Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cróniques partits 4-5 Març 2017

 

LLIGA 2ª CATALANA SENIOR MASCULI GRUP B FASE 1

VICTÒRIA IMPORTANT I NECESSARIA

CLUB HANDBOL IGUALADA;   29  OAR SABADELL B :  24 

Partit jugat el dissabte 4 de març a les 19 hores a la pista polivalent de Les Comes. La victòria era molt important per l’Igualada per no perdre les posicions d’optar a jugar l’ascens de categoria i també era molt important per l’ OAR Sabadell per sortir de les posicions de descens que es troba actualment. El partit comença amb molta força per part del OAR Sabadell i deixa molt descol·locats als jugadors Igualadins, tant que no semblaven ells, amb molts errors en les jugades, una defensa molt tèbia i un atac que no acabava de funcionar amb tirs perduts, mal col·locats i pèrdues de pilota incomprensibles, tota la primera part el OAR Sabadell ha anat pel davant dels locals. Acabant aquesta al minut 30 amb un clar 12 a 15 a favor del OAR Sabadell. A la represa del partit l’equip local ha sortit alliçonat pel seu entrenador i el partit ha estat un altre. Ha canviat la defensa, essent molt més efectiva i els atacs han començat a ser més resolutius, ràpidament l’Igualada s’ha posat pel davant amb jugades ben trenades que han desbordat al OAR Sabadell , ja que al minut 15 d’aquesta segona part el parcial era de 12 a 5 a favor dels Igualadins, o sigui el resultat era a les hores de 24 a 20. L’OAR Sabadell ha intentat recuperar·se però no ha pogut. Hem tornat a veure a Les Comes un altre bon partit del primer equip, d’aquells que agrada veure i creen afició. El resultat final de 29 a 24 ha estat ben merescut . El pròxim partit toca aquesta vegada desplaçar·se a Rubí contra el Club Handbol Rubí, un altre partit molt important. Pel Club Handbol Igualada, entrenats per Pol Cantero han jugat:

Porters:  Jordi Bermejo (7a.) i Eric Plaza (12a.)

Jugadors: David Cubí (1), Esteban Lezama (2), Oscar Visa (5), Jordi Vilarrubias (5) , Sergi Garcia (2)

Jordi Grado (5) , David Diaz (7), Pere Sendra (1), Nil Subirana (1), Josep Lluis Álvarez

 

LLIGA 1ª CATALANA SENIOR FEMENI

CLUB HANDBOL CERDANYOLA 13;    CLUB HANDBOL IGUALADA 26

Per l´Handbol Igualada van jugar :

Porteres: Lídia Rojas, Mónica Bisbal

Jugadores: Alícia Nieto, Raquel Arnau, Laura Baraldés, Laura Ferrera, Olaya Cano, Dàmaris Zamora i Mireia subirana. Entrenador : Xavier Corbiños

 

2ª CATALANA JUVENIL FEMENI

CLUB HANDBOL IGUALADA; 34    HANDBOL ST ESTEVE SESROVIRES:  17

Per l’handbol Igualada van jugar :

Portera:  Lídia Rojas

Jugadores: Marta Hernandez, Ane Crespo, Maria Mayol, Aida López, Laia Tarrida, Alba Casse, Júlia Subirana , Elia Roca (Lesionada)

Entrenador : Xavier Xorbiños

2ª CATALANA JUVENIL MASCULÍ

FALTA ACTITUD

CLUB HANDBOL IGUALADA :23   HANDBOL RIBES 39

Dissetena jornada de lliga i en aquesta ocasió ens visitava el Ribes segon a la classificació, partit sense història més per les errades nostres que pels encerts d´ells, des de el principi ja es veia que no tindríem cap opció, d´ara en endavant hem de mirar de canviar el xip perquè la temporada no sens faci llarga i ENS desanimem, hem de continuar treballant als entrenaments i tenir actitud positiva per aprendre i amb això guanyarem tots.

Per l´Handbol Igualada van jugar Pep Bove, Max Segura, Nil Subirana, Nico Orozco, Ivan Ruiz, Xavi Oliva, Iker Sabuquillo, Gerard Simon, Arnau Capitán amb Ivan Salazar a la portería. Entrenadora Laura Baraldes.

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL LLIGA CATALANA CADET FEMENÍ

FASE A2

JORNADA Nº  7

MÀXIMA INTENSITAT

CH IGUALADA 31      –   H ASCÓ 30

Aquesta setmana les cadets ens han fet vibrar amb un patit molt emocionant, les jugadores han estat fortes en defensa i encertades en atac arribant a un marcador de 15-13 al descans.

Segona part intensa, les jugadores de l’Ascó no volien posar-ho fàcil i han sorprès amb un joc més agressiu que les ha posat per davant, però les igualadines estaven preparades, i un pic han deixat enrere els nervis, han treballat de valent per superar aquest marcador i arribar a una merescuda victòria contra un rival sempre complicat.

Agrair a l’afició el suport incondicional que donen a les nenes.

Jugat amb: Alba Camañes, Alba Casé, Ane Crespo, Andrea Romero, Julia Subirana, Laia Sanuy, Maria Vivar i Olga Núñez.

Entrenadors: Lalo Canales i Joel Solanelles

 

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA Sèrie A2 Segona Fase. 3a jornada

Finques Argent Igualada 26 – 34 Handbol Sant Cugat A

EN LA MATEIXA LÍNIA

 

El diumenge 5 de març l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada va rebre, en la Sala de Barri del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada, l’equip Handbol Sant Cugat A.

Una vegada més les errades en les passades a l’inici del partit van donar un clar avantatge a l’equip rival des dels primers minuts. A la meitat del primer període, els de Sant Cugat ja disposaven d’una renda favorable de quatre gols que van defensar al llarg de tot el partit. Els igualadins van posar actitud i ganes per apropar-se als vermells, però van topar-se amb una defensa ordenada i molt agressiva per part del rival. Al final del segon període, van caure les forces locals permetent que s’augmentés la diferència de gols en el marcador.

Dirigits per Roger Calzada, van jugar: Joel Solanelles, Biel Morales, Marc Espinagosa, Toni Puig, Arnau Torner, Marc Muntané, Biel Hornas, Agustín Vázquez, Fernando Almendro, David Malpartida i Marc Andreu. Xavi Reina (lesionat)

 

LLIGA CATALANA 2ª FASE INFANTIL FEMENÍ JORNADA 6

 JUVENTUD HANDBOL LA LLAGOSTA 26 – 18 CHI

LA RESSACA DEL CARNAVAL

Josep Carbó. Desplaçament a la Llagosta dissabte a la tarda. Partit dur i complicat en què les igualadines han trigat a entrar en joc. Començament amb 3 – 3 però que ràpidament va canviar l’entrenadora, amb bon criteri, a 5 – 1. Eren més ràpides i creaven forçes forats en moltes ocasions.

A poc a poc hem començat a entrar en el partit davant un equip dur i bastant «nerviós», defensivament parlant, i per dir-ho d’una manera correcte, que gràcies a la seva sort en els tirs i a la nostra falta de punteria ha aconseguit marxar en el marcador amb una renta que ha arribat a estar de 7 gols al final de la primera part.

La segona part començava de la mateixa manera, encara que hi ha hagut un moment en què semblava que reaccionaven i aconseguien posar-se a 3 gols. Avui no entrava res i els pals tornaven a jugar en contra de les igualadines.

Ànims noies i a seguir en aquesta línia que crec que és la bona.

Jugadores:Érika, Julia, Melat, Mireia, Carla, Karen, Elia, Dàmaris i Marta

Porteres: Marina, Ari

Lesionades. Nuria, Aina

Cos tècnic: Laura Barraldés

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULI

AEH LES FRANQUESSES 46 — CH. IGUALADA 26

AL NOSTRE LLOC, DE PEUS A TERRA

Sortida complicada, davant el segon classificat, i sempre a les complicades pistes del Vallès. Venint plens de confiança, i ganes de fer un bon partit

Els primers minuts, vam fer el nostre joc, provant jugades, extrems , però ells eren molt superiors físicament i jugaven al límit, i van fer unes faltes meridianes, és a dir per fer mal als nostres jugadors, i l’àrbitre, les va ignorar completament, el qual va condicionar els ànims dels jugadors i van agafar una mica de por, davant d’aquelles torres que anaven amb tot per davant sense contemplacions, ràpidament es va escapar el partit, amb diferències molt grans, sense cap opció ja al descans, 21-13

La segona meitat, cap opció, vam lluitar fins al final, un pèl nerviosos, van passar per sobre. Poca humilitat, molta prepotència, i un punt de xuleria, davant d’un rival, el qual si els haguéssim deixat ens fan un estrip.

La freda: No es perd normalment pels àrbitres, han d’aprendre, i tothom té errades, però la feina d’un jutge és ser just per les dues bandes, i quan et dediques a passejar-te per les pistes, sense ganes, ni demostrar autoritat, ningú et respectarà, i no arribaràs mai a ser un bon àrbitre.

La calenta: Tot i que eren molt grans i anaven al límit del reglament, nosaltres vam lluitar i vam provar-ho tot per aturar-los, felicitats a tots

Avui em jugat amb: Eric, Sergi, Alex, Noel, Pol , Dani , Igor, Hugo, Edgar,Dimas , Joan, i Isaac, Marc i Guillem

Entrenats per , Roger staff tècnic Samu. Dani Pajuelo

Dani Leon

 

COPA CATALANA ALEVÍ FEMENí (NIVELL 1)

PRIMERA FASE –jornada 3 / 05-03-2017.

Club Handbol Igualada 10-5 Les Franqueses.

ESFORÇ AMB RECOMPENSA

EL Diumenge 5 de Març les nostres super nenes van jugar al nostre camp aconseguint una merescuda victòria contra les nenes de Les Franqueses!!

Quatre parts que van estar molt lluitades amb uns resultats molt igualats, Les nenes han demostrat al camp que tot esforç té la seva recompensa, que s’ha de lluitar i fer equip i sobretot un bon joc per obtenir uns bons resultats que no sempre acaben en victòria, però avui ho han donat tot, han defensat,  atacat i guanyat! El qual seguiran entrenant durament per aconseguir els seus objectius… jugar, passar-ho bé i a poder ser guanyar! Nostres noies demostren cada dia les ganes que posen per esforçar-se, i no tenen cap dubte de què el resultat serà molt bo! Cada dia de mica en mica han de superar-se a elles mateixes i o aconseguiran com a jugadores i sobretot com a persones.

Com sempre les animarem a entrenar amb esforç, il·lusió, molta actitud positiva i respectuosa a vers els tècnics, arbitres, rivals i públic en general.

 

Dirigides per Laura Baraldés I Èlia Roca. Van jugar: Alba, Iona, Mireia, Júlia, Aroa, Lorena, Ariadna, Miriam, Clàudia. Poteres: Judit i Núria.

ALEVI MASCULÍ NIVELL 2

CAMPIONAT ALEVÍ (NIVELL 2)

JORNADA Nº15

PARTIT DISPUTADÍSSIM

CLUB HANDBOL IGUALADA (B) 8 – HANDBOL SANT JOAN DESPÍ «A» 8

 

Partit molt intens jugat aquest dissabte a Les Comes pels alevins de primer any. Totes les parts han estat molt igualades, sobretot la tercera que es va perdre per només 2 gols, tenint per tant, la victòria quasi a tocar. Partit vibrant, amb molta intensitat i en la qual tots els jugadors van estar súper motivats per aconseguir la victòria.

Bones vibracions per continuar afrontant tots els compromisos, i sobretot, per continuar formar-nos com un gran equip.

Jugat amb: Biel Homs, Àlex Poblador, Guillem Cabré, Nil Camps, Adrià Nogales, Quim Amich, Damià Pou i Anton Aguilera.

Entrenats per Nico Orozco

 

COPA CATALANA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT NIVELL 1. PRIMERA FASE – Grup B. 2a jornada
Club Handbol Igualada 8 – 8 Handbol Gavà «Blau»

COMPARTINT EL LIDERAT DEL GRUP

El dissabte 4 de març l’equip aleví masculí (nivell 1) del CH Igualada rebia en el Poliesportiu de Les Comes a l’equip de l’Handbol Gavà «Blau» en el partit de la segona jornada de la Copa.
El partit va estar molt igualat en tot moment. Va ser un dóna-me’n que te’n donaré. El Gavà lluitava per distanciar-se en el marcador però els igualadins no ho permetien. Els locals van neutralitzar tot els avantatges del rival però tampoc anaven més enllà dels successius empats. El resultat mostrà la igualtat que es va veure a la pista. L’equip es troba en un moment en què ha de fer un pas endavant en el seu joc si no vol quedar-se estancat. L’actitud hi és només falta dotar els jugadors dels recursos tècnics necessaris.

Dirigits per Nico Orozco i Mònica Bisbal, van jugar: Oriol Cirera, Arnau Albareda, Guerau Llansana, Quim Amich, Adrià Nogales, Anton Aguilera, Jan Estévez, Jan Tardà, Oriol Pou, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Arnau Vargas i Èric García.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *