Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques competicions 25-26 Març

 

LLIGA 2ª CATALANA SENIOR MASCULI GRUP B FASE 1 JORNADA 22

CLUB HANDBOL IGUALADA : 31 C.H. SANT FOST : 29

UN ALTRE TRIOMF DEL IGUALADA

Sisena victòria consecutiva dels Igualadins a domicili , aquesta vegada jugava contra el tercer classificat a la lliga el C.H. Sant Fost, de Sant Fost de Capsentelles.
Partit jugat el dissabte passat a Les Comes a les 8 del vespre, dia fred i plujós però que no es notava a la pista. Un partit molt intens, com els que últimament estem veient en el joc de l’gualada.


A tots dos equips els hi era molt necessari guanyar el partit, al Sant Fost per no perdre la tercera posició a la Lliga i al Igualada per mantenir·se o guanyar una posició i continuar tenint opcions a les places per jugar l’ascens.
El Sant Fost va començar molt fort i ràpidament es va distanciar dels locas amb 2 gols de
diferència als primers minuts de joc. Semblava que l’ Igualada no acabava d’entrar en el partit,
amb algunes errades i pèrdues de pilota que no són habituals en l’equip, però per altra banda
lluitaven amb el cor per no deixar marxar en el marcador al Sant Fost, i tot i el millor joc del
Sant Fost en aquesta primera part l’Igualada ha pogut mantenir el Sant Fost a ratlla i aconseguien arribar als primers 30 minuts perdent només d’1 gol 17 a 18.

La segona part ha estat com la primera, molt ajustat en el marcador, però aquest cop l’Igualada
ha estat més encertat que el Sant Fost i el que anava sempre al davant era el C.H. Igualada. Es veia a venir un altre final de partit d’infart en què juguen molt el cap fred, no perdre pilotes en les jugades d’atac i aprofitar aquestes jugades. L’Igualada ha sabut fer·ho i el Sant Fost no, en les acaballes del partit el Sant Fost ha perdut dos atacs que no han pogut aprofitar i l’ Igualada no ha perdonat, els últims atacs han acabat en gols espectaculars. Final del partit per 31 a 29. Dos punts d’or més amb un bon partit del sènior masculí del Igualada i bon partit de C.H. Sant Fost que tot i haver perdut han demostrat amb el seu joc perquè van 3rs. a la lliga.

Pròxim partit el dissabte vinent a Mataró contra el Joventut Handbol Mataró B, 8è classificat.

Entrenats per Pol Cantero Carbonell, han jugat :

Porters: Jordi Bermejo i Eric Plaza.
Jugadors de camp: David Cubí, Esteban Lezama (4) Josep Lluis Alvarez (4), Oscar Visa(3) Jordi Vilarrubias (3)
David Diaz (10), Pere Sendra (3), Daniel Fons (3) i Nil Subirana (1).

 

LLIGA 1ª CATALANA SENIOR FEMENI

CLUB HANDBOL IGUALADA 30-30   HANDBOL PALAUTORDERA SALICRÚ

 Partit molt igualat de principi a final, només a la segona part l’equip anoienc va poder distanciar-se amb 4 gols d’avantatge però l’handbol palautordera aconseguí remuntar-ho cap al final del temps reglamentari..

 

 Per l´Handbol Igualada van jugar :

Porteres: Lídia Rojas, Mónica Bisbal

Jugadores: Alícia Nieto, Laura Baraldés, Laura Ferrera, Olaya Cano, Mireia subirana, Maria Mayol, Marta Hernández , Mar Samper . Entrenador : Xavier Corbiños

2ª CATALANA JUVENIL MASCULÍ
HANDBOL SABADELL 30 – 30 C.H. IGUALADA

BONES SENSACIONS

Vintena jornada de lliga i el nostre desplaçament era a Sabadell per jugar contra un dels últims classificats, partit que en principi ens era favorable a no ser per les absències per sanció i per altres motius que feia que el patit a priori s´igualés.
El partit va estat molt igualat amb diferències mínimes que durant la primera part van ser a favor nostre i durant la segona va ser per ells per lo tant el resultat final d´empat a 30 es pot considerar just.

Per l´Handbol Igualada van jugar Nil Subirana, Ivan Ruiz, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Simon, Arnau Capitán, Pep Bové i Xavi Oliva amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro.
MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT!!

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL LLIGA CATALANA CADET FEMENÍ

FASE A2 JORNADA Nº 10

ASOCIACIÓ LLEIDETANA 24 – CH IGUALADA 13

Últim partit de la segona volta

Les lleidatanes van sortir amb moltes ganes, les igualadines van plantar cara i van treballar de valent.
Partit amb moltes baixes, però amb la gran ajuda de les infantils del club que ens van donar suport tant dins com fora de la pista.
La primera part va deixar un marcador de 12 a 6, les igualadines no trobaven l’espai entre els tres pals i cada cop jugaven més nervioses. La segona part va seguir la mateixa tònica, van fer falta 10 minuts per marcar el primer gol.
Els nervis es van notar fins i tot als penals, només 2 gols dels 10 assenyalats que ens han deixat un marcador final de 24 a 13.
Jugat amb: Alba Camañes, Andrea Romero, Julia Subirana, Maria Vivar, Olga Núñez, Carla Carbó, Èlia Dueñas i Mireia Monleón.
Entrenats per Lalo Canales i Àngel Arias

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA Sèrie A2 Segona Fase. 5a jornada

Finques Argent Igualada 18 – 32 CH Cerdanyola Verd

No surten del pou

El diumenge 26 de març, l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada, va rebre en la Sala de Barri del Complex Esportiu de Les Comes al CH Cerdanyola Verd per disputar el partit de la sisena jornada de la segona fase de la lliga.
El partit tornà a mostrar un equip igualadí que no és capaç d’imposar-se als contraris. Com sempre s’ha vist al llarg de la temporada s’hi juga a remolc de l’equip rival. Tant s’hi val que els altres juguin millor o pitjor, els igualadins sempre estan un pas al darrere. Mancats d’idees, sense un estil de joc propi, no imposen la seva autoritat. A mesura que avancen els minuts de partit avança la diferència del rival en el marcador. Setmana a setmana una sensació d’impotència va arrelant sense aparent remei.
Dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Joel Solanelles, David Malpartida, Arnau Torner, Fernando Almendro, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Marc Espinagosa, Toni Puig, José Herrerías, Biel Hornas, Biel Morales i Pol Calvet.

 

LLIGA CATALANA 2ª FASE INFANTIL FEMENÍ JORNADA 9

 Associació LLEIDATANA 14 – 10 CHI

PERDIDAS EN LA NIEVE!!!!!!

Desplaçament a les terres fermes en un dia fred i gris com el mateix partit. Sortida elèctrica de bon començament, per part de les igualadines, amb un 0 – 3, però que ràpidament va passar a ser com un miratge d’un oasi en un desert. Les locals van saber de seguida portar el partit a seu joc lent i travat. Un joc avorrit i poc atractiu que les nostres jugadores no van saber esoldre, com altres vegades. Un partit per oblidar tal com reflecteix el seu marcador.
A seguir treballant tal com esteu fent que aquesta és la línia que heu de seguir. Endavant Igualada així com saben cridar els nostres pares aficionats a les NOSTRES jugadores.
Jugadores:Érika Chia, Julia Lladó, Melat Olivé, Mireia Monleón, Aina Hornas, Nuria Garriga, Carla Carbó, Karen García, Elia Dueñas, Dàmaris Rosa i Marta López
Porteres: Ari Sanjuán ,Marina Martí
Delegats: Jerson Chia i Josep Carbó
Cos tècnic: Laura Baraldés

 

 

 

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ NIVELL A

 

  1. CH. IGUALADA 29 – CH TERRASSA 17

NO TINC CADENES PEL FERRARI, I, NO PASSA RES

Partit per mi considerada trampa, un rival per sota en la classificació, que en el partit d’anada ens va guanyar tranquil·lament i que si no estàvem atents, podríem tenir un ensurt. Doncs res a dir, malgrat escalfar per les grades, als passadissos dels vestidors, amb fred, tot un pèl caòtic, els nois van fer un partidàs, sempre concentrats i molt atents i sobretot, molt i molt endollats, tant en defensa com en atac, per tant felicitar a tothom per al seu esforç i al cos tècnic per la seva feina.
No puc deixar de mencionar, ara que la temporada arriba al tram final, em dóna la gana de dedicar aquesta crònica als nostres porters. Tots em parlat d’ells, no sempre, els hem elogiat, sempre i trobem algun però, a vegades els felicitem, doncs no….., No en tenim ni idea, uns nois que en els entrenaments, potser els tiren 100 o més pilotes, de totes menes, van de cul, uns nois que reben pilotades i que, callen, internament es caguen en la m…., que va parir del llançador, sí que els fan gols pel seu pal, i que, nosaltres fallem penals, els fan gol de 9 metres, fàcils, i que, nosaltres fallem atacs 1 contra 1, que no aixequen els braços, i que, nosaltres perdem pilotes al mig del camp, és igual, tenen uns o… com a elefants, per posar-se davant d’un adolescent d’1, 70, en carrera i que quan arriben a 6 metres, salten i tiren amb tota la mala llet possible.
No sabeu la cara de felicitat que fan i la ràbia que treuen quan fan una aturada, això val més que mil paraules, com deia un conegut meu, només per evitar que un company teu rebi una pilotada, has de deixar-te la pell defensant a mort, per tant gràcies al Carles i el José, que sense performa’ns, als entrenaments, han fet una feina extraordinària, per cert, alguns n’haurien d’aprendre.
La freda: Caos, i caos, cada dissabte a les comes, no ser si serem ciutat europea de l’esport, però falta molt per millorar, és el que hem diuen els equips contraris.
La calenta: L’esmorzar d’equip, una idea fantàstica, caldrà repetir-la, per cert si pot ser sense mòbil, la taula és per parlar amb els companys i el Míster.
Avui hem jugat amb: Sergi, Alex, Noel, Pol , Dani , Igor, Edgar,Dimas , Joan, Raul, Isaac, Marc , Guillem , Hugo i Eric animant
Entrenats per: Nil i Pol Cantero, staff tècnic : Dani i Samu i Dani Pajuelo
Dani Leon

 

CAMPIONAT ALEVÍ (NIVELL 2) JORNADA Nº18

LLUITA SENSE PREMI

HANDBOL ST. JOAN DESPÍ FEMENÍ «A» 11 – CLUB HANDBOL IGUALADA «B» 5

Partit disputat dissabte a Sant Joan Despí enfront l’equip local íntegrament format per noies.

Els nostres nois van fer un bon partit anant de més a menys, com a conseqüència del poc número de jugadors desplaçats. No van poder fer canvis en tot el matx i van acabar esgotats i desanimats.

Tot i així van oferir «batalla» els 3 primers quarts. El primer el van empatar i els dos següents els van perdre per només dos gols cada un. Finalment l’últim es va notar el desgast realitzat durant tot el partit.

És moment d’aixecar els ànims i seguir treballant als entrenaments.

Jugat amb: Guillem Cabré, Nil Camps, Adrià Nogales, Quim Amich i Damià Pou

Entrenador: Max Segura

 

COPA CATALANA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 1. 5a jornada

Club Handbol Igualada 7 – 9 AEH Les Franqueses

Patacada!

El dissabte 25 de març l’equip aleví masculí de nivell 1 va rebre en el Poliesportiu de Les Comes a l’equip de l’AEH Les Franqueses.
Va ser un partit emocionant on s’esperava que els igualadins guanyessin els dos punts de la victòria per consolidar-se en el segon lloc del grup. Malgrat les expectatives, jugant contra l’últim classificat, l’equip groc no va presentar la seva millor imatge. Una actuació descoordinada, amb nombrosos jugadors igualadins renunciant a la defensa individual va ser la causa de la derrota. Si no s’hi juga a l’u contra u, si no s’hi està a prop del rival, no es poden recuperar boles ni iniciar contraatacs. De res serveix, que després de marcar un gol els igualadins, els contraris arribin a la nostra porteria en carrera i sense cap oposició al mig del camp.
Els jugadors del CH Igualada es van esforçar, lluitaren per guanyar el partit i es van desgastar físicament. No obstant això, va fallar la cohesió de l’equip amb una defensa que funcionava a dos velocitats. Potser cal prendre’s més seriosament els entrenaments que és on l’equip ha de conformar el seu estil de joc.
Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Oriol Pou, Jan Estévez, Xavier Malpartida, Èric García, Aniol Gumà, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Arnau Vargas, Ian Queraltó, Jan Tardà.

 

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENI (NIVELL 1) PRIMERA FASE –jornada 7 

Club Handbol Igualada 4 – 12 BM Granollers.

Partit disputat diumenge 26 de Març a la sala de barri pavelló de Les Comes . Van lluitar però no va ser el suficient, el BM Granollers va desplegar un joc rápid i compacte que les nostres jugadores no van saber contrarestar. L’equip igualadí és presentava amb algunes baixes en les files i això va influir en el nivell de joc exhibit. Tot i lluitar fins al darrer instant no va ser possible endur-se la victòria front un rival clarament superior.
Dirigides per Laura Baraldés I Elia Roca. Van jugar: Alba, Lorena, Iona, Mireia, Ariadna, Miriam i Clàudia. Porteres: Judit i Nuria

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *