible. Els de Cerdanyola també. La lluita era aferrissada, el partit engrescador i de qualitat. En el minut 55 la diferència era de tan sols un punt, 28-29, favorable a l’Igualada. Però en aquell moment l’àrbitre va decidir ser el protagonista. L’exclusió molt dubtosa d’un jugador igualadí va portar que els locals empatessin el partit. En el minut 56 aconseguien sumar un punt més, 30-29. Resultat que es va mantenir a falta dels dos últims minut del partit. L’Igualada no es rendia, el Cerdanyola tampoc. Ambdues aficions animant els seus jugadors. En el minut 59, continua l’avantatge local, 31-30 en el marcador. Els grocs lluitaven per l’empat, però les decisions arbitrals van impedir la fluïdesa del joc. El matx va acabar amb un lamentable penal en contra dels igualadins. Penal llançat una vegada havia acabat el temps reglamentari de joc. L’afició va marxar molt contenta del treball dels jugadors i del seu tècnic. Amb una certa sensació d’impotència però orgullosa per la implicació de tothom.

Dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Marc Andreu, David Malpartida, Arnau Torner, Fernando Almendro, Marc Espinagosa, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Toni Puig, Biel Hornas, Biel Morales, Pol Calvet i Iván Salazar.

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ NIVELL A

 

CHI GUALADA 31 – HANDBOL SANTPEDOR TARONJA 27

MILLOR, IMPOSSIBLE

Hi ha dies on tens la sensació, que és un dia especial, que no tens por que surti res malament, on la vida passa davant teu, recordant que tots aquests nois, eren petits i que, eren indefensos davant aquesta vida, i que ara creixen i trien un esport i comencen a volar, també hi dies que et sents orgullós del seu comportament i de les seves ganes de lluitar i de viure que tenen, per tant tot això ho van plasmar el dissabte en un partit per a mi, la millor primera part de la temporada i que costarà tornar a gaudir d’un partit tan guapo, tan intens i tan lluitat i concentrats com el que es van parir, aquests noiets que tenen bigotet, que van amb el Pavo a sobre i parlen de clans Royal i no sé que. No puc parlar d’handbol, perquè no en se tant per dir res dolent i no puc analitzar fredament tot el partit, només dir que tots van estar a un nivell espectacular i que tardarem a oblidar el partit. No m’oblidaré per descomptat, de la fantàstica feina dels místers i del Carles, que cada dia fan una tasca espectacular, i que mai podrem agrair-los la feina que han fet i faran amb els nois, gràcies de part de tots. La freda: Per molt que surti a la tele i ens omplim la boca de bons comportaments a la graderia, sempre hi ha algú, que no és esportista i que es pensa que cridant, i insultant a qui sigui, el seu fill serà millor jugador, lamentable i trist, espero no veure mai un comportament així en la nostra afició. La calenta: Exemplar comportament de l’entrenador del Santpedor, que molt esportivament cada jugada que els nostres nois prenien mal, preguntava com estaven, i al final del partit preguntar pel Dani i es va disculpa, gràcies.

Avui em jugat amb: Sergi, Alex, Noel, Pol , Dani , Igor, Edgar,Dimas , Joan, Raúl, Isaac, Eric, Guillem , Hugo. Entrenats per: Roger i Nil Staff tècnic: Dani i Dani P, i el Samu Daniel Leon

 

COPA CATALANA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 1. 9a jornada

 

Club Handbol Igualada 7 – 9 Handbol Bordils

Adéu a la Copa

El dissabte 29 d’abril l’equip aleví masculí de nivell 1 va rebre en la Sala de Barri del Complex Esportiu de Les Comes a l’equip de l’Handbol Bordils L’equip igualadí es jugava dissabte l’accés als quarts de final de la Copa Catalana. Qui sortís victoriós de l’enfrontament ocuparia la tercera plaça de la classificació i obtindria el passi a quarts. En el primer període els igualadins van mantenir a ratlla el rival. El marcador estava molt ajustat però els de casa sempre anaven un gol per endavant. Fins a l’últim minut, quan una sèrie de males passades encadenades van permetre al Bordils forçar l’empat. Encara més encoratjats, els jugadors igualadins, van sortir al segon període decidits a superar el rival. I així va ser, malgrat que es va haver de lluitar de valent, els igualadins arribaren a la mitja part dominant el partit. Es diu que a la tercera és la bona. Tant l’afició igualadina com la banqueta volien rematar el partit en el tercer període. De ben segur que els de Bordils pensaven en el vestuari que si no reaccionaven se’ls hi escapava la classificació. Quan l’àrbitre va xiular la represa del joc els nervis estaven a flor de pell. Això va passar factura als locals que es van desfer. Va mancar concentració en el llançament a porteria i intensitat en la defensa. Els de Bordils van guanyar seguretat i encert superant totalment als igualadins. El tercer període va ser per als gironins que empataren el matx. Tot s’havia de decidir en l’últim període. Malauradament pels grocs, el quart període va ser una còpia del tercer. Els de Bordils van mostrar més coratge, encert i concentració; cosa que els va permetre guanyar el parcial i endur-se’n la victòria del partit. La següent jornada serà de tràmit per als igualadins. No obstant això, és d’esperar que lluitaran de valent, com sempre han fet, per aconseguir la victòria en l’últim partit oficial que jugaran aquesta temporada.

Dirigits per Nico Orozco, ho van donar tot: Oriol Pou, Xavier Malpartida, Èric García, Arnau Vargas, Jan Tardà, Adrià Nogales, Anton Aguilera, Guerau Llansana, Aniol Gumà i Jan Estévez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *