Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CRONIQUES PARTITS 8-9 ABRIL

LLIGA 2ª CATALANA SENIOR MASCULI GRUP B FASE 1 JORNADA 24

Partit jugat el dissabte 8-4-2017 a les 20 hores a Igualada

Fora de les fases d’ascens

C.H. IGUALADA : 28 HIMESA SA SURIA : 31

A l’equip d’ Igualada li era molt important guanyar aquest partit, ja que si aconseguia la victòria, encara podia optar a jugar les fases d’ascens de categoria, el mateix li passava als del Súria. Tots dos equips anaven molt igualats en la classificació d’aquest grup de la Lliga Catalana.

En la primera part l’Igualada ha començat dominant el partit amb molta força, els primers minuts han estat d’un joc molt efectiu dels anoiecs i que els de Súria no podien aturar, al minut 6 els igualadins guanyaven per 7 a 2. Al Igualada se li veia molt fort tant en atac com en defensa i els de Súria estaven desbordats, al minut 15 el resultat ja era d’11 a 5, sis gols de diferència amb el que semblava que l’equip local aniria ampliant. Però l’Igualada tenia un punt feble molt important, la manca de banqueta, en un partit tan dur físicament com aquest poder descansar uns minuts és vital per recuperar forces i l’Igualada com que en aquests moments té quatre jugadors lesionatss no ho ha pogut fer.

A mesura que passaven els minuts, se li anava notant l’esgotament físic als igualadins al no poder fer les rotacions necessàries, i el Súria ho ha pogut aprofitar amb una banqueta ben plena, els seus jugadors han pogut descansar els minuts necessaris i prop de finalitzar aquesta primera part el Súria ja anava recuperant gols al Igualada, tant que al minut 30 la diferència de sis gols ja s’havia reduït només a dos acabant aquesta primera part 16 a 14, però preocupant per l’evolució que portava l’encontre. En reprendre el partit a la segona part el pitjor que es preveia ha passat, els Igualadins han jugat molt esgotats, es notava en totes les jugades que el cansament ens influenciava i no podien desplegar el seu joc habitual, tirs a porta que es van fallar, defenses amb errors, etc.. I per contra el Súria es trobava ben fresc comparat amb els de l’Anoia. Pel que tot i que l’Igualada ha plantat cara, el Súria ha pogut jugar amb més comoditat igualant el marcador i a les acaballes d’aquesta segona part avançar-se en el marcador acabant el partit amb un resultat que ha deixat l’Igualada fora de les fases d’ascens matemàticament, 28 a 31.

Tot i que els Igualadins han perdut aquest partit important, almenys tenen assegurada la permanència, matemàticament també, en aquesta categoria en la qual militen des de fa 3 temporades.

Seguent partit el pròxim 22 o 23 d’abril amb el Palautordera.

Entrenats per Pol Cantero Carbonell, han jugat:

A la porteria: Jordi Bermejo (1a.) , Eric Plaza (9a.)

A la pista: Esteban Lezama (1), Oscar Visa (7), Roger Calzada (1), Jordi Vilarrubias (1), Sergi Garcia,

Jordi Grado (8), David Diaz(8) i Nil Subirana (2)

 

PRIMERA CATALANA SENIOR FEMENÍ 2ª FASE 3ª JORNADA

CLUB HANDBOL IGUALADA 24 – 27 H. PARETS

Tercer partit de la segona fase de Primera Catalana. El CH Igualada va fer una gran primera part arribant al descans amb un avantatge de 3 gols. A la represa les visitants van endurir el joc, cosa que va propiciar la precipitació de les Igualadines en algunes accions d’atac , aicí l’handbol Parets va aconseguir remuntar l’encontre i acabar guanyant el partit.

Dirigides per Xavier Corbinos van jugar: Mònica Bisbal a la portería, Laura Ferrera , Alícia Nieto, Raquel Arnau, Maria Mayol, Marta Hernández, Mar Samper, Olaya Cano, Mireia Subirana i Lídia rojas.

 

2ª CATALANA JUVENIL MASCULÍ

HANDBOL OAR GRÀCIA 37-24 C.H. IGUALADA

EN LA LINEA DE LA TEMPORADA

Últim partit de lliga i desplaçament a Sabadell per jugar contra el Oar Gràcia, aquest partit a priori era dels que agrada veure, ja que el nivell és semblant  i així va ser fins al minut 20 de la primera part amb alternances al marcador, en aquest moment l’exclusió d´un jugador va ser determinant perquè els de Sabadell marxessin en el marcador de 5 gols a la primera part. La segona part va ser una continuació de la primera però en cap moment vam tenir oportunitat de poder apropar-nos en el marcador i al final el marcador va ser de 37-24 que sense reflectir el que va passar a la pista es pot considerar just després de deixar-nos anar en els últims minuts. Hem de continuar treballant …….

Per l´Handbol Igualada van jugar Nil Subirana, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Max Segura, Arnau Capitán, Nico Orozco, Pep bové amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro.

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA Sèrie A2 Segona Fase. 5a jornada

Finques Argent Igualada 30 – 36 Joventut Handbol La LLagosta

BON PARTIT !

Diumenge 9 d’abril l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada jugava l’últim partit de la segona fase a la Sala de Barri del poliesportiu igualadí. S’enfrontava al Joventut handbol La Llagosta i el partit es preveia d’alt nivell. L’inici del partit feia veure que no seria fàcil, van començar amb un 0-3 contra els interessos de l’equip, però els igualadins van girar la situació en pocs minuts amb un resultat de 4-3 que va posar nerviosa la banqueta rival. La primera mitja part va ser molt igualada i els locals van estar dins el partit tota l’estona. Tot i així, va arribar el descans amb un resultat de 13-18. La segona part, l’afició local va veure un partit que es podia guanyar i tenia l’esperança que es pogués capgirar, ja que els nois igualadins no van abaixar els braços en cap moment. Alguns desencerts en els tirs i un trist arbitratge (de vegades convindria un bon reciclatge) van fer que els nois no poguessin remuntar el resultat. L’encontre va finalitzar amb un resultat de 30-36. L’equip igualadí va mostrar una bona versió i els aficionats van veure un bon partit. Esperem que l’inici de la propera competició, la sort i els resultats els acompanyin.

Dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Joel Solanelles, David Malpartida, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Marc Espinagosa, Toni Puig, Fernando Almendro, Jose Herrerías, Biel Hornas i

INFANTIL MASCULI CHI – SPECIAL APINAS (partit amistós)

JORNADA MOLT ESPECIAL

Hem jugat un partit, molt especial, Molt de respecte al principi, que s’ha convertit en una experiència fantàstica, els nois que s’ho han passat molt bé, i em vist somriures, que valen més que totes les competicions i els mals moments. Ens em barrejat, per sentir-nos tots iguals, per compartir sensacions i passar un bon moment. És molt gratificant, com a pare d’escola inclusiva, que el club, aposti per aquest camí, i dies així, ens posen a tots al nostre lloc. Gràcies per passar una estona tan guapa.

Avui em jugat amb: Sergi, Alex, Dani , Igor, Edgar, Dimas , Joan, Raúl, Isaac, David, Eric,Nico, Alex, Nora, Judith i Manu Del colegio castellano- Leonés,» ho semblava» ens ha pitat Nil Subirana Entrenats per: Roger i Jordina Staff tècnic: Dani León i Dani Pajuelo

Daniel Leon

 

COPA CATALANA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 1. 7a jornada

Handbol Gavà «Blau» 11 – 5 Club Handbol Igualada

Dels millors partits de la temporada

El diumenge 9 d’abril l’equip aleví masculí de nivell 1 va viatjar fins a Gavà per disputar el partit de la setena jornada de la Copa. Es va veure una de les millors versions de l’equip aleví del CH Igualada. Els jugadors van desplegar una forta defensa, aturant amb valentia els atacs rivals. Molt concentrats, s’ajudaven els uns als altres per a no deixar espais de penetració als gavanencs. A la vegada, l’actuació dels dos porters del diumenge, l’Ian i el Jan, va estar molt encertada amb nombroses aturades fins i tot de penals. En fase d’atac, l’equip es va trobar amb més dificultats. La defensa del Gavà actuava amb contundència, cosa que no permetia llançar amb facilitat contra la seva porteria. Però els igualadins no defallien i una vegada i una altra ho intentaven sense descans. Va ser tota una mostra d’actitud, de treball en equip i d’esforç col·lectiu. Un empat hauria estat un resultat més just. Els igualadins amb un període empatat, dos perduts per la mínima diferència i un guanyat no van poder sumar cap punt en aquest partit. Una llàstima, ja que el bon joc dels dos últims partits, difícilment els servirà per passar a la següent ronda del campionat. Tot depén de guanyar els dos pròxims partits i que els de Barberà superin al Bordils en la jornada de Sant Jordi.

Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Damià Pou, Oriol Pou, Anton Aguilera, Jan Estévez, Adrià Nogales, Ian Queraltó, Xavier Malpartida, Èric García, Aniol Gumà i Jan Tardà.


 

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENINA (NIVELL 1) PRIMERA FASE –jornada 6

H St Joan Despí 12 – 4 CH Igualada

Dissabte 8 d’Abril, les nenes van jugar al camp del Sant Joan d’Espí, un partit on van fer un joc rapid, van defensar la porteria molt bé, però l’atac no va funcionar el suficient per poder fer front a un molt bon equip rival. Van lluitar, van córrer, però el rival no les va deixar guanyar.

Bones sensacions doncs seguint amb aquesta línia els resultats arribaran.

Dirigides per Laura Baraldés i Elia Roca.

Van jugar: Alba, Lorena, Iona, Mireia, Aroa, Miriam, Julia, Ariadna, Rebeca i Clàudia.

 

Porteres: Judit i Nuria

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *