Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

La crònica de la final de la Copa Federació

FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ INFANTIL FEMENINA

Handbol Garbí Palafrugell 23 – 13 Club Handbol Igualada

Subcampiones amb el cap ben alt

Foto Final Hanbol Femení

Toni López. L´infantil femení del Club Handbol Igualada es va proclamar subcampió de la Copa Federació Catalana celebrada a Coma-ruga el passat dissabte 11 de juny. Victòria als valors d´equip, compromís i companyerisme d´un equip novell en la disciplina de l´handbol i que ha anat creixent a mesura que ha avançat la temporada. I és que, malgrat el resultat final de 23-13 contra el Handbol Garbí Palafrugell, per perdre una final s´hi ha d´arribar, i aquest equip juntament amb el seu quadre tècnic ha aconseguit una fita de la que tots ens sentim molt orgullosos, i que de ben segur tots haguéssim signat a l´incici de la temporada en la que formavem un equip pràcticament nou.

No els hi van posar fàcil el partit al  contrari, ja que en la primera part, en un partit molt disciplinat, intens  i treballat s´anaven al descans amb avantatge de 7-8 en el marcador . Però en el segon temps els nervis i probablement la inexperiència de les igualadines en aquestes fites va suposar una baixada en el rediment de les nostres jugadores, que va permetre al Palafrugell , un molt bon equip tot cal dir-ho, es distanciés en el marcador de forma clara gràcies a uns ràpids contracops molt ben elaborats,

Fi a una temporada que cal  qualificar d´excel.lent, on les joves igualadines han competit enormement com un equip solidari i ambiciós, i el que és més important han disfrutat partit a partit en la pista de joc.

Jugadores: Xènia Méndez, Laia Moyes (5), Karen García (1), Alba Camañes (4,2p), Marta López (2), Carla Carbó, Damaris Rosa, Elia Dueñas, Melat Olivé (1), Arianna Sanjuan, Marina Martí . Entrenador i equip tècnic : Pere Sendra, Joan Méndez ,Carles Sendra, Maria Mayol.

2 comentarios en “La crònica de la final de la Copa Federació”

  1. FELICITATS IGUALADA,

    PER NOSALTRES TAMBE HA SIGUT EL PRIMER ANY DEL INFANTIL FEMENI A PALAFRUGELL.
    SORT I FINS LA PROPERA.

  2. PERDONEU,

    M.OBLIDAVA FELICITAR ALS PARES DEL IGUALADA FEMENI ,PEL SEU COMPORTAMENT EXQUISIT.DE TOT COR ,TENIU UN EQUIPAS DE NENES.

    FELICITATS A TOTS,I FINS AVIAT.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *