Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CRONIQUES PARTITS 1-2 ABRIL

LLIGA 2ª CATALANA SENIOR MASCULI GRUP B FASE 1 JORNADA 23

PERDUT EN L’ÚLTIM MINUT

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: 33 CLUB HANDBOL IGUALADA: 31

Partit jugat a Mataró el dissabte 1 d’ abril a les 16:00 hores.

El partit ja es preveia complicat perquè el Mataró tot i anar per sota en la classificació, jugant a casa seva és molt difícil treure-li punts. Tot i així el Igualada va començar molt fort i en els primers 5 minuts el resultat era de 0 a 3 a favor dels anoiencs, semblava que el partit seria més fàcil del que es pensaven, però aviat el Mataró es va posar les piles i al minut 15 ja anaven igualats 9 a 9, a partir d’ací fins al minut 30 de la primera part el resultat ha estat sempre ajustat un gol amunt, un gol per sota. Al final de la primera part 17 a 17.

Tota la segona part l’Igualada ha intentat deixar pel darrera en el marcador al Mataró però ha estat impossible, el Mataró no ha deixat al Igualada que fes el seu joc, amb una defensa individual, per moments total, ha pogut anul·lar els atacs dels Igualadins que per acabar-ho d’arrodonir ha hagut de jugar amb dos jugadors lesionats que no han pogut jugar al 100%. Al minut 29 d’aquesta segona part el resultat era de 32 a 31 pel Mataró i l’Igualada tenia en les seves mans l’atac, semblava que el partir acabaria amb empat si l’Igualada aconseguia acabar la jugada amb un gol, però no ha pogut ser, el Mataró ha recuperat la pilota i ha sabut aguantar fins als últims segons que ha fet el gol definitiu de la seva victòria. Quan l’Igualada ha tingut la pilota ja només quedaven escassos segons per acabar el partit i encara que en un atac es pogués fer un gol, ja era impossible empatar, pel que el partit ha acabat 33 a 31 pel Mataró.

L’Igualada s’allunya de poder jugar la fase d’ascens, ara bé, si guanyés els 3 partits que queden de lliga podria encara aspirar a jugar aquesta fase. Tot és possible.

El pròxim partit es juga a Igualada el proper cap de setmana contra el SAS Súria, partit que es preveu també, com tots, molt igualat i intens.

Entrenats per Pol Cantero Carbonell, han jugat:

Porters: Jordi Bermejo (4 a.) i Eric Plaza (8 a.)

Jugadors de pista: Esteban Lezama (5), Oscar Visa (4), Jordi Vilarrubias (4), Roger Calzada, Sergi Garcia (3),

Jordi Grado (4), David Diaz (10), Pere Sendra (1), Daniel Fons i Nil Subirana.

 

LLIGA 1ª CATALANA SENIOR FEMENI

HC PERELLÓ 20 – CH IGUALADA 15

Jugat amb : Mònica Bisbal, Laura Baraldés, Laura Ferrera, Alícia Nieto, Maria Mayol, Marta Hernández, Mar Samper, Olaya Cano, Raquel Arnau, Mireia Subirana.

Entrenador ; Xavier Corbinos

2ª CATALANA JUVENIL MASCULÍ

 

LLÀSTIMA

 

HANDBOL C.H.I. IGUALADA 38 – 40 COOP HANDBOL SANT BOI

 

Jornada 21 de lliga i en aquesta ocasió ens visitava el Sant Boi equip que ens portava 1 punt de diferència per lo tant amb un nivell semblant al nostre i així va ser durant tot el partit les diferencies al marcador van ser molt justes amb alternances al marcador constants fins que al final la falta de banqueta de nosaltres ens ha fet perdre el fil al final del partit  amb un marcador en contra de 38 – 40. Hem de continuar treballant als entre-nos.

Per l´Handbol Igualada van jugar Nil Subirana, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Simon, Arnau Capitán, David Malpartida, Pep bové amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro.

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL COPA CATALANA  CADET FEMENI PRIMERA FASE GRUP A JORNADA Nº 1

CH IGUALADA 23 – ASCÓ 32

Primer partit de Copa de Fase A2. Partit fluix per part de les Igualadines, avui no ha acabat de sortir res, la defensa ha estat fluixa i l’atac poc encertat. Tot i enfrontar-nos a un rival ja conegut, les noies no van acabar de desplegar el seu joc, els va mancar rapidesa i definició a les jugades en atac. En defensa van passar d’una 5 – 1 a una 4 – 2 sense gaires resultats. Tot i millorar una mica a la segona part, no va ser suficient per atrapar a les noies d’Ascó que van sortir a per totes des del primer minut.

Jugat amb: Abril Horcas, Alba Camañes, Alba Casé, Andrea Romero, Ane Crespo, Julia Subirana, Laia Sanuy, Maria Vivar i Olga Núñez. Entrenats per Lalo Canales i Àngel Arias

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA Sèrie A2 Segona Fase. 7a jornada

Els de Lliga donen un bon espectacle

 

Club Handbol Sant Cugat 53 – 30 Finques Argent Igualada

 

El dissabte 1 d’abril l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada va desplaçar-se al Pavelló La Floresta de Sant Cugat del Vallès. Es disputava el partit de la setena jornada de la segona fase de la lliga.

Intens partit el que es va veure dissabte al vespre en la Floresta. Els nois igualadins van sortir a la pista amb molta decisió per mostrar les seves qualitats. Desplegaren un atac vistós amb jugades treballades d’extrem a extrem que buscaven el desequilibri de la defensa local. Al llarg dels primers vint minuts del partit mantenien l’empat en el marcador o bé se situaven per sota del rival per una mínima diferència. El ritme de joc incessant va passar factura als igualadins que al final del primer període afluixaren donant ales en el lluminós al Sant Cugat. 22 a 14 va ser el resultat de la primera part.

A la represa del joc, els rivals van rematar el partit amb una intensitat que els grocs no van saber afrontar. No obstant això, en cap moment van abaixar els braços, ben al contrari, els igualadins van mostrar una actitud molt positiva lluitant amb fermesa dins de les seves possibilitats. Els 83 gols del partit van mantenir entretingudes les aficions. Llàstima que els 30 gols que va marcar el CH Igualada aquesta vegada no els hi donessin la victòria.

Dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Joel Solanelles, David Malpartida, Marc Andreu, Arnau Torner, Fernando Almendro, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Marc Espinagosa, Toni Puig, Biel Hornas i Biel Morales.

 

LLIGA CATALANA 2ª FASE INFANTIL FEMENI JORNADA 10

CHI 26 – 17 SAN JUAN DESPI

DOCTOR JEKYLL Y MISTER HYDE

 

Quart enfrontament amb el Sant Juan Despí i quin millor per veure l’evolució d’aquest equip. En una paraula «IMPRESSIONANT». Començament igual que la pel·lícula. Nerviosisme, errades, imprecisions per part dels dos equips. Una part estranya i diferent en la qual cap equip volia dominar en el marcador. Moltes proves en les quals, els tècnics igualadins, anaven tramant la seva estratègia i la transformació de l’equip . Una transformació que s’anava forjant lentament. Arribem a la mitja part amb un marcador ajustat d’11-10. Però va arribar el descans, els minuts que volien per canviar la mentalitat , el cos, el pensament ,en definitiva la transformació de «Doctor Jekyll a Mister Hyde «. Sortida en tromba en un parcial de 9-1 sense cap oportunitat de reacció per part de l’equip contrari. Uns contraatacs ràpids i màgics, amb uns forats ben trobats pels extrems si, si aquells extrems que tots sabem el que són capaces de fer. Tot un senyor partit en tots els aspectes. I sobretot una transformació que va durar més enllà del xiulet del final del partit. Una transformació que van patir fins i tot a dins de les dutxes amb riures i cançons. Endavant Igualada i amunt l’infantil femení.

Jugadores: Julia Lladó, Melat Olivé, Mireia Monleón, Aina Hornas, Nuria Garriga, Carla Carbó, Karen García, Elia Dueñas, Dàmaris Rosa i Marta López

Porteres: Ari Sanjuán ,Marina Martí

Lesionades: Érika Chia, Dàmaris Rosa i Marta López

Delegats: Jerson Chia i Josep Carbó

Cos tècnic: Laura Baraldés i Xavier Corbinos

 

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ NIVELL A

 

PESCANT AL TER

 

GEIEG 24 – CH IGUALADA 32

 

Tocava un llarg desplaçament cap a Girona amb un rival no gaire a dalt de la classificació,però sempre complicats, pel viatge, matinar, i que per mi, es una lliga, que a part de 3 o 4 primers, els equips, tots et poden complicar la vida. Vam començar el partit havent fet un bon escalfament però no va anar gaire bé. Ens van fer un parcial de 5-0 i no vam saber reaccionar fins al minut 6, total que tota la primera part va ser igual. Ens va costar molt atacar i no trobàvem espais. Final de la primera part amb un resultat de 14-9 en contra. Per cert molt bona intervenció del seu porter que ho va parar quasi tot. Després d’una bona xerrada i carregats d’ànims, tocava fer la remuntada i posar-nos pel davant en el marcador. I així va ser, vam saber com atacar i ells no sabien com defensar cosa que nosaltres si. Vam aprofitar els seus errors, per córrer i poder fer gols fàcils. Final del partit amb un resultat molt bo 24-32, i 2 punts més al sarró. Els pares i els mateixos nens notem com estem millorant, tant defensivament com en equip en general i això si seguim així, ja us dic jo que acabarem a dalt i sent un dels equips més temuts. La freda: Als partits de desplaçaments molt llarg, ens costa adaptar-nos i fer un bon partit. Però la vida és així i ens hem d’aguantar. La calenta: La bona disponibilitat i ganes d’omplir cotxes, en dies de pocs pares, que per motius diferents no poden ser sempre al costat dels nois, gràcies per ser un grup de pares tan fantàstic. Avui em jugat amb: Sergi, Alex, Noel, Pol , Dani , Igor, Edgar,Dimas , Joan, Raúl, Isaac, Marc , Guillem , Hugo. Entrenats per: Roger i Nil Staff tècnic: Eva

Daniel Leon Santos

 

CAMPIONAT ALEVÍ (NIVELL 2) JORNADA Nº19

DERROTA AMB LLUITA FINS AL FINAL

CLUB HANDBOL IGUALADA «B» 7 – ALEVIN BALONMANO POLINYÀ 9

 

Partit jugat dissabte al migdia a Les Comes contra l’equip Aleví de Polinyà. Els nostres nois els va costa l’inici del partit i van anar de menys a més. Les imprecisions, pèrdues de bola i errades de marcatge individual penalitzen a l’hora de rebre gols en contra. Tot i la lluita van acabar perdent les dues primeres parts. Aquest cop no es van enfonsar i van sortir el tercer quart a donar-ho tot. Amb esforç i coratge van poder empatar-lo, amb una part molt igualada. Finalment i tirant d’orgull propi, van acabar el matx amb una meritòria victòria a l’últim quart. Val a dir que mirant les estadístiques finals del partit i si comptabilitzem el total de gols, els alevins de primer any van fer més gols que l’equip visitant 37 a 36. És moment de seguir treballant als entrenaments amb constància, dedicació i perseverança. Finalment donarà els seus fruits. Endavant!!. Jugat amb: Guillem Cabré, Biel Homs, Nil Camps, Adrià Nogales, Quim Amich, Damià Pou, Anton Aguilera i Àlex Poblador. Entrenat per Max Segura

 

COPA CATALANA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 1. 6a jornada

Club Handbol Igualada 8 – 8 BM Barberà

Van lluitar de valent

 

El dissabte 1 d’abril l’equip aleví masculí de nivell 1 va rebre en la Sala de Barri del Complex Esportiu de Les Comes a l’equip del BM Barberà. Es va aconseguir un merescut empat en un partit que va obligar als igualadins a lluitar de valent per no caure en la derrota. El primer període es va empatar, el segon va ser dels igualadins, el tercer se’l van endur els visitants esperonats per la seva sorollosa afició i, finalment, els igualadins in extremis empataren el quart període i el partit. Aquesta jornada els locals van presentar una defensa més agressiva que en altres ocasions. Pressionaren els contraris marcant-los de prop dificultant d’aquesta manera els atacs rivals. Va estar una bona reacció de l’equip que esperem que es consolidi en els pròxims partits.

Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Oriol Pou, Xavier Malpartida, Èric García, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Arnau Vargas, Jan Tardà, Adrià Nogales, Anton Aguilera i Guerau Llansana

 

 

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENINA (NIVELL 1) PRIMERA FASE –jornada 8

H. GAVA BLAU 9 – 7 CH IGUALADA

JOC IRREGULAR

Desplaçament a Gavà per jugar un partit molt intens. Les nostres nenes van tenir dues parts molt bones la 1º on van empatar tot i que pel joc desplegat mereixien la victòria i la tercera on es van imposar clarament al Gavà Blau. Pel que fa a l’a 2ª i darrera part no van poder contrarestar un atac més eficient del rival.

Bones sensacions doncs seguint amb aquesta línia els resultats arribaran.

Dirigides per Laura Baraldés , Elia Roca i Mónica Bisbal van jugar:  Alba, Lorena, Iona, Mireia, Aroa, Miriam, Julia, Rebeca i Clàudia. Portera: Judit

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *