Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 21 i 22 de maig

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 29.

Sant Marti Corazonistas 35 – 16 Club Handbol Igualada

Desmontats

22 maig

Susana Santos. Complicada jornada per als nostres nois i equip tècnic. Ens hem desmuntat, avui no hem tingut ni fonaments, ni parets mestres, ni habitacions, ni teulada. Érem una petita cabaneta enmig d’un vendaval imparable de contraatacs i pèrdua de pilotes constant. No tinc cap retret, els nois s’han esforçat a fer-ho bé, han lluitat i no els ha sortit res bé.

Entenc el mal regust de boca del partit i les sensacions que no avancem, però crec que és un sotrac – que no en sortim – i que acabarem la temporada amb males sensacions del tot injustes, ja que hem treballat i entrenat per no tenir aquestes sensacions.

Estem partits anímicament i un pèl desorientats. Tot el que el tècnic proposa o corregeix no ens surt bé i així costa d’animar-nos.

La setmana vinent intentarem crear un bon ambient a la graderia i empènyer amb totes les nostres forces per tal de fer un bon partit i competir contra un dels primers classificats.

Entrenats per Roger Calçada, van jugar amb: Dani, Pol, Agustín, Marc M., Eric, Dimas, Isaac, Bernat, Biel i Guillem.

Patrocinador: Asfalt

9a DIADA D’HANDBOL ESCOLAR

Molta diversió jugant a handbol

22 maig trobada

Jordi Malpartida. El diumenge 22 de maig el CH Igualada organitzà la 9a Diada d’Handbol Escolar, en les pistes del Poliesportiu les Comes d’Igualada, amb el suport de la Federació Catalana d’Handbol, el Consell Esportiu de l’Anoia i el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada.

La jornada vol ser en cada edició la cloenda esportiva de l’Handbol Escolar que s’ha desenvolupat al llarg del curs. Aquest any van participar equips benjamins i alevins, tant masculins com femenins, de les escoles Mowgli, Ateneu Igualadí, Castell d’Òdena, García Lorca i Escola d’Handbol del CH Igualada. Alhora, van jugar també un intens partit l’equip del Projecte Specials amb un combinat dels equips alevins masculins del Club.

Amb el suport de les seves famílies i amics, els nenes i les nenes de les escoles de l’Anoia, van mostrar un gran nivell de joc. Es van veure partits molt interessants on tothom es va esforçar de valent pel seu equip. La Diada va ser un cop més una festa de l’handbol.

Patrocinador: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *