Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 2 i 3 d’abril

SEGONA CATALANA CADET MASCULÍ. Primera fase. Grup B. Jornada 23

La Salle Montcada 15 – 50 Finques Argent Igualada Atlètic

Golejada contundent

El dissabte 2 d’abril l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CHI es va enfrontar a l’equip La Salle Montcada en el pavelló de Montcada i Reixac. El partit havia de ser una victòria clara per part dels igualadins, i així va ser.

Des de bon començament del partit, els nois de l’Igualada es van mostrar superiors davant el rival gràcies a les bones jugades i efectivitat en el llançament. Això va ajudar a distanciar-se cada vegada més en el marcador fins a la mitja part.

La segona part va ser encara millor que la primera. Les errades per part dels contraris i molta efectivitat en la porteria igualadina van permetre l’abundància de contraatacs. La rapidesa en el joc va millorar i això va portar a un bon resultat de 15-50.

El proper partit és molt important per a l’equip igualadí ja que es juguen quasi totes les oportunitats de passar a la següent fase. Si els nois hi posen moltes ganes al llarg de tot el partit segur que ho aconseguiran.

Entrenats per Elías Galiano, van jugar: Marc Espinagosa, Marc Andreu, Marc Martínez, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Gerard Carrasco, Iker Sabuquillo, Toni Puig, Ivan Ruiz, David Malpartida i a la porteria Ivan Salazar.

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 22.

Club Handbol Igualada 29 – 33 Handbol Terrassa

Com una muntanya russa

2 abril infantil masculi

El partit arribava després de les vacances de Pasqua, però als igualadins els agraden les emocions fortes. L’Igualada es va enfrontar a nois d’alçada de club de basquet, forts i tots de segon any. Però és igual, els infantils són així: juguen moments espectaculars, sense vergonya, ràpids, fan contraatacs, superen, discuteixen… és a dir, competeixen. I molts cops amb equips superiors a ells, ofereixen la seva millor versió.

Va ser un partit de muntanya russa. Tot el primer temps, amb molt bon handbol, ràpid, efectiu, brillant i sobretot sense cap por. El resultat era constantment canviant i es va arribar al descans amb el marcador de 15-15.

La segona part – molt més trencada i una mica desconcertats al principi – va mantenir els igualadins dins del partit, però ja era complicat, amb un desavantatge ja difícil de recuperar.

Moltes emocions i molts nervis, de ben segur això donarà força i aprenentatge de cara al futur. Com deia aquell, sortiu i disfruteu, si més no dissabte ho van fer tots.

Gomet verd, com cada vegada a tots els familiars que hi són sempre quan els necessiten, i reconèixer la bona feina i el plantejament dels entrenadors. També cal fer una menció especial a l’esplèndida feina del porters, i a tot el seu treball, des de la meva opinió, molt poc recolzats i acompanyats, en els seus partits, per gent que els està formant.

Entrenats per Roger Calçada i Laura Baraldés, van jugar amb: Dani, Pol, Agustín, Marc M., Eric, Dimas, Guillem, Sergi, Isaac, Edgar, Arnau i Bernat.

Patrocinador: Caprabo

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT Primera Fase. Grup únic. Jornada 18.

Club Handbol Martorell Groc 7 – 9 Club Handbol Igualada Atlètic

Victòria de futur

2 abril alevins

El dissabte 2 d’abril l’equip aleví atlètic del CH Igualada es va desplaçar a l’IEM de Martorell per disputar el partit de la divuitena jornada de la competició aleví de nivell 2.

Els igualadins van arribar amb moltes ganes a la pista del tercer classificat en la competició. El primer període, jugat molt intensament, va començar amb un petit avantatge de gols dels igualadins, encara que algunes errades defensives van permetre l’empat a 12 gols.

En el segon període, els alevins del CH Igualada se sentien superiors als del CH Martorell i no volien deixar de passar l’oportunitat d’aconseguir la victòria. Ambdós equips van desplegar un joc vistós, ple de força i energia, amb alternances continuades en el lideratge del marcador. Finalment, la convicció dels anoiencs va donar els seus fruits guanyant per un ajustat 7 a 8 en el lluminós.

Arribats al tercer període, tothom esperava que els igualadins sentenciessin definitivament el partit, però no va ser així. L’Igualada va perdre la concentració, les idees i la iniciativa en el partit. Els de Martorell contraatacaven amb facilitat, arribant sols a la porteria, sense que la defensa igualadina els posés gaire resistència. Per contra, els atacs igualadins acabaven amb pèrdues de pilota o estavellant l’esfèrica als pals de la porteria quan no era aturada pel porter. Amb un resultat de 17 a 9 gols favorable al Martorell, el partit quedava empatat.

El quart període decidiria el resultat, tot el partit quedava reduït als últims deu minuts. Els dos equips eren conscients del que això suposava, ja no hi havia marge d’error, qui millor jugués guanyaria el matx. El tècnic igualadí va demanar tranquil·litat als seus jugadors, els va transmetre confiança en si mateixos i en el joc de l’equip. Aquesta vegada, els d’Igualada van posar tota la carn a la graella, no es van deixar sorprendre pel rival i lluitant cada pilota fins al final van guanyar el període per 7 gols a 10. Aquests tres gols de diferència els hi van donar la victòria del partit.

Felicitem a tots els jugadors per la seva actitud al llarg del partit, i especialment a l’Oriol Pou pel seu treball sota els tres pals. Quan les defenses fallaven, les seves espectaculars aturades van mantenir l’equip en el partit. Important victòria que pot ser la base per ascendir algun esgraó en la classificació.

Dirigits per Nico Orozco van jugar: Anton Aguilera, Xavier Malpartida, Guerau Llansana, Arnau Vargas, Oriol Pou, Jan Estévez, Èric García, Alvaro Muñoz i Arnau Albareda.

Patrocinador: Acadèmia Igualada

 

CONSELL ESPORTIU DEL BAIX LLOBREGAT. HANDBOL ALEVÍ FEMENÍ. Segona fase grup A. 1a jornada. Segona volta.

Club Handbol Molins de Rei 6 – 6 Club Handbol Igualada

Les súper nenes empaten

2 abril alevi femeni

El dissabte 2 d’abril, al Poliesportiu del Molins, l’equip aleví femení del CH Igualada es va enfrontar al CH Molins per disputar el partit de la 1a jornada de la segona volta de la competició.

Les nenes van tornar de les vacances una mica adormides, van començar el partit una mica fluixes però van defensar guanyant la primera part. Van lluitar molt però no va ser suficient. Va ser un partit en què no ho tenien tot a favor però les nenes van aconseguir guanyar dos parts. L’última part van estar a punt d’empatar però el partit va arribar al seu final. L’equip igualadí ha d’entrenar molt dur i agafar moltes forces per jugar tan bé com elles només saben.

Animem a tothom a entrenar amb esforç i il·lusió. I com sempre, jugaran amb una actitud positiva i respectuosa vers els tècnics, arbitres, rivals i públic en general.

Dirigides per Laura Baraldés I Elia Roca. van jugar: Judit Solanelles, Alba Senar, Núria Checa, Mélat Olivé, Èrika Chia, Iona Gámez, Mireia Corros, Júlia Oliveras, Aroa Sánchez i Júlia Lladò.

Col·laborador: The best padel

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *