Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CRONIQUES 25-26 FEBRER 2017

LLIGA 2na. CATALANA – SENIOR MASCULI GRUP B 

 

VENÇUTS PERÒ NO DERROTATS

Partit jugat el dissabte 25 de febrer a BARBERÀ DEL VALLÉS a les 20:30 hores.

BM BARBERÀ  36    CLUB HANDBOL IGUALADA 34

Partit important pels dos equips, jugaven el 3r classificat contra el 8é a ambdós els hi era important guanyar, al Barberà per no perdre la 3a posició i al Igualada per mantenir-se en llocs que li permetin lluitar per places d’ascens. El començament del partit l’equip Igualadí  comença amb molta ímpetu i és col·locà ràpidament en un 0- 2 , però aviat el Barberà , que no s’ho esperaven empata el marcador. Tot el partit ha estat molt igualat , 1 o 2 gols per sobre l’Igualada, empat, 1 o 2 gols per sobre el Barberà, empat. Acaban la primera part de 30 minuts 23 a 23. En començar la 2a part semblava que el Barberà sortia molt més endollat però aviat els Igualadins han reaccionat i la segona part estava en taules com la primera, al minut 45 el resultat era de 29 a 29. A les hores el BM Barberà  ha desplegat un partit molt dur ple de faltes que ratllaven  els 2′ i les targetes vermelles, amb joc un pèl violent a què no estan acostumats a veure els nostres jugadors, però els àrbitres no ho van considerar així, per el que es van defensar com van poder i van mantenir el cara a cara amb els del BM Barberà, era el partit tan igualat que al minut 29,30 el resultat era de 35 a 34 pel BM Barberà , tenien la pilota els del Igualada i semblava que com a mínim 1 punt és podrien emportar, però en l’atac dels últims segons no es va poder materialitzar el gol que ens faltava. La pilota va passar a mans del Barberà i en un atac llampec van fer el gol definitiu de la victòria. Final 36 a 34. Bon partit dels igualadins que han demostrat que el nivell de joc està dintre dels millors d’aquesta lliga. Pròxim partit a Igualada contra el OAR Sabadell.

 Entrenats per Pol Cantero Carbonell han jugat:

Porters:  Jordi Bermejo (8a.) Eric Plaza (3a.)

Jugadors: David Cubí, Esteban Lezama(2), Josep LLuis Alvarez (2), Oscar Visa (6)

Nil Subirana (4),  Jordi Vilarrubias(3),  Sergi Garcia (3), Jordi Grado (6) David Diaz (5)

Pere Sendra(1) Daniel Fons (2).

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL LLIGA CATALANA CADET FEMENÍ 26 -02-2017 FASE A2

CADA COP JUGUEM MILLOR

JORNADA Nº 6

EH VICENÇ – BAR MI CASA 25 – CH IGUALADA 21

Bon inici de partit amb molt bones vibracions, les jugadores han estat fortes en defensa i encertades en atac arribant a un marcador de 12-13 al descans. Segona part més diluïda, 10 minuts sense trobar la porteria i molts nervis per voler enllestir el partit massa ràpid que al final ens han portat a un resultat de 25-21. Segueixo sense entendre com podem tenir un arbitratge la mar de correcte a la primera part que després d’un descans deixa de ser equitatiu i les accions penalitzades a una banda no ho són a l’altre. Cada cop juguem millor, a la següent ho aconseguirem, Ànims i a seguir

Jugat amb: Alba Camañes, Alba Casé, Ane C., Andrea R., Carla H., Julia S., Laia S., Maria V. i Olga N.

Entrenats per Lalo Canales.

LLIGA CATALANA CADET MASCULINA Sèrie A2 Segona Fase. 2a jornada

CH Cerdanyola Verd 32 – 20 Finques Argent Igualada

DUEL DE PORTERS

 

El dissabte 25 de febrer l’equip cadet masculí Finques Argent del CH Igualada es va desplaçar al PEM Guiera de Cerdanyola del Vallès per disputar el partit de la segona jornada de la segona fase de la lliga. El més destacable del partit va ser la participació sota els pals de dos dels millors porters de la categoria. Ambdós van mostrar la seva serenitat a la porteria amb bones aturades davant dels llançadors rivals. En particular, és remarcable l’actuació del porter igualadí, Joel Solanelles. Amb una defensa pròpia que en moltes ocasions es mostrava fluixa, va realitzar algunes aturades continuades que van aixecar l’aplaudiment del públic, fins i tot davant de jugadors contraris que tots sols arribaven en carrera a la seva porteria. L’equip igualadí en el seu conjunt continua hivernant. Hi ha una manca d’actitud que porta a un excés de passades dolentes, de regals de pilota als contraris, de precipitació i desencert en els llançaments. No obstant això, puntualment l’equip va treure pit, posà més velocitat en les accions i aconseguí contraatacs efectius. Si aquests moments fossin la tònica de tot el partit,els resultats serien millors. Ara que s’acosta la primavera és d’esperar que l’equip desperti tot el seu potencial.

Dirigits per Joan Alcoberro, van jugar: Joel Solanelles, Marc Andreu, David Malpartida, Arnau Torner, Marc Muntané, Agustín Vázquez, Marc Espinagosa, Toni Puig, Jose Herrerías, Biel Hornas i Pol Calvet.

 

 

LLIGA CATALANA 2ª FASE INFANTIL FEMENI JORNADA 5 25/02/2017

Handbol Sant Joan Despí “A” 24 – 24 CHI.

PARTIT D’INFART

 

Josep Carbó. I va arribar el dia de jugar a la pista del líder d’aquesta segona fase i vaja si va arribar. Partit trepidant i ràpid com si d’una cursa de fórmula 1 es tractés. Sortida amb una, ja coneguda, defensa 3-3 per part de les igualadines amb sorpresa per les locals que al minut 5 ja perdien per una clar 1-4. Total i absoluta igualtat en els següents minuts que ja seria una constant fins a la fi del partit. Solidesa en defensa davant un equip dur i disciplinat. Però aquest equip ja comença a treure la seva garra i les seves grans virtuts que molts,o tots, ja sabíem que tenien aquestes «lleones». Una d’elles és la seva rapidesa com ho demostren els seus contraatacs i les passades ràpides, capaços de deixar lliures a les pivots i saber trobar bons espais davant la teranyina del San Joan Despí. L’infantil femení ja comença a correr, perdó a volar, a la pista i a donar-se’n compte de què si està a Lliga Catalana és perquè s’ho mereix i s’ho ha guanyat ,sense que ningú li regalés res.

 

Jugadores:Érika, Julia, Nuria, Melat, Aina, Mireia, Carla, Karen, Elia, Dàmaris i Marta

Porteres: Marina.

Lesionades. Ari

Cos tècnic: Laura

 

 

FEDERACIÓ CATALANA D´HANDBOL PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ 26-02-2017

 

  1. IGUALADA 28 —   KH7 BM. GRANOLLERS 26

 

COMPTE, SOM AQUI !!!!!

 

He d’encerar el Ferrari, portaré a netejar la tapisseria, això segueix millorant, ja no tinc vergonya d’anar presumint de cotxe, ja m’agrada que em mirin amb respecte i una mica d’enveja, i treballarem per continuar així. No trobo paraules d’agraïment a l’esforç, la mentalitat i la lluita, que  mostren tots els nois i entrenadors, per tirar endavant, aquest grup de nois, humils, i que només treballen per aprendre i fer un pas endavant, en aquest esport tan fantàstic. Tot un repte davant, d’un Granollers, que sempre s’ha de respectar i jugar al 100%, per poder tenir opcions, com el partit d’anada ens han plantejat una defensa 3/3, molt avançada, però ja estem treballats, i l’hem superat prou bé, superant els laterals la primera pressió, basculant cap als extrems, provant l’1 contra 1, i molt ràpids i concentrats en defensa, arribant al descans en un 10-12, en contra, tranquils la sensació era bona. Comencem la segona meitat, seguim igual, treballant forts, concentrats, endollats, carai tu, quina segona meitat hem gaudit quin nivell d’handbol, hem estat per sota 3 gols en dues ocasions, res seguim, quines parades, quins gols de tot arreu, quins extrems, quins pivots, quins laterals i quins centrals, uf. És la primera vegada que queden 3 minuts, ja ho tenia clar, avui això no es podia escapar, final espectacular i tots cap a casa contents, i fer un vermut, que m’ha sabut a glòria. La freda: Les goteres no acaben de marxar. La calenta: Quin goig veure, als místers corregint constantment, cada moment, cada segon, ajudant i aportant seguretat als nois, que se senten valorats i recolzats, mercès a tots.

 

 

Avui em jugat amb: Eric, Sergi, Alex, Noel, Marc,Raúl , Dani , Igor, Hugo, Edgar,Dimas , Joan, i Isaac, i Pol Calvet prenen notes, per l’any vinent.

Entrenats per , Roger, Nil , staff tècnic Dani i Samu. Dani Pajuelo

Dani Leon

TORNEIG DEMANOENMANO SPECIAL HANDBALL

L’ H FAP IGUALADA ASSOLEIX LA 5ª POSICIÓ

El Diumenge vàrem assistir al IV Torneig Demanoenmano celebrat al Pavelló esportiu Andrey Xepkin a Sant Feliu de Llobregat. Al torneig participaven un total de 9 equips diferents i es duia a terme de 9:30h fins les 14.

L’equip Igualadí va jugar un total de 4 partits : El primer contra Indizen Canigó GC on no va ser possible assolir la victòria encara que aixó no va desanimar als esportistes enfrontant els següents amb més ganes e il.lusió. Fruit d’això van encadenar dues victòries consecutives , primer vers CH Sant Llorenç i la segona contra Rubí – Sant Vicenç. Finalment en el darrer partit disputat va ser contra Apadís GC que va mostrar un gran nivell de joc i es va endur el partit front els Igualadins.

L’equip segueix treballant amb molt bones sensacions per enfrontar els següents compromisos.

Gemma Cubi

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *