Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 7 i 8 de maig

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Eliminatòria de correcció. 1a Ronda tornada.

Club Handbol Igualada 24 – 22 Handbol AE Fornells

Victòria insuficient

Ton Casellas. El passat dissabte a 2/4 de 9 del vespre es va disputar al pavelló de Les Comes el partit corresponent a la tornada de l’eliminatòria de correcció entre l’Igualada i el Fornells de la Selva.

Els de Girona arribaven amb una renda de 6 gols aconseguida en el partit d’anada a casa seva (30-24), per tant, venien amb la intenció de tornar a fer un bon partit per tal de no especular. En canvi, els igualadins venien amb una idea molt clara al cap, la remuntada, havien de guanyar el partit per més de 6 gols per endur-se l’eliminatòria.

L’inici del partit va estar marcat per una baixa anotació per part dels dos equips. Això va ser degut a un ritme lent i trencat que beneficiava als de Fornells. Els atacs igualadins no acabaven de ser del tot bons, males interpretacions per part dels jugadors i males definicions tot i tenir opcions de llançament. Per sort, en defensa les coses anaven millor, fet que els permetia anar per davant en el marcador, arribats al minut 15 el resultat era de 4 a 2. Va ser a partir d’aquest moment quan el partit va començar a tenir una mica més de ritme, fins a un cert punt, ja que l’arbitratge no permetia un ritme ràpid ja que les exclusions de 2 minuts i els penals eren gairebé constants en les dues porteries. Ara bé, a partir del minut 20, una sèrie de canvis en la banqueta van permetre als igualadins desplegar un joc ràpid i eficaç en atac i van saber controlar la defensa. Es va arribar al descans amb una renda de 4 gols a favor dels igualadins (12-8) que els permetia creure en la remuntada.

A la represa l’Igualada va començar seguint ampliant el marcador fins a 5 gols (13-8), una diferència que – malauradament – acabaria sent la màxima en tot el partit. A mesura que van passar els minuts els de Fornells, sense fer massa soroll, anaven reduint les distàncies. Van desenvolupar atacs senzills però eficaços que els igualadins no eren capaços d’aturar. L’atac igualadí anava a ratxes, en cap moment van agafar una dinàmica clara que permetés acostar-se al repte de la remuntada i posar pressió al rival. D’aquesta manera anaven passant els minuts, cosa que perjudicava als igualadins, i no es veia cap indici clar ni real de remuntar. En moments que podien fer una pas endavant apareixia el porter del Fornells, que va aturar fins a 3 penals seguits. També va tenir repercussió el rigor arbitral que era el mateix a les dues àrees, però que perjudicava més clarament als igualadins perquè tallava el ritme del partit. Al final del matx, l’Igualada va acabar vencent però amb una diferència insuficient per remuntar l’eliminatòria, 24 a 22.

Victòria sense premi la d’aquest dissabte. Ara només cal esperar una carambola dels equips catalans que lluiten per pujar de categoria per així poder mantenir la plaça a Segona Catalana. Ara mateix l’equip no depèn d’ell mateix, tot i que té mes números de baixar que de mantenir-se l’equip seguirà creient fins al final. Quan s’hagin decidit els ascensos i descensos ja s’informarà de la situació de l’equip igualadí.

Entrenats per José García, van jugar: David de la Cerda (3 a.) i Adrià Senar (11 a.), com a porters. Òscar Visa (3), José Ramallo, Jordi Vilarrubias, José Luís Álvarez (1), Pol Cantero (7), Sergi Garcia, Rubén Álvarez (1), David Díaz (3), Jordi Grado (5), Pere Sendra (3) i Roger Calçada.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 27.

SAFA Gavà 29 – 20 Club Handbol Igualada

Engavats”

7 infantil masculi

Susana Santos. Desplaçament a Gavà, contra un rival en posicions de dalt pel que fa a la classificació.

L’inici del partit va ser amb molt de joc, sobretot jugant molt amb els extrems, per dir-vos que els 3 primers gols de cada equip van ser pels extrems. Bons minuts i equip solidari i amb bones sensacions.Just abans d’acabar la primera part, el rival es va anar posant per sobre del marcador amb xuts llunyans i potents, també amb molt joc dels extrems rivals. Fi del primer temps amb 12 – 9.

A l’inici de la segona part, els igualadins van entrar amb bon peu però el rival encara més. Van intentar aprofitar una superioritat numèrica per escorçar distàncies pel que fa al marcador. Tot i així no ens em vam sortir. Bon partit jugat pels nens i en què van estar felicitats per l’entrenador.

Gomet verd: per als pares, que sempre hi son.

Gomet vermell: estem jugant massa pel centre de la defensa, quan els pivots són molt grans i forts, sempre ens estavellem. Hem de provar de circular més la pilota i provar menys les individualitats.

Entrenats per Roger Calçada, van jugar amb: Dani, Pol, Agustín, Marc M., Eric, Dimas, Sergi, Isaac, Edgar, Arnau, Bernat i Biel.

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT Primera Fase. Grup únic. Jornada 22.

Club Handbol Igualada Atlètic 4 – 12 C.E. Molins de Rei-2015

Aconsegueixen el sisè lloc

7 maig alevins

Jordi Malpartida. El dissabte 7 de maig es va jugar l’útima jornada de la lliga. L’equip aleví atlètic del CH Igualada rebia en el Poliesportiu de les Comes d’Igualada al C.E. Molins de Rei-2015, equip líder de la competició

Per als igualadins aquest era un partit sense transcendència, ja que mantindrien la sisena plaça de la graella, independentment del resultat de l’enfrontament. Pel contrari, el Molins havia de guanyar tots els períodes del partit i emportar-se els 12 punts si no volia perdre la primera posició del campionat.

Tot això es va veure reflectit en el partit. Els jugadors de l’Igualada van abaixar els braços des del començament, aclaparats per un equip superior tant en el nombre de jugadors com en la seva tècnica esportiva. En l’últim partit de la temporada va faltar aquell esperit lluitador que tant els havia beneficiat en altres ocasions. El Molins per la seva banda va desenvolupar un joc molt viu i efectiu, tallant les jugades dels locals, recuperant pilotes i llançant continus atacs sobre la porteria igualadina.

L’equip aleví del CH Igualada que ha participat en la competició de minihandbol de nivell 2 ha fet una gran temporada. Els igualadins han anat de menys a més al llarg del campionat. L’experiència d’entrenaments i partits els ha servit per a no conèixer la derrota al llarg de vuit jornades consecutives en la segona volta de la competició. Format íntegrament per nens de primer any aquest equip té una gran projecció de cara al futur. Les seves famílies i amics sempre els donaran tot el seu suport.

Dirigits per Nico Orozco, van jugar: Oriol Cirera, Ian Queraltó, Arnau Albareda, Xavier Malpartida, Jan Estévez, Arnau Vargas i Pol Molinero.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *