Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques del cap de setmana: 27 i 28 de febrer

SEGONA CATALANA SÈNIOR MASCULINA. Primera fase. Grup A. Jornada 19.

Moldtrans C. H. Cambrils 31 – 16 Club Handbol Igualada

Derrota dolorosa a la pista del líder

Ton Casellas. El passat dissabte es va disputar a les 7 de la tarda al pavelló municipal de Cambrils el partit corresponent a la dinovena jornada de Segona Catalana que enfrontava el Cambrils i l’Igualada, primer i desè classificats respectivament.

Era segurament el desplaçament més complicat de tota la temporada pels igualadins, ja que el rival és líder de la categoria i amb una diferència de punts generosa respecte el segon classificat.

L’inici del partit va estar marcat per la solidesa de les dues defenses sumat a uns atacs poc treballats per part dels dos equips. Ara bé, no va fer falta esperar massa perquè la qualitat dels jugadors del Cambrils sortís a passejar. Vora el minut 15 de la primera meitat l’Igualada va rebre un contundent parcial de 7 a 1, és a dir, atacs nefastos però una defensa amb una mica de garanties. Però els minuts finals de la primera meitat van ser d’escàndol, els igualadins van perdre totalment el control del partit i això va provocar que s’arribés al descans amb un trist 14 a 3.

A la represa, per sort la dinàmica va canviar respecte a la primera part. L’Igualada va sortir amb ganes de no deixar-se humiliar davant del líder i de demostrar que també són un equip d’handbol amb qualitat. Així doncs, els atacs igualadins van començar a tenir més color i per primera vegada es veia a la defensa del Cambrils patint. Pel que fa a l’aspecte defensiu, el nivell va ser prou alt i no posava les coses gens fàcils als atacs del Cambrils, tot i així anaven fent gols. Per tant la tònica d’aquesta part va ser l’intercanvi de gols, en un partit ja més obert i amb unes defenses més toves que les de la primera meitat. Finalment, el partit va acabar amb una diferència només de 4 gols més respecte al resultat de la primera meitat, senyal de la millora en el joc en la segona. El resultat final va ser de 31 a 16.

L’Igualada va oferir dues cares en un partit en què has de mostrar la teva millor cara durant tota l’estona si vols aconseguir treure punts. El mal joc de la primera part va condemnar la derrota i l’esforç en la segona va ser estèril. Almenys es va acabar amb una millora però tot i així no es pot repetir aquest nivell amb els rivals a priori més assequibles. La setmana vinent l’Igualada rebrà al Barcelona Sants, cinquè classificat.

Entrenats per José García, van jugar: David de la Cerda (5 a.) i Jordi Bermejo (4 a.), com a porters. Roger Calzada, Jordi Vilarrubias (3), Sergi Garcia (3), José Luís Álvarez, Rubén Álvarez (2), David Díaz (2), Pere Sendra (2) i Òscar Visa (4).

Patrocinador: Marcel Claramunt

 

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA. Primera fase. Grup únic. Jornada 20.

Asfalt Club Handbol Igualada 25 – 25 Handbol Gavà

Empat treballat, tot i que no del tot just

Aquest passat dissabte vam poder viure un partit vibrant entre dos conjunts que necessitaven els punts per aconseguir: les locals apurar les seves últimes opcions per la permanència i les visitants per assegurar el més aviat possible també la permanència.

Aquesta necessitat de punts preveia un partit força igualat i disputat i així va ser. Durant el primers 30 minuts de joc a es va veure una gran igualtat en la pista on cap dels dos equips deixava marxar al seu rival en el marcador, potser la sensació de control del partit en aquesta primera part la donava més l’equip igualadí. Al finalitzar aquests 30 primers minuts el lluminós ho deia tot 13 a 13. Igualtat màxima.

Va ser en la represa quan les visitants amb uns primers minuts molt intensos van aconseguir un parcial de 0 a 4 posant el marcador en un 13 a 17, però l’equip local, Asfalt C.H.I., lluny de posar-se nerviós i després d’un temps mort demanat pels seus tècnics, van tenir una reacció fulminant aconseguint capgirar el resultat i posar-se per davant amb un gol de diferència.

El tram final de matx va ser una lluita de tu a tu entre els dos equips per aconseguir la victòria, però al final es va donar un repartiment de punts que segurament no acaba de deixar content a cap dels dos equips.

Per part igualadina, volem destacar el treball de l’equip que des de fa un mes estan mostrant una molt bona imatge.

Pel Asfalt Club Handbol Igualada, dirigides per Joan Alcoberro i Xavier Corbinos, van Jugar: Júlia i Mònica (porteria); Alicia; Raquel; Laura B; Laura F; Maria; Queralt; Ainoa; Marcel·la; Ana (lesionada)

 

LLIGA CATALANA JUVENIL FEMENINA. Segona Fase. Sèrie A-1. Jornada 7.

Handbol Sant Vicenç 44 – 21 Club Handbol Igualada, Estació de servei El Bruc

Partit sense cap història

Aquest cap de setmana les joves jugadores del C.H.I Estació de servei El Bruc es van desplaçar a la pista del potent equip del Sant Vicenç dels Horts, un equip que és una autèntica selecció de les millors jugadores de Catalunya.

Les igualadines van afrontar el partit amb l’objectiu de seguir mostrant la bona imatge de la setmana passada contra el KH7 BM.Granollers en què les nostres van aconseguir lluitar i jugar contra un altre potent equip durant pràcticament 50 minuts de partit. Però en aquesta ocasió no va ser possible ja que les locals ens van mostrar molt fortes tan física com tàcticament i no van deixar entrar mai a les igualadines en el partit.

No són excuses, però cal recordar que per lesions i baixes de última hora el C.H.I. Estació de servei el Bruc actualment és un equip format per 7 jugadores justes i que 3 d’elles són de categoria cadet.

Tot i aquesta derrota les joves jugadores igualadines seguiran treballant i lluitant per aconseguir el seu objectiu, un objectiu que passa per Les Comes aquest dissabte a les 20.30 hores quan jugaran un vital partit per seguir vives en les seves aspiracions de cara aconseguir l’objectiu que s’han marcat enguany. Des d’aquestes línies us animem i demanem que tots aquells i aquelles que us agrada l’esport i l’handbol veniu dissabte a animar i donar suport a aquestes esportistes. No us podem garantir una victòria, però si un gran espectacle on les igualadines es deixaran la pell per defensar la samarreta i escut del club lluitant cada pilota, cada defensa, cada atac i cada acció fins les ultimes de les seves forces.

Dirigides per Xavier Corbinos i Joan Alcoberro pel Club Handbol Igualada, Estació de Servei el Bruc van jugar: Núria Rizo (portera); Marcel·la Esquerra; Maria Mayol; Marta Hernández; Èlia Roca; Júlia Subirana; Laia Tarrida; Carla Bisbal i Maria Barrantes (lesionades).

 

PRIMERA CATALANA CADET FEMENINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 18.

Club Handbol Igualada 34 – 33 Club Handbol Vilamajor

Bon resultat

27 febrer 1

Després d’un final un xic estressant, el CHI es va fer amb un partit més, i ja van bastants dins de la successió de partits guanyats per l’equip aquest 2016. El rival, en aquest cas va ser el CH Vilamajor, un equip que en l’anada ja havia mostrat que era molt incòmode. En aquella ocasió es va perdre, aquest cop van canviar les tornes.

No va ser un partit dels millors que han jugat les anoienques en aquesta lliga. El rival, físicament bastant fort era tècnicament inferior. Pràcticament es va anar sempre per davant al marcador, però amb oscil·lacions que rondaven sempre un punt. En un altre època es podria haver dit que s’havia jugat bé. Actualment, en comparació a d’altres partits, no va deixar de ser regular. Un gol per endavant a la primera part (15-14) i un gol per endavant al final del partit.

La cara, el resultat i una defensa sòbria i efectiva. La creu, un excés d’individualisme en atac, on aquesta vegada cada jugadora va fer la guerra pel seu compte, sense crear les obertures als extrems tant vistoses d’altres partits. Però va haver-hi prou amb les accions individuals, on la jugadora avançada quan es va fer la defensa 5-1 va resultar portentosament demolidora pel contrari. Aquí va estar aquesta vegada la clau del partit.

És possible que la brillantor es quedés al vestuari, però a la casella final del partit va quedar el 34-33 i això és, de veritat, el que al final importa.

Jugadores: Abril Horcas (portera), Aida López, Alba Casé, Amanda Sanjuán, Andrea Romero, Ane Crespo, Gal.la Gómez, Laia Sanuy, Laia Tarrida, Olga Núñez. Lesionada: Jana Elvira. Entrenadors: Hilari Canales i Àngel Arias.

Col·laborador: The best Padel

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA. Primera Fase. Grup únic. Jornada 18.

Liceo Francés A 32 – 14 Club Handbol Igualada

Afrancesats

27 febrer

Cap de setmana en què s’anunciaven tempestes, fortes nevades i vent. Bé doncs, en el partit de l’infantil masculí de l’Igualada es va desfermar tot, en el pavelló del Liceu Francès, proper a la Diagonal. Un rival que els va passar per sobre en tot moment.

Res a dir, uns 10 primers minuts bastants bons va permetre als igualadins estar dins el partit, però després va ser tot molt complicat. No van defensar bé ni atacar amb convicció.

La segona meitat va ser un passeig, i els nois es van diluir fins a perdre tota la personalitat com a equip i semblava una caricatura de la imatge tant bona que havien ofert en les últimes jornades.

Entrenats per Roger Calzada, van jugar amb: Arnau Quintana, Dani, Pol, Agustín, Marc M., Eric, Edgar, Biel, Guillem, Bernat, Sergi, i Dimas.

Patrocinador: Caprabo

 

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 18.

Club Handbol Igualada 23 – 18 Handbol Cooperativa Sant Boi “B”

Poc soroll i molt domini

Habitualment es diu sovint que les aparences enganyen. Si fem una mirada a la classificació veurem que el CHI ocupa un discret cinquè lloc, però la realitat és que l’equip ha doblegat a dos dels quatre equips que té per endavant. La setmana passada es va posar en dificultats al líder i aquesta vegada han propiciat que el segon esdevingués tercer. Una autèntica llàstima, perquè les igualadines seran jutges de la classificació final quan podrien haver estat lluitant per la lliga.

El partit aquest cop va ser d’un domini sobri sobre el rival. Després d’uns primers minuts d’estira i arronsa, a partir del minut 15 el CHI va agafar avantatge i ja no la van perdre a la resta del partit, ans al contrari, la van anar augmentat sense pressa, però sense pausa.

Molt bé totes les jugadores, que quan juguen conjuntament, oblidant-se de les notorietats, que n’hi han, guanyen a tot el qui es posi per endavant. Molt fortes pel centre, com sempre, però meteòriques, cada vegada més, als extrems on els espera un més que prometedor futur.

Sembla mentida que sigui el primer any que algunes d’elles juguen plegades. L’equip tècnic segur que té molt a veure en la «performance» de l’equip, que sense fer massa soroll treu brillantor de les pedres. Discreció, conjunció i efectivitat.

Anotadores: Xènia Méndez (portera), Alba Camañes (7), Carla Carbó (1), Èlia Dueñas, Karen García (5), Laia Moyes (4,1p), Marina Martí (4), Marta López (1), Natàlia Vidal (1,1p). Lesionades: Ariadna Sanjuán. Entrenadors: Pere Sendra, Maria Mayol i Carles Serra.

Col·laborador: Construcciones y Reformas Pérez Aguilar

 

TROBADA SPECIAL.

Diumenge de germanor

IMG_20160228_135150

Com cada any per aquestes dates els jugadors del Club Handbol Igualada SPECIAL van poder gaudir d’un diumenge d’Handbol gràcies al torneig organitzat per l’associació Demanoenmano a Sant Feliu del Llobregat. Aquest esdeveniment va reunir a diferents equips de la zona de Cerdanyola, Canovelles, Rubí i Igualada per disputar diferents partits i després poder gaudir en germanor d’una bona calçotada.

L’equip igualadí va disputar els diferents partits amb una gran intensitat de joc on van destacar una forta defensa i una bona agilitat de joc. Els nois de l’Igualada no van poder gaudir de la victòria fins al tercer partit quan van passar per sobre de l’equip rival. Més disputat va ser el següent, on es van veure les cares amb un rival que els hi va jugar de tu a tu, però al final l’equip SPECIAL es van imposar en el marcador. Al cap i a la fi això només era un torneig per gaudir de la companyonia que aquest esport representa. Un cop acabat els partits, els nois van poder conèixer a dues de les estrelles del Futbol Club Barcelona d’Handbol, Raúl Entrerríos i Daniel Saric, els quals van fer-se fotos i van compartir experiències i tàctiques amb els nois.

Patrocinador: SAI Computers

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *