Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques partits 18-19 Març

PARTIT ELECTRITZANT AMB VICTÒRIA DELS IGUALADINS

LLIGA 2ª CATALANA SENIOR MASCULI GRUP B FASE 1

CLUB HANDBOL IGUALADA : 26 HANDBOL ÈGARA : 25

L’encontre ja es preveia molt complicat per es jugava contra el 5è classificat l’Handbol Ègara de Terrassa i al partit d’anada, jugat el 19-11 ja va estar molt igualat, tant que van empatar 21 a 21.

Als primers minuts de partit ja es veia sobre la pista que el partit seria molt igualat, els dos equips estaven jugant molt bé i no es deixaven marxar en el marcador ni l’un ni l’altre. Les defenses i porteries estaven a ple rendiment i es reflectia en el lluminós, ja que al minut 15 el resultat era de 5 a 6 pels de Terrassa. Encara quedava partit però els jugadors dels dos equips ho donaven tot a la pista amb uns atacs i defenses electritzants que feien aixecar al públic assistent al partit. Cada gol era una festa pels dos equips per la dificultat de fer·los. Al final de la primera part el resultat era de 13 a 13.

Al començar la segona part els del Igualada van sortir molt forts amb atacs ràpids i efectius,  semblava que es podien enlairar en el marcador, ja que als 10 minuts el resultat era de 20 a 17, però l’entrenador de l’Ègara va sol·licitar temps mort i van canviar el sistema de defensa passant a una defensa més individual, l’estratrgia va donar fruits als de Terrassa, ja que van poder aturar els atacs del local  i tornar a apropar·se en el marcador, al minut 50 el resultat era de 23 a 22, tot i que, l’Igualada portava sempre la davantera no deixant ser superats per l’Ègara , a les acaballes del partit els nervis en ambdós equips eren molt evidents, al minut 29 el resultat era de 26 a 25 i qualsevol error del Igualada podia suposar acabar en un empat, però van saber aguantar aquest últim minut de nervis totals tant a la pista com a la graderia i el final ha estat el premi que es mereixien, guanyar per 26 a 25.

Un altre partit a Les Comes dels que fan afició per l’entrega en el joc dels dos equips. Al Igualada l’hi era molt important guanyar però al Ègara també. El pròxim partit es juga també a Igualada , aquest cop contra el C.H. Sant Fost , tercer classificat a la lliga.

Per l’Igualada , entrenats per Pol Cantero Carbonell han jugat:

A la porteria: Carles Serra (5a.) i Eric Plaza (12 a.)

A la pista: David Cubí, Esteban Lezama (3), Josep Lluis Alvarez (1), Oscar Visa (5) Roger Calzada, Jordi Vilarrubias (5), Sergi Garcia, Jordi Grado(9), David Diaz, Pere Sendra(2),Daniel Fons i Nil Subirana (1).

2ª CATALANA JUVENIL MASCULÍ

Handbol Igualada 51 – 29 Safa Horta

BONES SENSACIONS

Dinovena jornada de lliga i en aquesta ocasió ens visitava el Safa Horta de Barcelona, aquest equip ocupa l´últim lloc de la classificació i això ens augurava un partit plàcid, però ja se sap que a vegades la confiança… doncs així va ser , el partit va començar amb un desencert total per part dels nostres i encert d´ells el qual es va reflectir al marcador durant els primers 5 minuts, però a partir d´aquí el nostre equip va començar a jugar amb més tranquil·litat i la diferencia va ser molt clara tal com reflectí el marcador a la mitja part de 23-13. La segona part va seguir la tònica del final de la primera fins arribar al resultat final de 51-29. Hem de continuar treballant als entre-nos i tenir actitud positiva per aprendre i amb això guanyarem tots.

Per l´Handbol Igualada van jugar Max Segura, Nil Subirana, Ivan Ruiz, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Simon, Arnau Capitán amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro. MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT!

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL LLIGA CATALANA CADET FEMENÍ

FASE A2 JORNADA Nº 9

GRANOLLERS SPORTING 29 – CH IGUALADA 27

ESFORÇ ESPECTACULAR

Partit complicat aquest dissabte, teníem davant un dur rival que ja coneixíem, les noies han estat en tot moment al partit, el joc ha sigut molt ràpid, les jugadores del Granollers no volien posar-ho fàcil. Però les igualadines tampoc, el marcador pujava sempre igualat.. La segona part ha sigut igual de lluitada, però al final s’ha imposat el Granollers Sporting per un ajustat 29 a 27. Amb partits així les noies ens tenen a la butxaca, han estat fortes, positives i no han deixat de lluitar en cap moment.

Jugat amb: Alba Camañes, Alba Casé, Ane Crespo, Andrea Romero, Julia Subirana, Laia Sanuy, Maria Vivar i Olga Núñez. Entrenats per Lalo Canales i Àngel Arias

PARTIT APLAÇAT JORNADA Nº 4

UN ALTRE COLOR

GRANOLLERS SPORTING 35 – CH IGUALADA 15

Avui no era el dia, teníem davant el mateix rival que feia 24 hores, però no ho ha semblat. El partit ha sigut molt i molt dur, les noies han tingut davant un equip molt ràpid i dur en atac, però sobretot duríssim en defensa i no han sabut aturar-lo, s’han vist desbordades per aquesta duresa i no ha sigut fins als  darrers  minuts que han sabut contrarestar i contraatacar amb el seu bon joc..

Jugat amb: Abril Horca, Alba Camañes, Alba Casé, Andrea Romero, Julia Subirana, Laia Sanuy, Maria Vivar, Marta, Mireia i Olga Núñez. Entrenats per Lalo Canales i Àngel Arias

 

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA Sèrie A2 Segona Fase. 5a jornada

CH Palautordera-Salicrú 43 – 27 Finques Argent Igualada

SI VOLS SORTIR DEL POU, DEIXA DE CAVAR

El dissabte 18 de març l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada es va desplaçar a Santa Maria de Palautordera per disputar el partit de la cinquena jornada de la segona fase de la lliga. Una vegada més els igualadins van mostrar un excessiu repertori de passades dolentes, de regals de pilota als contraris, de precipitació i desencert en els llançaments. No obstant això, en l’últim terç de la primera part, l’equip es revifà en defensa. Alhora, encadenava una sèrie de gols a l’atac que li van permetre situar-se 4 gols per sota del rival pocs minuts abans de la finalització del primer període. Però de nou la falta de concentració va permetre un diferencial de 7 gols en arribar la mitja part. En el descans l’afició igualadina mantenia l’esperança que els grocs donessin la volta al partit. En els últims minuts havien vist una bona versió del seu equip. No va ser així. La segona part va ser un desgavell d’errades continuades que portaren a una derrota sense pal·liatius. Tanmateix, hi haurà qui buscarà raons en l’arbitratge lamentable que es va patir. Segur que va influir, però no va ser la causa principal de la desfeta.

Dirigits per José Herrerías, van jugar: Joel Solanelles, Marc Andreu, David Malpartida, Arnau Torner, Fernando Almendro, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Marc Espinagosa, Toni Puig, José Herrerías, Biel Hornas, Biel Morales i Pol Calvet.

Galeria fotogràfica: https://flic.kr/s/aHskRdWKz1

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ NIVELL A

C E CASTELLDEFELS 24 — CH. IGUALADA 22

Llàstima

Desplaçament a Castelldefels, amb moltes ganes de seguir amb dinàmica positiva, després de l’última victòria a casa, el rival un lloc per sobre en la classificació, i bona oportunitat per fer un saltet amunt. Vam començar i en la primera jugada, es va lesionar el nostre pivot, vam seguir treballant bé els primers minuts, però ens faltava confiança, estàvem una mica dubtosos i no defensàvem bé, creant una mica de confusió, van marxar una mica al marcador al descans. Tot i advertits, pel Roger, que érem dins del partit, i que només calia, pressionar molt més en defensa i creure, creure, creure, els primers 5 minuts, no ens va sortir res i van marxar de 7, però, ara si, això per mi és el més important, van treure caràcter i força, i combinat amb una defensa 3/3 espectacular, ens vam posar a 2, inclús amb pilota per acostar-nos a un, però llàstima va faltar una mica, molt bona segona meitat i aquest és el camí. Crec que tots els equips han crescut, ells ens van guanyar, perquè també van jugar molt bé, i aquesta categoria és molt maca, ja que tots els equips ens coneixem i ja es veuen els progressos i són bastant igualats els partits i emocionants, per cert, ells tenien un porter espectacular, que ja va donar bones sensacions al partit d’anada, a seguir així, els nens i creuen i nosaltres també. La freda: Sempre em d’estar a tope, tots i donar-ho tot, despistats uns minuts ens penalitza molt tot el partit. Les lesions no ens deixen tranquils, ànims a tots La calenta: Sempre m’agrada que ens tractin bé als desplaçaments, igual que nosaltres ho procurem fer, agraïm l’exquisit tracte dispensat pel cos tècnic del Castelldefels, atens preocupats, i portant gel, per als nostres jugadors, i en tot moment preguntant pels nens, gràcies i a tot arreu hauria d’ésser igual. Per cert l’àrbitre ens va felicitar als 2 equips pel bon partit, diu que havíem jugat molt bé,,,, a mi m’agrada que m’ho diguin. Avui han jugat : Eric, Sergi, Alex, Noel, Pol , Dani , Igor, Edgar,Dimas , Joan, Raul, Isaac, Marc , Guillem i Hugo animant a la graderia Entrenats per: Roger i Nil, staff tècnic : Dani i Samu Dani Leon

CERDANYOLA 22 – 24 CH IGUALADA

 

El Despertar de les «LLEONES»

 

Josep Carbó. Partit a domicili d’un rival important que ja de bon començament va quedar clar qui marcava el ritme del mateix amb un clar 0-3 de sortida. Solidesa en defensa, serietat en atac i control en tot moment del partit. Un enfrontament tens per part de l’equip local però serè per les igualadines que ens van fer vibrar amb el seu joc ràpid i ordenat a la vegada. Comencem a veure i a creure en unes jugadores que molts ja sabíem com eren i el que eren capaces de fer. Jugadores que mai donen un partit per perdut, que mai s’enfonsen encara que el resultat no sigui el de la victòria. Jugadores que gaudeixen, i ens fan gaudir, d’aquest esport dins i fora de la pista. Un partit per recordar en tots els punts i totes les posicions. Molt ben dirigit a la banqueta i molt ben portat per les jugadores que van conduir el joc on elles van voler. Saben escoltar les instruccions que reben dels tècnics que a la vegada saben empentar-les i animar-les fins al final. Amunt infantil femení seguim creient en vosaltres.

Jugadores:Érika Chia, Julia Lladó, Melat Olivé, Mireia Monleón, Aina Hornas, Nuria Garriga, Carla Carbó, Karen García, Elia Dueñas, Dàmaris Rosa i Marta López Porteres: Ari Sanjuán ,Marina Martí Delegats: Jerson Chia i Josep Carbó Cos tècnic: Laura Baraldés i Xavier Corbinos

COPA CATALANA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 1. 4a jornada

Club Handbol Bordils «Verd» 9 – 7 Club Handbol Igualada

Ho van donar tot

El diumenge 19 de març,  l’equip aleví masculí de nivell 1 va viatjar fins a terres gironines per disputar, amb el CH Bordils, el partit de la quarta jornada de la Copa. Va ser un partit espectacular, ambdós equips lluitaren de valent perseguint la victòria de l’enfrontament. Si bé en el primer període l’equip igualadí va estar desencertat en la defensa, cosa que el portà a perdre el primer parcial; en el segon període els jugadors van protegir millor els espais aconseguint l’empat. El tercer període no es podia perdre, si guanyava el CH Bordils, s’emportava la victòria del partit. Si el guanyava el CH Igualada, s’empatava el partit i els grocs encara podrien optar a la victòria en el quart període. Els igualadins prengueren la iniciativa i en els primers minuts superaven de 3 gols al rival, però a poc a poc els de Bordils van igualar el resultat en el marcador i, malauradament, es van emportar el parcial per 9 gols a 8. Cansats, amb les emocions a flor de pell, els igualadins van decidir que el quart període seria per ells. La seva actitud els portà a vèncer amb un 3 a 6 en el lluminós. Ha estat una derrota justeta, però que complica la classificació en la lligueta. És d’agrair la participació de l’Àlex i el Damià, dos jugadors benjamins, que amb la seva bona actuació han ajudat l’equip en una jornada on li faltaven alguns dels seus efectius.

Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Àlex Poblador, Damià Pou, Oriol Pou, Anton Aguilera, Jan Estévez, Adrià Nogales, Guerau Llansana, Xavier Malpartida i Èric García.

CAMPIONAT ALEVÍ (NIVELL 2) JORNADA Nº17

CLUB HANDBOL IGUALADA (B) 5 – C.E. MOLINS DE REI (BLANC) 11

DERROTA DISPUTADA

Partit jugat dissabte al migdia a Les Comes contra el C.E. Molins de Rei. Primeres dues parts molt disputades encara que perdudes per una diferència mínima d’un gol cada una. La tercera la vam empatar. Fins aquell moment, vam mostrar bona cohesió d’equip i bon joc, però a la quarta part (perduda) es va entrar en una dinàmica negativa; es van perdre moltes pilotes i les passades eren molt poc precises. Ens va faltar una mica de sort pel que fa al principi del partit i positivisme moral pel que fa al final.

Jugat amb: Guillem Cabré, Àlex Poblador, Nil Camps, Adrià Nogales, Quim Amich, Damià Pou i Anton Aguilera. Entrenat per Max Segura

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENI (NIVELL 1) PRIMERA FASE –jornada 5 

BM La Roca  12-4 Club Handbol Igualada.

El Dissabte 18 de Març van jugar al camp de la Roca, no van aconseguir guanyar, però van jugar com elles saben. Van lluitar però no va ser el suficient, han de tornar a creure es el que elles són capaces de fer. Però el que si tenen molt clar, que s’ha de lluitar, s’ha de fer equip i sobretot un bon joc per obtenir uns bons resultats que no sempre acaben en victòria. Seguiran entrenant durament per aconseguir els seus objectius… jugar, passar-ho bé i a poder ser guanyar! Nostres nenes demostren cada dia les ganes que posen per esforçar-se, i no tenen cap dubte de què el resultat serà molt bo! Cada dia de mica en mica han de superar-se a elles mateixes i o aconseguiran com a jugadores i sobretot com a persones. Com sempre les animarem a entrenar amb esforç, il·lusió, molta actitud positiva i respectuosa a vers els tècnics, arbitres, rivals i públic en general.

Dirigides per Laura Baraldés I Elia Roca. Van jugar: Alba, Lorena, Iona, Mireia, Júlia, Aroa, Ariadna, Miriam i Clàudia. Porteres: Judit Lesionades: Nuria

Galería de Fotos : https://www.flickr.com/gp/joansolip/NGQh95

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *