Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Croniques competicions 11-12 Març 2017

LLIGA 2ª CATALANA SENIOR MASCULI GRUP B FASE 1

MAGNÍFIC RESULTAT

CLUB HANDBOL RUBÍ : 25 CLUB HANDBOL IGUALADA: 38

Bon partit jugat per l’ Igualada aquest diumenge a Rubí, tot i que el C.H. Rubí es troba per sota  a la classificació, el Igualada anava a jugar amb molta prudència a la pista del Rubí ja que en el partit d’anada jugat a Les comes es va perdre per 7 gols de diferència per el que ara si es guanyava convenia fer·ho per 7 gols o mes. Avui l’equip d’ Igualada ha demostrat que  ha tingut una molt bona evolució, que ja no és l’equip de començaments de temporada i que pot guanyar a molts dels seus rivals a la lliga, han desplegat un joc d’atac molt ràpid i una defensa efectiva, especial menció avui als 2 porters de l’equip, que ha donat molta seguretat al joc, i a la fi de la 1ª part l’Igualada ja guanyava per 6 gols de diferència: 13 a 19.

A la segona part l’Igualada no ha baixat la guàrdia i ha continuat amb el mateix joc ràpid i efectiu, que el Rubí no ha pogut aturar, encara que han intentat jugar amb més duresa i amb faltes a destemps, que han estat tallades pels àrbitres ràpidament. En definitiva victòria contundent de l’Igualada sense cap mena de dubte. Enhorabona a tot l’equip pel resultat de 25 a 38 a l’acabar els 60 minuts de joc, 13 gols de diferència que superava amb escreix l’objectiu del partit i permet al equip Igualadí pujar un lloc en la classificació del 8é al 7é lloc,  mes a prop de jugar a la fase d’ascens.

 

El pròxim partit es jugarà a Igualada el dissabte vinent contra el Club Handbol Ègara de Terrassa, 5é classificat, partit com tots, necessari de guanyar i que es preveu emocionant.

 

Entrenats per Pol Cantero Carbonell, han jugat:

A la portería : Jordi Bermejo (7a.) i Carles Serra ( 12a.)

Jugadors de camp: David Cubí, Esteban Lezama (4), Josep Lluis Álvarez (1), Oscar Visa (4),Jordi Vilarrubias(2), Sergi Garcia (7), Jordi Grado (4), David Diaz(12), Daniel Fons(2) i Nil Subirana (2)

 

senior femeni CHI 2016 2017

LLIGA 1ª CATALANA SENIOR FEMENI

CLUB HANDBOL IGUALADA 37;   HANDBOL PAU CASALS 19

 Per l´Handbol Igualada van jugar :

Porteres: Lídia Rojas, Mónica Bisbal

Jugadores: Alícia Nieto, Laura Baraldés, Laura Ferrera, Olaya Cano, Dàmaris Zamora i Mireia subirana, Maria Mayol, Marta Hernández , Mar Samper . Entrenador : Xavier Corbiños

 

2ª CATALANA JUVENIL MASCULÍ

HANDBOL RUBI 40 – 26 C.H.I. IGUALADA

MILLORAREM

Divuitena jornada de lliga i en aquesta ocasió ens desplaçàvem a Rubí, el líder, per lo tant el partit es presentava difícil i així va ser, en els primers minuts els encerts d´ells i el poc encert nostre ens va donar un resultat de 9-1 al minut 17 que va ser el moment on vam demanar temps mort i va canviar la dinàmica fins a arribar al descans 14-11 resultat que ens donava alguna esperança.

A la segona part va passar al contrari que la primera és a dir vam sortir endollats però cap a la meitat del segon temps ens vam anar diluint fins a arribar a perdre els papers i arribar al resultat final de 40-26 resultat enganyós però que es va donar per culpa de la relaxació en els minuts finals.

Hem de continuar treballant als entrenamets i tenir actitud positiva per aprendre i amb això guanyarem tots.

Per l´Handbol Igualada van jugar Pep Bove, Max Segura, Nil Subirana, Ivan Ruiz, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Simon, Arnau Capitán amb Ivan Salazar a la portería. Entrenador Joan Alcoberro.

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT!!

cadetfemenichilasalle

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL LLIGA CATALANA CADET FEMENÍ

FASE A2

JORNADA  8

LA SALLE MONTCADA 38 – CH IGUALADA 21

 

A SEGUIR TREBALLANT

Partit complicat el d’aquesta setmana, les noies han tingut davant un equip molt ràpid i dur en atac i no han sabut aturar-lo, al final de la primera part s’ha arribat amb un marcador de 12-18.

Segona part una mica més organitzada, però amb massa nervis que els han fet perdre moltes pilotes que sumat a la manca de gols durant els primers minuts i que els ha costat contrarestar la dura defensa ens ha portat a un marcador final de 38 a 21

A destacar l’actitud de la portera Maria Vivar, sempre dins del partit i donant ànims a les seves companyes.

Treballant cada setmana aconseguirem els resultats esperats.

Jugat amb: Alba Camañes, Ane Crespo, Andrea Romero, Julia Subirana, Laia Sanuy, Maria Vivar i Olga Núñez.

Entrenats per Lalo Canales

 

cadet masculi chi 2017

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA Sèrie A2 Segona Fase. 3a jornada

Joventut Handbol La LLagosta 51 – 30 Finques Argent Igualada

SENSE CANVIS EN EL JOC

El dissabte 11 de març l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada es va desplaçar al Pavelló António García Robledo de la Llagosta per disputar el partit de la quarta jornada de la segona fase de la lliga. L’equip igualadí molt fluix en defensa no va saber aturar els atacs dels jugadors rivals. L’atac va ser més efectiu però continuen les passades dolentes i la manca d’encert en molts llançaments.

Dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Joel Solanelles, Marc Andreu, David Malpartida, Arnau Torner, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Marc Espinagosa, Toni Puig, Fernando Almendro, Jose Herrerías, Biel Hornas, Pol Calvet i Biel Morales.

Fotografíes del partit : https://www.flickr.com/gp/joansolip/i71wK5

 infantil femeni jornada 7

 

LLIGA CATALANA 2ª FASE INFANTIL FEMENÍ JORNADA 7

SEGUIM SUMANT

 

Club Handbol Igualada 25 – 16 H. Sant Esteve Palautordera

 

Josep Carbó. Que millor crònica que començar amb la foto del marcador.

Partit contra l’equip de San Esteve de Palautordera, còmode per les igualadines, que ja de bon començament marxaven en el marcador, amb un parcial de 7 – 0.

Van sortir molt posades en el partit amb ràpids contraatacs i ràpides recuperacions de pilota. Començament com sempre amb 3 – 3 però amb canvis a 5 – 1 depenent de les pujades i baixades en la intensitat del joc.

L’equip continua pujant en el seu nivell i el seu posicionament al terreny de joc.

Cal anomenar la solidesa en la porteria (Ari) que en alguns moments del partit va ser com una porta tancada de a dalt a baix, impossible d’obrir. Moments que semblava que l’equip contrari podia pensar a acostar-se al marcador. Cosa que no va passar, ja que les locals van sortir a guanyar i a no deixar-se sorprendre en cap moment.

Jugadores:Érika, Julia, Melat, Mireia, Aina, Nuria, Carla, Karen, Elia, Dàmaris i Marta

Porteres: Ari

Lesionades. Marina

Cos tècnic: Laura

Fotografíes del partit : https://flic.kr/s/aHskW1fTH8

infantil masculi CHI

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULI

 IGUALADA 32 — MONTGRÍ CH. 30

TRAMUNTANADA IGUALADINA

Primer de tot, un record i que es recuperi aviat, per al nostre delegat Samu.

Venia un rival, que ja coneixíem força bé, després d’enfrontar-nos, ja en fases i de no gaire bon record en el partit d’anada, per cert del lloc més bonic del nostre país, i que a més a més juguen molt a Handbol, si mai em retiren de treballar, que em busquin al baix Empordà.

Però, com hem posat a punt el Ferrari, s’ha treballat defensivament molt i molt en els últims mesos i carai, com estem defensant, es nota que el cos tècnic, tenia pressent el partit d’anada, i es va treballar, però el que no es pot treballar és que el rival tingui un parell de laterals o centrals molt superiors.

Primera part molt ajustada, amb molts atacs per part dels 2 equips, una mica de mala fortuna en els pals, però una mica contaminats pel joc molt lent i reposat, i molt efectiu del rival, que no ens permetia entrar i marxar en el marcador, al descans 12-12.

La represa, ells ja tenien símptomes de cansament, nosaltres molt més ràpids era qüestió d’aturar algun tir o recuperar alguna pilota i ells caurien pel cansament, i així va ser, els nois van fer un pas endavant, i tots,  tots van agafar responsabilitats, tots van lluitar amb totes les seves forces, i tots tots van fer un partit fantàstic, dies així, dóna gust tenir un grup tan xulo de nois i entrenadors, ja no començo a patir tant, bona senyal, la setmana vinent, porto el Ferrari a les platges de Castelldefels, un lloc ideal per treure’l a passejar i gaudir-lo.

La freda: No tinc fred aquesta setmana.

La calenta: Tot està bastant afinat, faltes cosetes però, l’engranatge pinta bé, felicitar als nois, que ara si tots fan un pas endavant, i que ho segueixin intentant, que sortirà bé. Per cert no parlo de l’àrbitre, com ha de ser, senzill, educat , molt atent i just, perfecte.

Avui em jugat amb: Eric, Sergi, Alex, Noel, Marc,Raúl , Dani , Guillem, Igor, Hugo com si jugues, Edgar,Dimas , Joan, Isaac i Pol

Entrenats per , Roger, Nil , staff tècnic Dani i Dani Pajuelo

Dani Leon

 alevifemchi2017

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENí (NIVELL 1)

PRIMERA FASE –jornada 4

CH Ascó 12-4 Club Handbol Igualada

SUPERNENES AMB POC GAS

El Dissabte 11 de Març les nostres super nenes van jugar al camp del Ascó on no van aconseguir el resultat que les nenes esperaven, no van lluitar com elles saben, no van atacar ni defensar, van estar adormides durant tot el partit cosa que l’equip contrari o va tenir molt fàcil per aconseguir una victòria cómode.

Però el que si tenen molt clar, que s’ha de lluitar, s’ha de fer equip i sobretot un bon joc per obtenir uns bons resultats que no sempre acaben en victòria, El qual seguiran entrenant durament per aconseguir els seus objectius… jugar, pasar-ho bé i a poder ser guanyar! Nostres nenes demostren cada dia les ganes que posen per esforçar-se, i no tenen cap dubte de què el resultat serà molt bo! Cada dia de mica en mica han de superarse a elles mateixes i o aconseguiran com a jugadores i sobretot com a persones.

Com sempre les animarem a entrenar amb esforç, il·lusió, molta actitud positiva i respectuosa a vers els tècnics, arbitres, rivals i públic en general.

 

Dirigides per Laura Baraldés I Elia Roca.

Van jugar: Iona, Mireia, Júlia, Aroa, Ariadna, Miriam i Clàudia.

Lesionades: Alba i Lorena

Porteres: Judit i Nuria.

 

CAMPIONAT ALEVÍ (NIVELL 2) JORNADA Nº16 HANDBOL SANT JOAN DESPÍ (B) 4 – CLUB HANDBOL IGUALADA (B) 12

 alevi masc

BRILLANT VICTÓRIA FORA DE CASA

Victòria clara i contundent dels Alevins (B) enfront l’equip de Sant Joan Despí (B). Van mostrar en tot moment una gran superioritat tant pel que fa al joc com als gols aconseguits. Es van guanyar les 4 parts amb molta solvència. També van mostrar una gran millora en defensa, ajudant-se molt entre ells i una forta pressió en atac amb moltes recuperacions de pilota. Jugat amb: Àlex Poblador, Nil Camps, Adrià Nogales, Quim Amich, Damià Pou i Anton Aguilera. Entrenat per Max Segura

special handball

Special CH Igualada 20 – 21 C.H. Cardedeu

FINAL DUR

Partit disputat el diumenge 12 de març a les onze al pavelló de les Comes corresponent a la VIII Jornada de Lliga. Els d’Igualada van començar el partit amb un molt bon ritme, distanciant-se del rival només començar, tot i que el Cardedeu va saber reaccionar a temps i va poder marxar al descans amb el marcador més ajustat de 12 a 7.
L’inici de la segona part va ser exactament al de la primera, l’ Igualada agafant més distància al marcador, però en aquesta segona part no seria igual el desenllaç que en la primera. L’equip visitant, amb una nombrosa banqueta que els va permetre fer rotacions de descans i mantenir fresc l’equip, va seguir fent el seu joc, i poc a poc s’apropava al marcador, l’equip local ho va donar tot a la pista però el cansament va passar factura i no va poder aguantar el ritme fins arribar al final del partit amb un gol per sobre dels locals, 20-21.
Final dur per l’equip local però que ha de seguir treballant, ja que la setmana que ve tornen a tenir jornada de lliga endarrerida a Cerdanyola.
Pel CH Igualada dirigits per Rubén Álvarez, van jugar : David, Carles,Alba,Ivan, Àngels,Dani i Sergio

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *