Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Eleccions 2017 – S’obre el plaç per la presentació de candidatures

Tal i com s’esmenta en el reglament i els estatuts del club a partir d’avui els socis interessats en formar la nova Junta directiva del Club Handbol Igualada poden presentar la candidatura segons el model oficial  :

Model Presentació Candidatura

El model ha d’estar dirigit a la Junta electoral i el plaç de presentació es fins el 13/02/2017 a les 21:00 hores.

Els escrits es poden enviar per correu electronic a l’adreça secretaria@handboligualada.com. El dia 13/02/2017 també es podrán entregar presencialment de 19:00 a 21:00 al domicili social del CH Igualada. (Oficina del Club en la sala de Barri del comples Esportiu de les Comes.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *