Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 5 i 6 de març

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 20.

Club Handbol Igualada 29 – 26 CHE Barcelona Sants UBAE

Victòria de mèrit en una jornada trista

Partit jugat el passat dissabte 5 de març a les 7 de la tarda al pavelló de Les Comes d’Igualada corresponent a la vintena jornada de Segona Catalana, entre l’Igualada i el Barcelona Sants, desè i sisè classificats.

Abans de l’inici del partit es va fer un minut de silenci en record de Jaume Jounou, pare de l’Eduard, un company de l’equip i integrant del club des de fa molts anys. Des d’aquí també volem donar ànims i força a tota la família.

Els primers 20 minuts de partit el domini del BCN Sants era molt evident anant sempre per davant de l’Igualada en el marcador i en alguns moments amb una diferència de fins a 7 gols. Semblava que als igualadins el partit se’ls escapava i que seria molt difícil remuntar, però la reacció de l’Igualada combinant una defensa sòlida i uns atacs molt efectius va agafar desprevinguts als del Barcelonès que no van saber aturar el seu joc. Al final dels primers 30 minuts la remuntada igualadina era molt clara tot i que amb un resultat encara favorable al BCN Sants de 12 gols a 15, però que deixava el partit molt obert per la segona part.

Al començament de la segona meitat l’Igualada continuava amb el seu joc efectiu tant en defensa com en atac i amb bones actuacions dels dos porters. De mica en mica i amb paciència els locals s’anaven acostant al BCN Sants i al minut 45 la diferència només era d’un gol a favor dels visitants, 22  a  23.  Aquest fet va menjar molt la moral als jugadors barcelonins, que van començar a fer atacs sense efectivitat i a rebre uns contraatacs de l’Igualada efectius al 100%. Això va permetre que en qüestió de 10 minuts els igualadins es posessin 4 gols per davant a falta de 5 minuts per al final del partit. Aquesta vegada l’Igualada va saber administrar be els últims minuts, jugant amb molta serietat i sense perdre els nervis per decisions arbitrals ni pel joc del contrari. Mantenint un joc ordenat i efectiu han aconseguit guanyar per 29 a 26.

Molt bon partit de l’Igualada, que lluita per la permanència a la Segona Catalana. Mantenint aquesta actitud i lluita fins al final de ben segur que s’aconseguirà aquest objectiu. Volem dedicar la victòria al company Eduard Jounou, que sabem que està passant per uns moments difícils.

Entrenats per Josep Garcia, van jugar: Jordi Bermejo (8 a.) i David de la Cerda (9 a.), com a porters. Roger Calzada, Esteban Lezama, Jordi Vilarrubias (5), Sergi Garcia, Jordi Grado (5), Elias Galiano, Rubén Álvarez (1), Pere Sendra (3),  David Diaz(4), Oscar Visa (10) i José Ramallo (1).

Patrocinador: Cuines Joan Marc

 

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 22.

Handbol Sant Vicenç 31 – 18 Club Handbol Igualada Asfalt

Ensopegada a casa de les líders

Jordina Marsal. Aquest dissabte les jugadores del primer equip del Club Handbol Igualada Asfalt es van desplaçar fins a Sant Vicenç, partit corresponent a la 22a jornada de Lliga Catalana.

S’enfrontaven amb un equip fort que des dels inicis de la lliga es va situar al cim de la classificació. Les noies d’Igualada al partit d’anada van fer un molt bon paper i en aquest partit de tornada es volia seguir amb el mateix nivell.

Els primers minuts del partit les igualadines, que no tenien res a perdre, van sortir amb molta energia i ganes de lluitar. Ambdós equips es van mostrar igualats, desplegant un joc pacífic i constant, amb més encerts per part de les visitants que es van mantenir al capdavant del marcador durant els primers quinze minuts. A continuació, amb un temps mort demanat pels de Sant Vicenç, les jugadores van sortir amb més energia enfortint la defensa i aprofitant els errors de les visitants per jugar ràpid en contraatac remuntant al marcador finalitzant amb un assequible 12-9.

A la segona part, les noies de Sant Vicens van sortir a la pista amb una marxa més, elaborant atacs eficaços amb molts llançament des de nou metres que va suposar un avenç notable en el marcador. Les noies d’Igualada van cometre molts errors i no van saber desplegar el seu joc habitual, sent incapaces de trobar espais per encarar a porteria. La baixada de moral els va ser un mal aliat fins al final del partit, el que va permetre a les locals jugar encara amb més comoditat. El partit va concloure amb un resultat poc favorable per les igualadines 31-18.

La setmana vinent les jugadores del club rebran a Les Comes a les segones classificades, les noies de Sant Esteve Sesrovires.

Entrenades per Joan Alcoberro i Xavier Corbinos van jugar pel Club Handbol Igualada: Laura Baraldés, Laura Ferrera, Jordina Marsal, Maria Noguera, Raquel Arnau, Queralt Badia, Alicia Nieto, Ainoa Rizo, Lorena Mendoza i Júlia Estany.

 

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. Segona Fase. Sèrie A-1. Jornada 8.

Club Handbol Igualada, Estació de Servei el Bruc 24 – 21 Club Handbol Ascó

Important i treballada victòria

Aquest dissabte les noies del C.H.I, Estació de servei el Bruc jugaven un importantíssim partit contra un rival directe, l’Handbol Ascó, per seguir optant al seu objectiu.

El partit és preveia molt igualat i intens en què les igualadines tot i anar molt justes d’efectius havien de fer un partit brillant en totes les facetes del joc ja que si volien fer bona la victòria ho havien de fer per més de dos gols per tal de tenir el goalaverage a favor.

Amb tot això l’espectacle el teníem assegurat i garantit. Les jugadores de casa van realitzar un gran partit en totes les facetes, només la falta de profunditat de banqueta va fer minvar les forces a les jugadores, moments que les rivals aprofitaven per apropar-se en el lluminós, però les noies del C.H.I Estació de Servei el Bruc no van deixar de lluitar per al final aconseguir aquesta gran victòria.

Amb aquesta victòria les igualadines afrontaran una setmana vital d’entrenaments en què han de seguir treballant i lluitant al màxim cada dia per aconseguir el seu objectiu, un objectiu que passa, novament, per Les Comes aquest dissabte a les 20.30 hores on juguen un vital partit per seguir vives en les seves aspiracions de cara aconseguir l’objectiu que s’han marcat enguany. Des d’aquestes línies us animem i demanem que tots aquells i aquelles que us agrada l’esport i l’handbol veniu dissabte a animar i a donar suport a aquestes esportistes. No us podem garantir una victòria, però si un gran espectacle en què les igualadines es deixaran la pell per defensar la samarreta i escut del club lluitant cada pilota, cada defensa, cada atac i cada acció fins les últimes de les seves forces.

Dirigides per Xavier Corbinos i Joan Alcoberro pel Club Handbol Igualada, Estació de Servei el Bruc van jugar: Núria Rizo (portera); Marcel·la Esquerra; Maria Mayol; Marta Hernández; Èlia Roca; Júlia Subirana; Laia Tarrida; Carla Bisbal i Maria Barrantes (lesionades).

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULÍ. Primera fase. Grup B. Jornada 20.

Finques Argent Igualada Atlètic 42 – 22 Handbol Santpedor

Tot sota control

5 març sant

El dissabte 5 de març l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CHI s’enfrontava a l’equip Handbol Santpedor en el polivalent de Les Comes. Partit assequible després de tres setmanes inactius de competició.

L’inici del partit va ser bo ja que els jugadors igualadins van començar amb un avantatge de cinc gols. Però no es podien refiar perquè en molt poca estona l’equip contrari els va igualar en el marcador. Aquests alts i baixos en el joc i en el marcador, per sort, no van durar gaire i els igualadins van començar a marcar terreny i a controlar la situació. Va arribar els descans amb un resultat en el marcador de 21-13.

La segona meitat va ser millor que la primera. És van veure bones jugades, els atacs feien que el marcador continués creixent i donava seguretat als jugadors locals. Aquests podien posar en pràctica jugades amb molta més tranquil·litat encara que aquestes no acabessin de forma correcta. La porteria també es va sentir més reforçada en aquesta mitja part. Es va xiular el final del partit amb un marcador de 42 a 22.

Partit amb victòria esperada, que ha servit als nois de l’Igualada d’escalfament per al proper partit contra el CH Vallag i que es disputa aquest mateix cap de setmana. Molta sort en els propers encontres i a seguir treballant.

Entrenats per Elías Galiano, van jugar: Marc Espinagosa, Marc Martínez, Marc Andreu, Gerard Carrasco, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Toni Puig, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, David Malpartida i Xavier Reina. A la porteria Ivan Salazar.

Col·laborador: DC Dent

 

SEGONA CATALANA CADET MASCULÍ. Primera fase. Grup B. Jornada 18.

Finques Argent Igualada Atlètic 34 – 33 CH Vallag

Victòria d’infart

5 març cadet

El diumenge 6 de març l’equip Finques Argent Igualada Atlètic del CHI s’enfrontava a l’equip CH Vallag en la Sala de Barri de Les Comes. Aquest era un partit ajornat que es disputava aquest cap de setmana i que era molt important pels interessos de l’equip. Els nois igualadins jugaven contra un equip que, tot i no tenir drets esportius, estava format per jugadors de categoria juvenil en la seva gran majoria i que els podien deixar sense els dos punts.

L’inici del partit va ser igualat per les dues bandes i pràcticament va ser així durant tot el partit. La corpulència dels jugadors contraris feia que l’equip igualadí hagués de realitzar una bona defensa i a la vegada un bon contraatac. Els nois en cap moment van deixar escapar al contrari i sempre van estar a sobre. El marcador així ho reflectia i van arribar al descans amb un resultat de 17 a 16.

Els jugadors locals sabien de les possibilitats de guanyar a l’equip contrari, així ho van fer per la mínima a casa seva. Va començar la segona meitat i el partit va seguir tant disputat com a la primera. Ara, els igualadins en cap moment es van arronsar i, fins i tot, es van posar tres gols per sobre del contrari. Les aturades en la porteria també cal destacar-les. L’emoció i el patiment va arribar fins l’últim minut, però al final el partit se’l va endur l’equip igualadí que va acabar en un ajustat i merescut 34-33.

Destacar i felicitar a l’equip per la seva persistència i el seu treball aquest cap de setmana i engrescar-los a continuar treballant per aconseguir noves victòries.

Entrenats per Elías Galiano, van jugar: Marc Espinagosa, Marc Martínez, Marc Andreu, Gerard Carrasco, Fernando Almendro, Arnau Torner, Biel Hornas, Toni Puig, Iker Sabuquillo, Ivan Ruiz, David Malpartida i Xavier Reina. A la porteria Ivan Salazar i Joel Solanelles.

Col·laborador: DC Dent

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 19.

Club Handbol Igualada 22 – 32 C.E. Molins de Rei

Gladiadors

5 març

Partit important contra un rival en una posició bastant favorable pel que fa a la classificació. L’equip visitant es presentava amb tot l’equip de segon any.

Un primera part en què la defensa local tot i que va estar bé, li va costar parar un atac ràpid i fort. Poc a poc els igualadins s’anaven apropant al marcador i fent que el rival patís i es posés en tensió, i per tant que anés perdent pilotes. Però tot i així es va arribar al final de la primera meitat amb un resultat desfavorable 13-15.

A l’inici de la segona part l’Igualada havia de començar de nou, treballar igual que en el primer temps, però l’equip físicament no estava molt fi, alguns jugadors havien patit unes quantes lesions i hi havia companys tocats per virus hivernals, que havien fet que es cansessin més. Cap a la meitat de la segona part es va crear ambient d’handbol del de debò, defenses intenses, contraatacs ràpids, bones parades dels porters… Al final del partit, molt ben lluitat i amb algunes accions de l’equip visitant no gaire esportives. Els jugadors ja estan preparats per treballar per unes properes jornades amb equips de la seva “lliga”.

Gomet verd per als nois, que encara que físicament estaven tocats, van estar al 100%, ajudant a la banqueta, animant i demostrant que són bona gent. Felicitats per aquest comportament.

Entrenats per Laura Baraldés, van jugar amb: Arnau Quintana, Dani, Pol, Agustín, Marc M., Eric, Edgar, Biel, Guillem, Bernat, Isaac, Sergi i Dimas.

Col·laborador: Cor Verd

 

CAMPIONAT DE MINIHANDBOL ALEVÍ NIVELL 2 MASCULÍ-MIXT Primera Fase. Grup únic. Jornada 15.

Club Handbol Igualada Atlètic 4 – 12 Himesa-SA SÚRIA

Un bon partit

5 marçç

El dissabte 5 de novembre l’equip aleví atlètic del CH Igualada va rebre en el Poliesportiu de Les Comes d’Igualada a l’equip Himesa SA SÚRIA per jugar el seu partit corresponent a la 15a jornada.

En comparació amb el partit de la primera volta l’equip igualadí ha crescut molt en el seu joc d’equip. El partit es va perdre però aquesta vegada s’hagués pogut empatar; en dos dels períodes el rival va superar els igualadins per tan sol un gol de diferència. Davant d’un equip sense drets esportius, perquè compta en les seves files amb jugadors infantils, els alevins de l’Igualada lluitaren de forma continuada en la pista demostrant una gran valentia en el seu joc. No van abaixar els braços en cap moment i van estar a punt de donar la sorpresa.

Dirigits per Ana Vázquez, van jugar: Anton Aguilera, Xavier Malpartida, Guerau Llansana, Arnau Albareda, Oriol Cirera, Arnau Vargas, Jan Estévez, Alvaro Muñoz, Pol Molinero, Ian Queraltó i Ot Palmés.

Patrocinador: Acadèmia Igualada

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *